panbil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 κυκλοφορησε τελικα απ[ο κινεζους pangu ονομαζεται και αν ψαξετε λιγο θα το βρειτε απο οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης ολοι λενε οτι ειναι οκ βαζω και ενα βιντεακι για το πως θα το κανετε γιατι ειναι ολα στα κινεζικα χαχαχα καποια στιγμη θα σας ζητησει να αλλαξετε την ημερομηνια σε 2-ιουνιου-2014 για να προχωρησει https://www.youtube.com/watch?v=3CVrLR0EbKU The Pangu jailbreak should work with the following devices: iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5th gen, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini, iPad mini with Retina Display.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 To περασα χτες σε ενα iPhone 4, λειτουργει απροβληματιστα. Σημαντικη σημειωση: Oποιος το χρησιμοποιησει ας φροντισει να ΜΗΝ κανει εγκατασταση το PP Assistant ή οπως διαολο το ονομαζουν (uncheck το box στην αρχικη οθονη του exe που δινει η Pangu team), παραειναι buggy, ενω η μοναδικη χρηση του ειναι η πειρατεια. Βtw το link του site ειναι http://pangu.io/ 1
fagib2002 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 θα το κανω και εγω οταν σχολασω να πω εντυπωσεις
darklordvader77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 To περασα χτες σε ενα iPhone 4, λειτουργει απροβληματιστα. Σημαντικη σημειωση: Oποιος το χρησιμοποιησει ας φροντισει να ΜΗΝ κανει εγκατασταση το PP Assistant ή οπως διαολο το ονομαζουν (uncheck το box στην αρχικη οθονη του exe που δινει η Pangu team), παραειναι buggy, ενω η μοναδικη χρηση του ειναι η πειρατεια. Βtw το link του site ειναι http://pangu.io/ Πέρα απ αυτό, και να το ξετικάρεις περνάει κάτι σαν appsync που δημιουργεί προβλήματα στις Stock εφαρμογές.. Για να φύγει και αυτό, βάλε το repo: http://cydia.angelxwind.net/ και εγκαθιστάς το Complete PPSync Remover (μετά το Restart μπορεί να απεγκατασταθεί με ασφάλεια) p.s. Η ίδια διαδικασία ισχύει για όσους ξεχάστηκαν και άφησαν τικαρισμένη την επιλογή, το μόνο παραπάνω που θα χρειαστεί να κάνουν είναι να απεγκαταστήσουν και το PPstore μέσω Cydia. 2
jim43211 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και εγω το εκανα σημερα σε iPhone 4S, δουλευει τελεια! Αλλα, οπως ειπανε, να ξετσεκαρετε το κουτακι του προγραμματος μολις ανοιγει. Το μονο πραγμα που κανει ειναι να εγκαταστει ενα πειρατικο store, και συνεπως να προκαλει προβληματα στη συσκευη σας.
fagib2002 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το έβαλα σε iphone 5 και ipad 4th gen, δουλευει αψογα. Κανενα κόλλημα
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ακομα δεν υποστηριζεται απο ολα τα μεγλα tweaks λενε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ακομα δεν υποστηριζεται απο ολα τα μεγλα tweaks λενε. Ισχυει. Μεταξυ αλλων, Activator και αγορασμενο Intelliscreenx 7 δεν δουλευουν.
sotris99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 θα το καθυστερήσω μου φαίνεται... έχω αρκετές αγορασμένες εφαρμογές...
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τα περισσότερα υποστηρίζονται.. λίγα είναι που δεν υποστηρίζονται, αλλα είναι υπόθεση 1 εβδομάδας να υποστηρικτούν Ορίστε μια λίστα με αυτά που υποστηρίζονται: 2×2 Folder Icons3G Unrestrictor 5 (iOS 7 & 6)AccelerateAlkalineAnimer7AppInfoApplockerApproArrangeStatusBarauki Auxo 2Background ManagerBadge CustomizerBarrelBatteryLifeBetterPasscodeKeypadbiteSMSBloardBluepickerBlur RemoverBlurredMusicAppBridgeBrightVolBTC Mouse & TrackpadBytaFont 2CallBarCamVolZoomCC DeseparatorCCControlsCCHideCCMetersCCSettingsChrome Downloader PlusClassicBadgesClassicLockScreenClear Background AppsCleverPinCloseAllColor Keyboard for iOS 7ColorBadgesColorShotCore UtilitiesCore Utilities (/bin)CryptoNotescustomLSCyberneticCyDelete7CydiaCydia SubstrateCylinderDatedDisturbPleaseDockShiftDrunk ModeDynamicTextf.luxFlagPaint7FlipControlCenterFlipswitchFolderCloserFolderEnhancer (iOS 7)FolderSwipe7ForecastGroovyLockHapticProHASHBANG Productions CommonHiddenSettings7HiddenSettings7 IconHUDDismissHudSlideriCleaner ProIconSupportiFileInfinite Tweet 2Inform MeipEQ for iPhoneJellyLock7KeyShortcutKeyShortcut ProLastAppLockHTML3LockPagesMessageHeadsMessages CustomiserMobileTerminalMultiIconMover+MultitaskingGesturesMöbiusNCAllOnlyNCObeyNetworkListNewTermNextGenUINoSlowAnimationsNoSpot iOS 7NoStatusBarNotesCounterNowPlayingStatusBar for iOS 7OpenSSHOpenSSLPhantom for SnapchatPlatinumPreferenceLoaderPreferenceTagPrivateSMSProTubeProximityCamPurgeQuickPassRandom Icon FlipRecord ‘n’ TorchResetAllKillerRightXRocketBootstraproqyUSB7Safari ResetterSafariTabCountsbquitScramblePassSelfDestructShowCaseSimplePasscodeButtonsSkipLockSlide2Kill 7SlideCutSnoozeSoftware Update KillerSpeed IntensifierSpinSpringtomize 3SPTouchSSH ConnectSSHMediaControlsStatusBarFix2StatusHUD 2StatusModifierStill Capture Enabler 2Substrate Safe ModeSubtleLock (iOS 7)SwipeSelectionSwitchSpringSysInfoPlusSyslog Flipswitchsyslogd to /var/log/syslogTapToUnlock7TetherMeTimeForAlarm 2TinyBartopunBoldUntrusted Hosts BlockerVertexVideo Zoom ModVolume StepWiFi BoosterWinterBoardWinterTerminalxConZeppelin Αυτά που δεν δουλεύουν προς το παρόν στην 7.1.1: Action MenuAction Menu Plus PackActiveBoardAdblockerafc2addAirBlue SharingAltKeyboard 2Apex 2 (iOS 7)Browser ChangerBulbCloakyDimmerDiscreetf.lux FlipswitchFolderIconsKnowy0urCallActiveNoNewsIsGoodNewsPasswordPilotPhontactPhotoTorchProWidgetsReminders ProSameStatusSicariusStride 2 (iOS 7)Stumbler PlusVideopane Και αυτά που δουλεύουν μερικώς: Activator – Some features work but not all. From http://rpetri.ch/repoBlurfolders – Sets folders to NewsStand icon and label but opens like it should. Eventually crashes to safe mode.Eclipse – Works excepts from Settings pane.Five Icon Dock – Icons overlap but works otherwise.Hold2Speak – Works if call is started from phone app but not if answering a call.LockInfo7 – Most options cause safe mode. Hiding lockscreen clock works after exiting safe mode.Nitrous – Functions but shuts down application when a web page or a youtube video is opened.NoteCreator – Saves notes but then sometimes crashes SpringBoard, doesn’t work in landscape mode.PkgBackup – Backs up fine, but will not restore.SBSettings – Notification Center option does not work and crashes on iPad. Power button does not work either.Veency – Works but only until you click, which causes safe mode. 1
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Update: Έβγαλε ο Saurik δικο του συμβατό afc ( επιτρέπει την ανάγνωση του root της συσκευής μας μέσω καλωδίου usb) Θα το βρείτε με την ονομασία Apple File Conduit "2" Επίσης έγιναν Update τα AppList και το Barrel
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Update: Έβγαλε ο Saurik δικο του συμβατό afc ( επιτρέπει την ανάγνωση του root της συσκευής μας μέσω καλωδίου usb) Θα το βρείτε με την ονομασία Apple File Conduit "2" Και οσοι το κανετε εγκατασταση, διαβαστε καλα το readme του σχετικα με τους κινδυνους που επιφερει οσον αφορα την ασφαλεια της συσκευης. Επίσης έγιναν Update τα AppList και το BarrelTo barrel μου δουλευε απο χτες σε iPhone 4 και σε iPhone 5s. Αλλαξαν κατι?
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Και οσοι το κανετε εγκατασταση, διαβαστε καλα το readme του σχετικα με τους κινδυνους που επιφερει οσον αφορα την ασφαλεια της συσκευης. To barrel μου δουλευε απο χτες σε iPhone 4 και σε iPhone 5s. Αλλαξαν κατι? Σαφώς και πάντα υπάρχει κίνδυνος ασφαλείας, εδώ το Jailbreak είναι απο μόνο του.. Σε ευχαριστώ για την υποσημείωση όπως και να χει Γνώμη μου πάντως είναι πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και εξαρτάται απ την χρήση που κάνει ο καθένας μας.. Απ τη μια είναι πιο ασφαλές π.χ. απ το OpenSSH διότι θέλει τον φυσικό έλεγχο και χειρισμότης συσκευής.. απ την άλλη το συγκεκριμένο add-on "σώζει" κυριολεκτικά σε περιπτώσεις που η μόνη λύση θα ταν το Restore, οπότε το χάσιμο του Jailbreak και πιθανώς μερικών δεδομένων που μπορεί να μην τις έχουμε στο iCloud. Τι να σου πω, ότι ξέρεις ξέρω! Και μενα μου δούλευε το Barrel (επίσημα αγορασμένο) απο προχτές με το που πέρασα το jb, μάλλον τυπικά με καμια μικροαλλαγή ίσως το αναφέρει ο Developer του.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Nah, δεν ηταν για σενα η υποσημειωση Καθαρα για τον "κανω-jb-και-δεν-εχω-ιδεα-τι-ακριβως-κανω" χρηστη που θα το διαβασει. Kατα τ αλλα agreed με ολο το post σου. 1
AGIOKERI Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 το εβαλα σε ipad4 με καινουργια εγκατασταση του 7.1.1 (ειχα jailbreak 7.0.6) Κολλάει και θέλει restart για να συνδεθει στο appstore (μου το εκανε αρκετες φορες ακομα και στην ενεργοποιηση του find my iphone) Επίσης το xbmc για όσους ενδιαφέρονται λειτουργει στην έκδοση 13.1 αλλά το lamda repo δεν υπάρχει. Τουλαχιστον εγω σε όσες προσπάθειες έκανα να εγκαταστήσω το fussion φτανοντας στο φακελο του lamda ηταν empty.Καλο ειναι να περιμενετε καποιο update.Εγω την πάτησα και έχασα το 7.0.6 που δουλευε αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα