matix Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 καλο ρε παιδια αλλα με χαλαει το software, προτιμ windows phone !
alexandros82 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Συγνωμη αν ποναει η αληθεια. Ξυδακι και θα περασει βρε τι αλλο θ'ακουσουμε!!! δεν εχω επιλεξει WP απο αναγκη., εχω βλεπεις μετοχες της MS και με ποναει... ελεος! αλλα το μοτο x 'η g... ε, δε μπορουν να τα βαλουν με το 1020... αδικα κουβεντιαζουμε... αδικα χαλαω το χρονο μου οταν το επιχειρημα σου ειναι το '' ξυδακι''
Dr.Richard Axel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ο κλασικός ο treny o Φανέλληνας. Δεν θέλει κινητό value for money, αλλά θέλει Google (σαβούρα) που παίρνει εταιρίες, τις στύβει από τις πατέντες και μετά τις πετάει σαν λεμονόκουπα, γιατί; Γιατί για όλα φταίει η κακιά η Microsoft που αγόρασε την παρά λίγο χρεοκοπημένη ΝΟΚΙΑ και έβγαλε το life support από την πρίζα σε ένα πεθαμένο λειτουργικό !!
nikchris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μια χαρα σωστο ειναι. Μην λεει ο καθενας οτι να ναι.. αλλιως να αρχησουμε ολοι να λεμε: Κοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Google, δεν μπορει να φτιαξει ενα αlagαριστο android. Κοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Αpple, δεν μπορει να φτιαξει ενα iPhone απο γυαλι που να μην σπαει. Kοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Opel δεν μπορει να φτιαξει ενα αμαξι που να πεταει. Καλα απο χρηστη με τετοιο username, δεν περιμενα καλυτερη απαντηση.
mpratisn Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Σαν συσκευή μια χαρά φαίνεται, τώρα το λειτουργικό δε μπορώ να ξέρω κατά πόσο είναι καλό εαν δε το δουλέψω. δεν ειμαι φανατικός με καμιά εταιρία επιλέγω πάντα αυτο π ψάχνω, έφυγα απο symbian γτ σταμάτησε να εξελίσσεται( το θεωρώ λάθος τις nokia) και πήγα σε android επέλεγα συσκευές mid-range 300-400 € ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα lag, το μόνο που μου την έσπαγε ήταν που πρέπει να γινει root για να έχεις πλήρη έλεγχο, ωραίο το όλο στυλ που το διαμορφώνεις όπως θες αλλα κ αυτο κάποια στιγμή το βαρέθηκα. Έτσι σιγά σιγά πήγα προς wp ειμαι 2 μήνες τώρα και δε νομίζω να γυρίσω πίσω γτ με έχει καλύψει απόλυτα, όντος λείπουν κάποια ψιλοπράγματα απ το wp αλλα μια χαρά λειτουργικά είναι και απο εφαρμογές μια χαρά τα πάει και έχει κ το skydrive που είναι όλα τα λεφτά μιας κ έχω κ win 8.1 στο pc
Kostas_12ldb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τελικα η microsoft ειναι πολυ ποιο εξυπνη απο την nokia για αυτο και δεν θα καταντησει σαν και αυτην που ηταν νουμερο ενα στην κινητη και καταντησε ενα βημα πριν το κλεισιμο αν δεν την εξαγoραζε η microsoft Να θυμίσω απλά ότι τα Nokia X project ήταν στην ατζέντα της Nokia πριν την εξαγορά... Δεν είναι κίνηση της Microsoft, αλλά δεν την εμπόδισε κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα