Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, οποιος καταφερει να με βοηθησει θα του ειμαι πολυ ευγνωμων. Εχω ενα ταμπλετ Samsung Note και τον τελευταιο καιρο δεν βρισκει το wifi του σπιτιου, εχω κανει επανεκκινηση το ρουτερ και τιποτα, εχω διαγραψει απο το ταμπλετ την συνδεση αλλα και παλι τιποτα. Υπαρχει σωτηρια?

ΥΓ. Το κινητο μου και το λαπτοπ συνδέονται μια χαρα.

Επεξ/σία από RoDiTis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μηπως εχεις καμια ρυθμιση στο router να βρισκει ορισμενο αριθμο συσκευων και πλεον αφου λες οτι εισαι οκ με τις υπολοιπες ¨κοβει¨τις επομενες δηλαδη το tablet?Κοιταξε το λιγο..υπαρχει ρυθμιση!

Επεξ/σία από Gas74
Δημοσ.

εγω στη θεση σου θα εκανα επαναφορα ρυθμισεων γενικα στο tablet (εννοειται να σωσεις πρωτα οτι εχει μεσα γιατι θα διαγραφτουν)

Δημοσ.

Φιλε μηπως εχεις καμια ρυθμιση στο router να βρισκει ορισμενο αριθμο συσκευων και πλεον αφου λες οτι εισαι οκ με τις υπολοιπες ¨κοβει¨τις επομενες δηλαδη το tablet?Κοιταξε το λιγο..υπαρχει ρυθμιση!

η αληθεια ειναι οτι ειχα πειραξει τις προαλλες τις ρυθμισεις....... τι ακριβως να κανω? γνωριζεις?

εγω στη θεση σου θα εκανα επαναφορα ρυθμισεων γενικα στο tablet (εννοειται να σωσεις πρωτα οτι εχει μεσα γιατι θα διαγραφτουν)

το σκεφτηκα και αυτο φιλε μου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...