voltmod Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Η Opera με επίσημη ανακοίνωση αποκάλυψε τη νέα έκδοση του browser της για Linux. Η νέα "developer έκδοση" του Opera 24 βασίζεται στον φυλλομετρητή ανοικτού λογισμικού Chromium της Google.Ο browser Opera δεν έχει αναβαθμιστεί για Linux από την έκδοση 12.16, που έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι χρήστες της συγκεκριμένης έκδοσης πάντως έκαναν πολλά παράπονα, επειδή δεν διέθετε τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των εκδόσεων για υπολογιστές Windows και Mac. Αυτή τη περίοδο, η εταιρεία χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Ubuntu 64-bit με Unity ή Gnome για να δοκιμάσει τον web browser. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι άλλων διανομών Linux ενδέχεται να συναντήσουν προβλήματα. Επίσης η εταιρεία επισημαίνει, ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι "πειραματική" για να δώσει στους χρήστες μία ιδέα, για το πως θα είναι ο Opera 24 στο Linux, όταν επιτέλους κυκλοφορήσει κανονικά. Download: Opera 24 Developer for Linux Site: Opera Site: Venture Beat
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτο που δεν εχω καταλάβει με όλους τους browsers ειναι γιατί στην default έκδοση εχουν τις καρτέλες πάνω, δεν ξέρω εγω είμαι ο παράξενος
mandos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 επιτέλους, η επιστροφή των rocket-gestures στο linux κατά τα άλλα δεν πιάνει και πολλά μπροστά στην 12.16 σε επιπέδο customization 1
ReputGlory1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτο που δεν εχω καταλάβει με όλους τους browsers ειναι γιατί στην default έκδοση εχουν τις καρτέλες πάνω, δεν ξέρω εγω είμαι ο παράξενος που να τις έχουν;
XPHSTOS_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Επιτέλους!!Έχει κανα 2 εβδομάδες που δοκιμάζω τα linux και προς με μεγάλη μου έκπληξη δεν είδα ότι δεν υπήρχε ο νέος opera...!Δεν με χαλάει ο παλιός αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο outdated θα γίνεται... Ωραία το λύσαμε και αυτό... άντε παλικάρια μου εκεί στην Opera, σιγά σιγά να φέρουμε τα παλιά features στις νέες εκδόσεις...
joe iwann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 opera.com ↲ Download ↲ Show other versions ↲ Linux i386 ↲ Opera 12.16 ↲
jim_p Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 @joe iwann Δηλαδη? H 12.16 εχει βγει πριν 1 χρονο (http://www.opera.com/docs/changelogs/unified/1216/). Η γκρινια ενα χρονο τωρα ειναι επειδη απο την 15 ως την 23 δεν βγηκε ουτε μια φορα για λινουξ. Και τωρα που βγαινει ειναι "για λιγους".
mandos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Beta είναι. Θα έπρεπε να λέμε και ευχαριστώ που έβγαλαν 64bit και όχι 32. Στην τελική γιατί να ασχοληθεί κάποιος με τα 32 ακόμα??? 1
galistaboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλημέρα εμένα αυτό που με χαλάει στον Opera είναι αυτό που αναφέρει στην πρώτη παράγραφο του άρθρου "... Opera 24 βασίζεται στον φυλλομετρητή ανοικτού λογισμικού Chromium της Google...." αν ήθελα Chrome θα έβαζα Chrome... οχι υποκατάστατα.... δούλευα με τον Opera γιατί δεν ήταν ίδιος με κανέναν... γιατί να βάλω πλέον Opera και όχι Chrome<τον οποίο αντιπαθώ> αφού ουσιαστικά είναι ίδιοι??? Και μόνο 64αρα και μόνο σε .deb... μέσα σε 1 ΜΑΧ 2 χρόνια θεωρώ ότι 32bit λειτουργικό δε θα υφίσταται πόσο μάλλον προγράμματα&εφαρμογές ...
jim_p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Αν θεωρεις οτι το καναλι της next ειναι επιπεδου rc, τοτε ναι, μπορει να θεωρηθει beta αφου ειναι στο καναλι της developer. Αν και απο την εκδοση 14 και μετα, μονο χαριστικα θα χαρακτηριζα beta οτιδηποτε ειναι εκει περα. Συμφωνω μαζι σου ως ενα σημειο για το "ναι στα 64, οχι στα 32, στο 2014 ζουμε"*, αλλα... 32 θελουμε γιατι δεν εχουμε ολοι 64αρια συστηματα. Και αν θελει η opera να δει κοσμο να κανει beta testing στο προγραμμα της, πρεπει να το βγαλει για ολους. * Αυτα απο καποιον που εχει στο πισι του 2 32αρες εγκαταστασεις λειτουργικων, 6 χρονια τωρα, πριν βγουνε τα windows 7 δηλαδη, 4GB μνημη και μαζεμενες 64αρες εφαρμογες και απλα βαριεται να κανει φορματ να παει σε 64
abdulah Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ολα καλά, αλλά κανα bookmark, notes και link θα δουμε ποτε, να σερφαρουμε σαν ανθρωποι;
galistaboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 * Αυτα απο καποιον που εχει στο πισι του 2 32αρες εγκαταστασεις λειτουργικων, 6 χρονια τωρα, πριν βγουνε τα windows 7 δηλαδη, 4GB μνημη και μαζεμενες 64αρες εφαρμογες και απλα βαριεται να κανει φορματ να παει σε 64 Kαι εγω εχω 32Bit στον σταθερο (την debian Lenny , και δε την αλλαζω ) απλα το σχολιο πριν δε το εκανα με κακια αλλα με απλη λογικη σκεψη -οτι τελειωνει η εποχη του32bit- αλλα και παλι ΟΧΙ στα χναρια του Chrome.... επιστροφη στην Opera που ξεραμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα