Windows8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δινεις 30 ευρα παραπανω και παιρνεις ενα lumia με windows 8.1 Αυτο το κινητο ειναι για αυτους που δεν ειναι σιγουροι αν θελουν WP. Μολις παρουν το X και θελουν καποιο "δυνατοτερο" θα τους παει σε Lumia αφου ειναι σχεδον ιδιο το Interface του OS
damoclesword Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Οσοι λετε για τα χαρακτηριστικα των συσκευων να εχετε στο νου σας οτι τα χαρακτηριστικα της καθε συσκευης διαφερουν σε σχεση παντα και με το λογισμικο που τρεχει η καθε συσκευη. Τα windows mobile ειναι πολυ ελαφρυ λογισμικο και δεν χρειαζεται ιδιατερα specs για να τρεχει καλα σε μια νοκια συσκευη πχ. Επομενως μια χαρα ειναι τα specs της συγκεκριμενης συσκευης για το λογισμικο που τρεχει. Τι ιδιο συμβαινει και με το ios-iphone. Το android ειναι το μονο λογισμικο για το οποιο βγαζουν 4πυρηνα η 8πυρηνα(πλεον) smartphones ωστε να τρεχει νερακι. (ειμαι κατοχος του lg optimus g) Μα η συγκεκριμένη (Χ2) δεν τρέχει Windows phone. 3
Retromaniac Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτό είναι ο Δούρειος Ίππος της Microsoft για όσους δεν κατάλαβαν. Θα τραβήξει android users που θα του δέσει στις υπηρεσίες της, θα τους συνηθίσει στον τρόπο λειτουργίας ενός windows phone που τους ξενίζει, και έτσι θα μπορέσει μετέπειτα να τους τραβήξει στo windows phone. Για αυτό και η τόσο χαμηλή τιμή. Για να μπορεί κάποιος χωρίς πολύ δισταγμό να το δοκιμάσει. 3
dimitrisdim14 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Η κίνηση της Microsoft είναι στρατηγική !! Δεν είναι τυχαίο το interface του νοκια χ ... Είναι android και μόνο για android δεν μοιάζει ...! Όσοι το πάρουν μετά σίγουρα θα μεταβούν σε WP ...! Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγάζει μια υπερσυσκευη android ... Χρηστης Lumia 1020 αλλά θα ήμουν πολύ περίεργος να δω ένα νοκια με κάμερα 1020 ... Και επεξεργασικη ισχυη Lumia 1520 με αντροιντ.... Και την κλασσική ποιοττα νοκια !! Πιστεύω θα έσβηνε όλες τις άλλες εταιρίες !! 1
Windows8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 θα ήμουν πολύ περίεργος να δω ένα νοκια με κάμερα 1020 ... Και επεξεργασικη ισχυη Lumia 1520 με αντροιντ.... Και την κλασσική ποιοττα νοκια !! Πιστεύω θα έσβηνε όλες τις άλλες εταιρίες !! Mην το λες... οι περισσοτεροι με αντροιντ γλυφουν ασταματητα το **** της samsung, οσο καλυτερη συσκευη και αν βγει. Αλλα σιγουρα θα εκανε αρκετα καλες πωλησεις και θα εσβηνε κατι ZI, Z2 μη σου πω και Dragonball Z. 1
futureshock Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 99 ευρω + 23% φπα = 199 ευρω ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ...
Windows8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 99 ευρω + 23% φπα = 199 ευρω ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ... 130 ευρω SKROUTZ ΜΟΥ... 3
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Mην το λες... οι περισσοτεροι με αντροιντ γλυφουν ασταματητα το **** της samsung, οσο καλυτερη συσκευη και αν βγει. Αλλα σιγουρα θα εκανε αρκετα καλες πωλησεις και θα εσβηνε κατι ZI, Z2 μη σου πω και Dragonball Z. Ενταξει...δε χαλαρωνετε με την ηλιοθεραπεια εσυ και ο απο πανω σου (Πιστεύω θα έσβηνε όλες τις άλλες εταιρίες !!)? Ή τουλαχιστον παρτε ομπρελα γιατι ο ηλιος κανει ζημια... 1ον) υπαρχει "αλαγκαριστο" android. Το λενε stock και ειναι το android χωρις touckwiz, sense, xperience ή οπως αλλιως βαφτιζει η καθε εταιρια το bloatware της. Αν αρχισει η καθε εταιρια να βγαζει wp και να φορτωνει πανω καθε λογης @@ τοτε ελα να μας πεις για lag. Οταν χρειαζεσαι τετραπυρηνο στα 2.2 GHz και 2Gb RAM για να τρεξεις ενα λειτουργικο το οποιο ειναι οσο ελαφρυ ειναι το iOS και το οποιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ BLOATWARE τοτε καποιο λακο εχει η φαβα... 2ον) οποιος παιρνει android ΔΕΝ θελει να βλεπει τετραγωνακια. Θελει περιεργα εικονιδια, λαμπακια και εξατομικευση. Γι'αυτο και υπαρχουν ενα εκατομμυριο launchers ωστε να μπορεις να κανεις πανευκολα οτι θες με τη συσκευη σου. 3ον) snapdragon 200!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Αλλα οπως πολυ σωστα ειπατε, χτυπαει στην τιμη, στα ωραια χρωματα και στις 2 sim για να κλεψει πωλησεις. Μπορει να δουλεψει, μπορει και να παει ακλαυτο. Εμενα μου αρεσει και υπαρχει περιπτωση να το αγορασω, εστω και σαν δευτερο, καθημερινο κινητο που θα το πεταω απο'δω και απο'κει...Αυτο ομως δεν σημαινει οτι σε 5-6 μηνες θα σκασω 600€ για να παρω ενα lumia ή καποιο windows phone... 4on) 30% πτωση στις πωλησεις το πρωτο τετραμηνο του ετους σε σχεση με περσι. Οχι μονο εχει μεινει πολυ πισω, αλλα εχει και τεραστιο εδαφος να καλυψει η MS/Nokia... 1
Windows8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ενταξει...δε χαλαρωνετε με την ηλιοθεραπεια εσυ και ο απο πανω σου (Πιστεύω θα έσβηνε όλες τις άλλες εταιρίες !!)? Ή τουλαχιστον παρτε ομπρελα γιατι ο ηλιος κανει ζημια... 1ον) υπαρχει "αλαγκαριστο" android. Το λενε stock και ειναι το android χωρις touckwiz, sense, xperience ή οπως αλλιως βαφτιζει η καθε εταιρια το bloatware της. Αν αρχισει η καθε εταιρια να βγαζει wp και να φορτωνει πανω καθε λογης @@ τοτε ελα να μας πεις για lag. Οταν χρειαζεσαι τετραπυρηνο στα 2.2 GHz και 2Gb RAM για να τρεξεις ενα λειτουργικο το οποιο ειναι οσο ελαφρυ ειναι το iOS και το οποιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ BLOATWARE τοτε καποιο λακο εχει η φαβα... 2ον) οποιος παιρνει android ΔΕΝ θελει να βλεπει τετραγωνακια. Θελει περιεργα εικονιδια, λαμπακια και εξατομικευση. Γι'αυτο και υπαρχουν ενα εκατομμυριο launchers ωστε να μπορεις να κανεις πανευκολα οτι θες με τη συσκευη σου. 3ον) snapdragon 200!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Αλλα οπως πολυ σωστα ειπατε, χτυπαει στην τιμη, στα ωραια χρωματα και στις 2 sim για να κλεψει πωλησεις. Μπορει να δουλεψει, μπορει και να παει ακλαυτο. Εμενα μου αρεσει και υπαρχει περιπτωση να το αγορασω, εστω και σαν δευτερο, καθημερινο κινητο που θα το πεταω απο'δω και απο'κει...Αυτο ομως δεν σημαινει οτι σε 5-6 μηνες θα σκασω 600€ για να παρω ενα lumia ή καποιο windows phone... 4on) 30% πτωση στις πωλησεις το πρωτο τετραμηνο του ετους σε σχεση με περσι. Οχι μονο εχει μεινει πολυ πισω, αλλα εχει και τεραστιο εδαφος να καλυψει η MS/Nokia... Ναι υπαρχει, αλλα ο κοσμος εχει γεμισει με Low end android, και εκει δεν υπαρχει. επισης δεν ξερουν απο λαντσερς Bloatware κτλπ. οποτε παντου λαγκ ΠΑΝΤΟΥ. Επισης για την καμερα μιλαω προφανως ολα τα αντροιντ που εχουν βγει το 1020 τα σκιζει ευκολα. Μονο οι die hard android fans δεν το βλεπουν. Οπως ειπα και πριν, ναι, ειναι τα παιδικα 3d θεματα με τους πλανητες και λαντσερς να ειναι ολα τα εικονιδια halo kitty κλπ, μια χαρα.. για παιδακια. Πιστεψε με, μολις κουραστει ο αλλος να ψαχνει λαντσερς καθε φορα που περνει κινητο, να ψαχνει ρομ για να βγει το μπλοατγουερ, κλπ κλπ κλπ θα βαρεθει καποια στιγμη και θα παει σε Ios η wp. Μην το γυρισουμε σε war και αυτο το θεμα δεν λεει.
Voodooman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν αγόραζα αυτό το κινητό (που δεν το αποκλείω), δεν θα κρατούσα με τίποτα αυτό το μπασταρδεμένο πράμα για λειτουργικό, αν ήθελα πλακάκια, θα αγόραζα απευθείας κάποιο Lumia, για τα οποία έχω γενικά πολύ καλή άποψη. Επίσης θα περίμενα λίγο καιρό ακόμη μέχρι να στρώσει για τα καλά η Cyanogenmod 11 και τότε θα είχα ένα αξιοπρεπές android κινητάκι με το λογότυπο της Nokia. Πότε θα ξεπεράσω το -εδώ και καιρό πια παράλογο- κόλλημά μου με αυτήν την εταιρία; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2014 από Voodooman
georgepppo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι υπαρχει, αλλα ο κοσμος εχει γεμισει με Low end android, και εκει δεν υπαρχει. επισης δεν ξερουν απο λαντσερς Bloatware κτλπ. οποτε παντου λαγκ ΠΑΝΤΟΥ. μια χαρά την κάνουν τα low end android την δουλειά τους, και lag θα έχουν άμα τα φορτώσεις με 50 εφαρμογές τετράπαχες για high end smartphones,όταν παίρνεις κάτι low end δεν έχεις απαιτήσεις που θα είχες αν έπαιρνες high end(όπως να μην lagάρει καθόλου,να τα τρέχει όλα και απειρες δυνατότητες). ωραίο τηλεφωνάκι,αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην έχει google play,οπότε αν το έπαιρνα θα έτρωγε μόντες. ματσακωνιές κλπ και θα αποκτούσε
Windows8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 μια χαρά την κάνουν τα low end android την δουλειά τους, και lag θα έχουν άμα τα φορτώσεις με 50 εφαρμογές τετράπαχες για high end smartphones,όταν παίρνεις κάτι low end δεν έχεις απαιτήσεις που θα είχες αν έπαιρνες high end(όπως να μην lagάρει καθόλου,να τα τρέχει όλα και απειρες δυνατότητες). Και απο την αλλη πλευρα το LUmia 520 του αδερφου μου με 97 εφαρμογες παει σφαιρα. Its an OS thing 1
pillopoulos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εγω που εχω το 1520 και τρέχει πολύ ελαφρώς πιο γρήγορα απ'το 920 που ειχα , δε θεωρείς ότι πάλι είναι ένα θέμα του OS που θα έπρεπε να αλλάξει; Δεν είναι λογικό το 520 με το 1520 να τρέχουν σχεδόν με ίδια ταχύτητα για να μπορεί το λειτουργικό να τρέχει σε 4 διαφορετικές πλατφόρμες (smartphones, tablets, PC,laptops....)
sokinfragoul Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 99 ευρω + 23% φπα = 199 ευρω ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ... Εσυ φιλε πρεπει να σαι μαθηματικος.. Σωστα μαντεψα;
trwwapotostoma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μια χαρα σωστο ειναι. Μην λεει ο καθενας οτι να ναι.. αλλιως να αρχησουμε ολοι να λεμε: Κοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Google, δεν μπορει να φτιαξει ενα αlagαριστο android. Κοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Αpple, δεν μπορει να φτιαξει ενα iPhone απο γυαλι που να μην σπαει. Kοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Opel δεν μπορει να φτιαξει ενα αμαξι που να πεταει. Καλα βλεπεις πως αυτα που λες δεν στέκουν και μονος σου. Lag στο android δεν υπάρχει μονο στα samsung Σπασμένο γυαλι δεν υφίσταται καθώς αν πέσει θα σπάσει πρωτα η οθόνη οποτε το γυαλι κλαιν μαιν. Οποτε η ιδια η ms σκάβει το λάκκο της προσπαθώντας να φερει κόσμο απο το android καθώς εχει αποτύχει το wp τοσο σε διαφήμιση οσο και σε αξια απόκτησης. Για την άχρηστη nokia επίσης δεν εχω να πω και πολλά τα λεει ολα το οτι εξαγοράστηκε. Θα δεις πως αν δεν αλλαξει τακτική η ms οχι μονο σε wp αλλα σε ολα xbox windows κλπ δεν θα αργήσει η μερα που θα πιάσει πατο. Αυτες οι αλλαγές του τυπου σήμερα χωρις κουμπι αυριο με κουμπι μεθαυριο θα δειξει ή xbox με kinect αυριο χωρις κλπ αυτες λοιπον οι αλλαγές ειναι που θα την βαλτώσουν σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα