Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας συγγενής μου εξαφανίστηκε και πρέπει να ανοίξουμε το κινητό του, το οποίο έχει κλείσει από μπαταρία, μήπως μας δωθεί κάποιο στοιχείο. Δυστυχώς, το κινητό ζητάει pin, το οποίο δε γνωρίζουμε, ούτε η wind μπορεί να το ανοίξει χωρίς pin. Δεν είναι smartphone. Υπάρχει κάποιος τρόπος, οποιοσδήποτε, να μπορέσουμε να το ανοίξουμε, κυρίως για να δούμε κλήσεις και μυνήματα; Κάποιος hacker, ίσως; Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκετές φορές την αξία του κινητού, για να γίνει αυτό, αν χρειαστεί.

Δημοσ.

το pin ειναι στην καρτα σιμ. Αμα βαλεις την δικη σου καρτα σιμ στην συσκευη θα μπορεσεις να δεις και τα μηνυματα που εγιναν αλλα και τις κλησεις που καταγραφηκαν μιας και αυτα που θελεις εσυ ειναι αποθηκευμενα στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην σιμ

• Like 1
Δημοσ.

το pin ειναι στην καρτα σιμ. Αμα βαλεις την δικη σου καρτα σιμ στην συσκευη θα μπορεσεις να δεις και τα μηνυματα που εγιναν αλλα και τις κλησεις που καταγραφηκαν μιας και αυτα που θελεις εσυ ειναι αποθηκευμενα στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην σιμ

Όμως, σε αυτήν την περίπτωση, αν πάρει τηλέφωνο κάποιος μετά, δε θα μπορεί να επικοινωνήσει, καθώς το νούμερο θα έχει αλλάξει, σωστά; Αν θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο νούμερο, πόσο χρόνο θα πάρει η όλη διαδικασία; Η wind πάντως δε δέχεται να κάνει τίποτα χωρίς το pin.

Δημοσ.

Όμως, σε αυτήν την περίπτωση, αν πάρει τηλέφωνο κάποιος μετά, δε θα μπορεί να επικοινωνήσει, καθώς το νούμερο θα έχει αλλάξει, σωστά; Αν θέλουμε να διατηρήσουμε το ίδιο νούμερο, πόσο χρόνο θα πάρει η όλη διαδικασία; Η wind πάντως δε δέχεται να κάνει τίποτα χωρίς το pin.

δικιο εχεις,απλα εγω απαντησα στο πως μπορεις απλα να δεις τα μηνυματα και τις κλησεις που εγιναν. τωρα οσο γιαυτο που ρωτας δεν γνωριζω να σου απαντησω,αλλα λογικη μου φαινεται η σταση της wind. μπορεις καλιστα να ψαξεις να βρεις τα χαρτια που αναγραφεται το πιν αλλα και κατι που δεν ειναι νομιμο αλλα θα στο πω μιας και υπαρχει αναγκη. μπορεις να μπλοκαρεις την σιμ και να παρεις τηλεφωνο και καλα σαν ιδιοκτητης της συσκευης,να ισχυριστεις οτι εχεις ξεχασει το πιν και εχεις χασει τα χαρτια και με καποια ταυτοποιηση να σου δωσουν το puk. βεβαια αυτο λογικα αυτο θα προυποθετει και αριθμο ταυτοτητας χωρις να ξερω στανταρ. Εγω προσωπικα αυτο θα εκανα,τωρα απο κει και περα οτι κανεις ειναι με δικη σου ευθυνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε την ταυτότητά και τα υπόλοιπα απαραίτητα στοιχεία του ατόμου που χάθηκε.

Μόνο το pin της κάρτας δε βρίσκουμε. Έχουμε κάποια χαρτά του τηλεφώνου, αλλά δε γράφει, κάποιο απ' αυτά, pin. Το pin δίνεται σε ξεχωριστό χαρτί;

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.

Επεξ/σία από White__Dragon
Δημοσ.

Δηλαδη θες απλα να ανοιξεις αυτον τον αριθμο?

Μπορεις απλα να δηλωσεις οτι εχεις χασει την καρτα για να σου βγαλουν αλλη με τον ιδιο αριθμο απλα η προηγουμενη ακυρωνεται,χρειαζεσαι μονο την ταυτοτητα και γινεται μεσα σε 1-2ωρες.

• Λύση
Δημοσ.

Εφόσον εξαφανίστηκε ο συγγενής σου,φαντάζομαι θα το αναφέρατε στην αστυνομία. Νομιζω ότι η αστυνομία σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές, κι εφόσον υπάρχει κίνδυνος για ζωή ατόμου, να δίνουν παραγγελία στους παρόχους για εύρεση σήματος, γνωστοποίηση τελευταίων εξερχομενων κλήσεων κτλ.

• Like 4
Δημοσ.

Εαν εχετε αριθμο ταυτοτητας του κατοχου,ονοματεπωνυμο και ημερομηνια γεννησης,βαζετε 3 φορες λαθος pin για να ζητησει κωδικο puk.Καλειτε εξυπηρετηση πελατων wind,κανει καποιος τον κατοχο εχοντας τα παραπανω στοιχεια κ λεει οτι εβαλε 3 φορες λαθος pin και σας δινουν τον κωδικο puk.Με αυτο βαζετε νεο pin και ανοιγει το κινητο.Οπως ειπε και ο Thanosrx8 ειναι λαμογια η παραπανω τακτικη,αλλά αφου υπαρχει αναγκη οκ.Το πιο σωστο ειναι αυτο που λεει ο freel@last και κανονικα ετσι πρεπει να πραξετε,αλλα καταλαβαινω οτι ο χρονος ειναι πολυτιμος σε τετοιες περιπτωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Η εταιριες ολες εχουν τα default pin/puk σε τετοιες περιπτωσεις ειναι υποχρεωμενες να στα δωσουν δυναντας τα στοιχεια που θα σου ζητησουν ονομα που ειναι δηλωμενο και στοιχεια του ατομου αυτου ισως και τα νουμερακια που λεει απο πισω η καρτα.Πριν κανα μηνα ειχα παει Vodafone και της λεω εχω ξεχασει το pin θελω να μου πειτε τα default pin/puk και σε 5 λεπτα αφου βεβαιωσε τα στοιχεια που ελεγα οτι ηταν οκ μου τα εδωσε

Επίσης μπορεις να βγαλεις καρτα με το ιδιο νουμερο στην cosmote που εχω δευτερο νουμερο ηταν 10 λεπτα διαδικασια κοστος 5 ευρω αλλα αυτο προυποθετει να εχουν καρτουλες sim για να σου δωσουν αμεσως

Αν έχει και καπιο αλλο κινητο πανω του η παροχη μπορουνε να βρουν μεσω των κυψελιδων που ηταν η τελευταια εκπομπμη σηματος του νουμερου αυτου αν οχι ακριβως μπορουν να προσδιορισουν την περιοχη πανω κατω αυτο σε περιπτωσης οπου το σημα ειναι αδυναμο.

Δημοσ.

Με άλλα λόγια μπορείτε πάντα να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε pin αρκεί να προσποιηθείτε ότι το ξεχάσατε και να ζητήσετε puk. Χμμμ, θα ...το έχουμε υπόψη.

Δημοσ.

Εαν εχετε αριθμο ταυτοτητας του κατοχου,ονοματεπωνυμο και ημερομηνια γεννησης,βαζετε 3 φορες λαθος pin για να ζητησει κωδικο puk.Καλειτε εξυπηρετηση πελατων wind,κανει καποιος τον κατοχο εχοντας τα παραπανω στοιχεια κ λεει οτι εβαλε 3 φορες λαθος pin και σας δινουν τον κωδικο puk.

Με άλλα λόγια μπορείτε πάντα να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε pin αρκεί να προσποιηθείτε ότι το ξεχάσατε και να ζητήσετε puk. Χμμμ, θα ...το έχουμε υπόψη.

@obi

σε αφηνω να διαπιστωσεις μονος σου την ορθοτητα του σχολιου σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον, τελικά όμως παρενέβει εισαγγελέας και θα μας δώσει σήμερα το pin η wind. Δε μπορώ να γράψω περισσότερα αυτήν τη στιγμή.

Δημοσ.

Το pin θα το βρει η αστυνομία, δεν είναι δική σας ευθύνη να το ψάξετε. Θα γίνει άρση απορρήτου από εισαγγελέα και θα ενημερωθεί η αστυνομία η οποία θα το ελέγξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...