balthazor4ever Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλημέρα! Εχθές χρησιμοποιούσα το λάπτοπ μου (5ετών acer aspire 5542g). Έβλεπα μια σειρά και μετα το άφησα στην άκρη και κοιμήθηκα. Όταν ξύπνησα υπέθεσα ότι είχε μπει σε sleep mode και πάτησα το power on key αλλά ενώ του κουμπί φώτησε δεν άναψε κανένα άλλο λαμπάκι ούτε η οθόνη. Στο λαπτοπάκι έχω αλλάξει επεξεργαστή και μνήμη αλλά λειτουργούσε καιρό (1 χρόνο +) χωρίς θέμα και οι θερμοκρασίες ήταν φυσιολογικές (50 βαθμούς περίπου idle και μέχρι 80 full load, αλλά πιο πολύ γύρω στους 60). Έβγαλα τις μνήμες και άφησα μια μόνο. Δοκίμασα την αρχική μνήμη. Έβαλα τον παλιό επεξεργαστή. Έβγαλα τη μπαταρία του BIOS και έβαλα καινούργια. Tο έβαλα να ξεκινήσει χωρίς σκληρό και drive. Προσπάθησα να κάνω emergency bios recovery αλλά το λαμπάκι στο φλασάκι ούτε που σπάραξε. Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω ή τα 'φτυσε το λαπτοπάκι? Συμφέρει η αγορά μητρικής από ebay (μαζί με τη νέα ψύκτρα βγαίνει γύρω στα 150ευρώ) ή νέο λάπτοπ? Το θέμα ειναι πως δε βρίσκω στην αγορά αρκετά λαπτοπ με AMD επεξεργαστή που το θέτω σα βασικό κριτήριο και αυτά που βρισκω (σε σχετικά λογικές τιμές) είναι με τον προηγούμενης γενιας Richland και όχι τον Kaveri. Το λάπτοπ το χρησιμοποιώ για office apps, internet browsing, ταινίες kai light gaming (starcraft 2, mass effect, titan quest).
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μαλλον για μητρική μου κανει αφου φαίνεται οτι χρησιμοποίησες ολους τους πιθανούς συνδιασμούς ( αλλο επεξεργαστή μνήμες κτλπ) , τωρα αν αξίζει για μητρική σε τοσο παλιο laptop κατ εμε οχι. Εκτός και αν εχει καεί η κάρτα γραφικών οποτε σε αυτην την περίπτωση δύσκολα τα πράγματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα