Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά Χ των smartphones της Nokia η οποία στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android έχει έρθει για να μείνει όπως φαίνεται ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από τη Microsoft μιας και σήμερα έχουμε την ανακοίνωση της δεύτερης γενιάς η αλλιώς του Nokia X2.Το Nokia X2 διαθέτει ClearBlack οθόνη 4.3 ιντσών με ανάλυση 480 x 800 και στο εσωτερικό του βρίσκουμε διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz Snapdragon 200 της Qualcomm με 1 GB RAM. Στο πίσω μέρος υπάρχει η πρώτη κάμερα στα 5mp με LED Flash ενώ στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει η δεύτερη κάμερα με την τυπική VGA ανάλυση για βιντεοκλήσεις κυρίως. Υποστηρίζει ακόμα την εισαγωγή δύο SIM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 4GB αλλά μπορεί να επεκταθεί μέσω της microSD θύρας.

Στον τομέα του λογισμικού, το Nokia X2 στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android, με τη Nokia (Microsoft πλέον) να έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές προκειμένου να προωθήσει τις υπηρεσίες της Microsoft. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν πρόκειται να βρείτε υπηρεσίες της Google προεγκατεστημένες αλλά λογισμικό όπως το Skype, OneDrive, Here Maps καθώς και τη λειτουργία FastLane στην οποία εμφανίζονται οι πιο συχνές εφαρμογές που χρησιμοποιείται.

Η τιμή του Nokia X2 έχει οριστεί στα €99, μια τιμή που δεν περιέχει φόρους, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα μεταξύ των οποίων σε γυαλιστερό πράσινο, πορτοκαλί, μαύρο, κίτρινο και άσπρο.

Link.png Site: Nokia X2

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακόμα και στα symbian έβαζε καλύτερα χαρακτηριστικά. Το Desire HD μου που είχα πριν αρκετά χρόνια ήταν ελαφρώς χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα να βγάλει τέτοια συσκευή. Αφού αργότερα θα βγάλει καλύτερη γιατί να μην την βγάλει αμέσως;

Δημοσ.

Η τιμή είναι εξαιρετική.

Ξέρει κανένας σε ποιο app store θα έχει πρόσβαση out of the box?

Απ'όσο ξέρω Google Play δε θα έχει, οπότε υποψιάζομαι κάποιο NOKIA store με επιλεγμένες εφαρμογές android.

Δημοσ.

τιμη πολυ καλη.οθονη αρκετα καλη σε μεγεθος για να κανεις την δουλεια σου και απο τα κυριοτερα 1gb ram.και dual sim.πολυ κομπλε συσκευη καλυπτει τα περισσοτερα που χρειαζεσαι.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ξέρω, αλλά το Νοκια Χ που το είχα για λίγο στα χέρια μου, μου φάνηκε άβολο με αυτή τη μπασταρδεμένη έκδοση λειτουργικού... Windroid. Ίσως όλα είναι θέμα συνήθειας βέβαια. 

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα η microsoft ειναι πολυ ποιο εξυπνη απο την nokia για αυτο και δεν θα καταντησει σαν και αυτην που ηταν νουμερο ενα στην κινητη και καταντησε ενα βημα πριν το κλεισιμο αν δεν την εξαγoραζε η microsoft

Δημοσ.

Δεν ξέρω, αλλά το Νοκια Χ που το είχα για λίγο στα χέρια μου, μου φάνηκε άβολο με αυτή τη μπασταρδεμένη έκδοση λειτουργικού... Windroid. Ίσως όλα είναι θέμα συνήθειας βέβαια. 

Θεμα συνηθειας.

Και μετα που το συνηθιζεις και θες καποιο καλυτερο πας σε Lumia, αφου τα X θα ειναι παντα low-mid range

Δημοσ.

Θεμα συνηθειας.

Και μετα που το συνηθιζεις και θες καποιο καλυτερο πας σε Lumia, αφου τα X θα ειναι παντα low-mid range

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Δεν είναι ούτε καθαρόαιμο windows phone ούτε android. Να τονίσω ότι δεν είμαι κατά της μετάβασης από και προς αυτών των 2 λειτουργικών. Ίσα ίσα. Όμως αυτή η ενδιάμεση κατάσταση μου θύμισε λίγο.... Conchita Wurst! 

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Δεν είναι ούτε καθαρόαιμο windows phone ούτε android. Να τονίσω ότι δεν είμαι κατά της μετάβασης από και προς αυτών των 2 λειτουργικών. Ίσα ίσα. Όμως αυτή η ενδιάμεση κατάσταση μου θύμισε λίγο.... Conchita Wurst! 

Xαχαχα ισχυει.

Αλλα δεν θα μπορουσε να ειναι και 100% ολοιδιο με τα WP, για πολλους λογους.

Δημοσ.

Φαντασου ποσο αχρηστη εταιρια εχει γινει η ms που βγαζει κινητα android αντι να κατσει να φτιαξει ενα σωστο wp

Μια χαρα σωστο ειναι.

Μην λεει ο καθενας οτι να ναι.. αλλιως να αρχησουμε ολοι να λεμε:

Κοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Google, δεν μπορει να φτιαξει ενα αlagαριστο android.

Κοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Αpple, δεν μπορει να φτιαξει ενα iPhone απο γυαλι που να μην σπαει.

Kοιτα ποσο αχρηστη εταιρια ειναι η Opel δεν μπορει να φτιαξει ενα αμαξι που να πεταει.

• Like 4
Δημοσ.

Οσοι λετε για τα χαρακτηριστικα των συσκευων να εχετε στο νου σας οτι τα χαρακτηριστικα της καθε συσκευης διαφερουν σε σχεση παντα και με το λογισμικο που τρεχει η καθε συσκευη. Τα windows mobile ειναι πολυ ελαφρυ λογισμικο και δεν χρειαζεται ιδιατερα specs για να τρεχει καλα σε μια νοκια συσκευη πχ. Επομενως μια χαρα ειναι τα specs της συγκεκριμενης συσκευης για το λογισμικο που τρεχει. Τι ιδιο συμβαινει και με το ios-iphone. Το android ειναι το μονο λογισμικο για το οποιο βγαζουν 4πυρηνα η 8πυρηνα(πλεον) smartphones ωστε να τρεχει νερακι. (ειμαι κατοχος του lg optimus g)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...