Προς το περιεχόμενο

Ηοw to save android games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εύκολη διαδικασία είναι ψάξε στο xda

τι ειναι το xda? sorry αλλα δεν το γνωριζω και πολλα;p

θα μπορω μετα το ροοτ να το επαναφερω στην κανονικη λειτουργια δλδ οπως το αγορασα?

Δημοσ.

τι ειναι το xda? sorry αλλα δεν το γνωριζω και πολλα;p

θα μπορω μετα το ροοτ να το επαναφερω στην κανονικη λειτουργια δλδ οπως το αγορασα?

ναι και ναι.

ποιο κινητό έχεις?

Δημοσ.

εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/index-guides-tutorials-sgs2-gt-i9100-t1826497

το ευαγγέλιο :P

διάβασε εκεί που λέει root/unroot guides, διάλεξε και εφάρμοσε κατα γράμμα ότι λέει ο αντίστοιχος οδηγός.

ειναι ασφαλες οταν το κανω ροοτ? μπορει να προκαλεσει καποια ζημια οταν το κανω ροοτ?

Δημοσ.

ειναι ασφαλες οταν το κανω ροοτ? μπορει να προκαλεσει καποια ζημια οταν το κανω ροοτ?

οχι κανένα απολύτως θέμα αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες.

δεν είναι πυρινική φυσική,ακολουθείς τα βήματα και είσαι έτοιμος :D

• Like 1
Δημοσ.

οχι κανένα απολύτως θέμα αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες.

δεν είναι πυρινική φυσική,ακολουθείς τα βήματα και είσαι έτοιμος :D

ευχαριστω να στε καλα:):D

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι ασχετος απο smartphones,android Κλπ

Πηρα ενα smartphone.Ειχε καρτα μνημης 2gb,αγορασα μια 16 gb..

κατεβαζω εφαρμογες κ παιχνιδια..εχω κατεβασει 4-5 παιχνιδια κ εφαρμογες κ  εχει ελευθερα 13gb.

Αλλα τωρα οταν παω να κατεβασω οποιοδηποτε παιχνιδι, μου λεει "δεν υπαρχει ελευθερος χωρος"

γιατι συμβαινει αυτο?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι ασχετος απο smartphones,android Κλπ

Πηρα ενα smartphone.Ειχε καρτα μνημης 2gb,αγορασα μια 16 gb..

κατεβαζω εφαρμογες κ παιχνιδια..εχω κατεβασει 4-5 παιχνιδια κ εφαρμογες κ  εχει ελευθερα 13gb.

Αλλα τωρα οταν παω να κατεβασω οποιοδηποτε παιχνιδι, μου λεει "δεν υπαρχει ελευθερος χωρος"

γιατι συμβαινει αυτο?

Οι εφαρμογές περνάνε στην μνήμη του κινητού. Στην κάρτα μνήμης περνάς φωτογραφίες, βίντεο, μουσική.

Ανάλογα με την έκδοση που έχεις μπορείς να μεταφέρεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης από τον διαχειριστή εφαρμογών.

Δημοσ.

Οι εφαρμογές περνάνε στην μνήμη του κινητού. Στην κάρτα μνήμης περνάς φωτογραφίες, βίντεο, μουσική.

Ανάλογα με την έκδοση που έχεις μπορείς να μεταφέρεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης από τον διαχειριστή εφαρμογών.

ευχαριστω φιλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...