Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Samsung S4

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από kataramenos32,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά . Αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα τουλάχιστον για μένα , και την δουλειά μ καθώς εδώ και μια εβδομάδα δεν μπορώ να συνδεθώ με ταχύτητα πάνω από G . Πιο απλά δεν μπορώ να συνδεθώ με 3g ή 4G σε μέρη που αλλωτε δεν ειχα πρόβλημα. Να σημειώσω είχα ένα ατύχημα πριν μια εβδομάδα ακριβώς όπου μια κοπέλα έριξε πάνω στην είσοδο των ακουστικών μ ένα ποτήρι καφέ, το έκλεισα άμεσα αποσπώντας τα κομμάτια μεσα σε ρύζι για καμιά μέρα . Καμιά ιδέα ? Από εγγύηση έχω κανονικά αλλά αξίζει να το ρισκάρω ? Έχω ακούσει πολύ κακά λόγια για την X εταιρία που αναλαμβάνει το service . Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας .

Να σημειώσω ότι από όσο ξέρω η πλακέτα των δεδομένων είναι ακριβώς κάτω απ την είσοδο των ακουστικών . Αλλά σε περίπτωση υγρασίας δεν θα έπρεπε να χάσω κατευθείαν την συνδεσιμοτητα και όχι την ταχύτητα ?

Δημοσ.

<p>Για πια λες arvato για το service? :P Γιατί εάν είναι κάτι τέτοιο δεν ισυχεί .</p>

Ναι για αυτην λέω φίλε μ ... δεν με καλύπτει η εγγύηση εννοείς ?

Δημοσ.

Γιατί δεν το πας σε εξουδιοτημένο σερβικε της samsung? έχει πολλά.

Γιατι μενω Ηρακλειο Κρητης και οφειλω να κανω μια ερευνα πρωτα.

Δημοσ.

Γιατι μενω Ηρακλειο Κρητης και οφειλω να κανω μια ερευνα πρωτα.

από τη στιγμή που έπεσε υγρό στη συσκευή έχεις χάσει την εγγύηση φίλε μου.. κατέβασέ το στη samsung στο service στην εβανς αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...