thelos257 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας εχω μια απορια η οποια ειναι αν ο σκληρος δισκος φτασει στο κοκκινο αυτο συμενει οτι γεμιζει, αυτο ειναι κακο για τους σκληρους δισκους ειτε εξωτερικους ειτε εσωτερικους ; μειωνη την υγεια τους ; Ρωταω για να ξερω επειδη εχω καποια δεδομενα πανω στον υπολογιστη μου που θα ηθελα να τα σωσω στον εξωτερικο μ σκληρο δισκο μεχρι να αγορασω αλλον να τα περασω στον νεον μου προσωρινα και δεν θα ηθελα να την πατουσα με την κοκκινη γραμμη. Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Gas74 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν σημαινει τιποτε παραπανω απ΄το οτι απλα γεμιζει!!.Τιποτε αλλο! 2
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σε καθε περίπτωση ειτε γεμίζει ο δίσκος ειτε οχι καλο ειναι να κρατάμε ενα backup τα αρχεία μας 2
thelos257 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση σας απαντηση. @spank για να παρω αντιγραφα ασφαλειας πρεπει να εχω πολλαπλους εξωτερικους δισκους απο αυτους που εχω τωρα.
TheELF Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τα σημαντικά αρχεία που δεν μπορείς να τα ξανά βρεις στο ίντερνετ καλό είναι να τα έχεις έστω σε κάθε έναν από τους δίσκους σου,μην πω και σε κάποια online όπως το dropbox π.χ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα