veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Βασικά η μητρική μου δεν παίρνει overclock. Κάρτα γρφικών θα αλλάξω από Δεκέμβρη και μετά και για οθόνη είμαστε μια χαρά. Αν βρω καμιά δουλειά από Σεπτέμβρη για πρακτική κιόλας κάτι θα γίνει για οθόνη και γραφικά. Ας αλλάξει το κουτί που με ενδιαφέρει και για τα άλλα βλέπουμε. Δεν είμαι και απαιτητικός χρήστη. Δεν αναφέρομαι στο θέμα μου αλλά μου την σπάει όταν αναφέρει ότι δίνει μέχρι κάποιο ποσό max και του δείχνουν πιο ακριβά και με αρκετή διαφορά. Για να μην παρεξηγηθούμε σμένα δεν με νοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ενταξει οτι αγορασει κουτια,ψυκτρες,σκληρους,καρτα μπορουν να κρατηθουν για μενει μονο μια αναβαθμιση mobo,cpu,ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Στον 6600 στο σύστημα αυτά; Ναι, γιατί είναι υπερβολικό ? Λεφτάκαι για υδρόψυξη δεν παίζουν και μου φαίνεται υπερβολικό. Με μια καλή αερόψυκτρα είμαι μια χαρά. ενταξει οτι αγορασει κουτια,ψυκτρες,σκληρους,καρτα μπορουν να κρατηθουν για μενει μονο μια αναβαθμιση mobo,cpu,ram Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ να αφήσω cpu mobo και ram για το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραία είναι αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να ξεπεράσω τα 65€ Sorry... [τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται] Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2014 από pnick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει θέμα Μάλλον στο 300r θα πάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει θέμα Μάλλον στο 300r θα πάω Τώρα είδα προσεκτικότερα το θέμα. Είδα και το κουτάκι με το παράθυρο. Μια χαρά είναι, αλλά μπορείς αν βρείς το παραμικρό να το παζαρέψεις και πιό κάτω. Και 65€ καλά είναι με καλύπτρα τροφοδοτικού μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι είναι πολύ καλά νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 μολις το παρεις (αν με το καλο) γραψε λιγο απο τι υλικο ειναι η καλυπτρα και καμια φωτο αν σου ειναι ευκολο σκεφτομαι να βαλω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Οκ μάλλον από βδομάδα θα το έχω (αν είναι διαθέσιμο) . Έψαξα στο "δείξτε το κουτί σας" και είναι αυτή η φωτό από τον κάτοχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 πολυ ωραια η καλυπτρα θα ψαξω για καμια ετοιμη αλλιως custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Περιποιημένο φαίνεται. Χωράει και η Η100 οριακά όπως βλέπω. Καλή περίπτωση, απλά δες αν και τί έχει modάρει-αλλάξει. Τα cages στην θέση τους είναι. Ο ανεμιστήρας ο πίσω δεν είναι της μαμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σε σχέση με του αδερφού μου, η μόνη διαφορά είναι η θέση των τρυπών για τους σωλήνες της υδρόψυξης. Από εκεί και πέρα είναι ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι, γιατί είναι υπερβολικό ? Ε ναι..Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και αλλού βέβαια και αργότερα αλλά και πάλι καλύτερα να χαν προτεραιότητα άλλες αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Βασικά από το hardware δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μια χαρά ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου γι'αυτό αλλάζω το κουτί πρώτα. Όπως το έχω στο μυαλό κου, θέλω να αλλάξει τώρα κουτί και τα Χριστούγεννα να αλλάξω την κάρτα γραφικών. Τον επεξεργαστή θα τον κρατήσει μέχρι να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν μιλούσα για το κουτί και τη κάρτα αλλά για την H100i.Imo σωστά σκέφτεσαι έτσι όπως τα λες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα