dimi5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εύκολη διαδικασία είναι ψάξε στο xda τι ειναι το xda? sorry αλλα δεν το γνωριζω και πολλα;p θα μπορω μετα το ροοτ να το επαναφερω στην κανονικη λειτουργια δλδ οπως το αγορασα?
haris013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 τι ειναι το xda? sorry αλλα δεν το γνωριζω και πολλα;p θα μπορω μετα το ροοτ να το επαναφερω στην κανονικη λειτουργια δλδ οπως το αγορασα? ναι και ναι. ποιο κινητό έχεις?
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ναι και ναι. ποιο κινητό έχεις? samsung galaxy s2
haris013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 samsung galaxy s2 εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/index-guides-tutorials-sgs2-gt-i9100-t1826497 το ευαγγέλιο διάβασε εκεί που λέει root/unroot guides, διάλεξε και εφάρμοσε κατα γράμμα ότι λέει ο αντίστοιχος οδηγός.
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/index-guides-tutorials-sgs2-gt-i9100-t1826497 το ευαγγέλιο διάβασε εκεί που λέει root/unroot guides, διάλεξε και εφάρμοσε κατα γράμμα ότι λέει ο αντίστοιχος οδηγός. ειναι ασφαλες οταν το κανω ροοτ? μπορει να προκαλεσει καποια ζημια οταν το κανω ροοτ?
haris013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ειναι ασφαλες οταν το κανω ροοτ? μπορει να προκαλεσει καποια ζημια οταν το κανω ροοτ? οχι κανένα απολύτως θέμα αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες. δεν είναι πυρινική φυσική,ακολουθείς τα βήματα και είσαι έτοιμος 1
dimi5 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 οχι κανένα απολύτως θέμα αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες. δεν είναι πυρινική φυσική,ακολουθείς τα βήματα και είσαι έτοιμος ευχαριστω να στε καλα
haris013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ευχαριστω να στε καλα Τίποτα ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε
Aims Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι ασχετος απο smartphones,android Κλπ Πηρα ενα smartphone.Ειχε καρτα μνημης 2gb,αγορασα μια 16 gb.. κατεβαζω εφαρμογες κ παιχνιδια..εχω κατεβασει 4-5 παιχνιδια κ εφαρμογες κ εχει ελευθερα 13gb. Αλλα τωρα οταν παω να κατεβασω οποιοδηποτε παιχνιδι, μου λεει "δεν υπαρχει ελευθερος χωρος" γιατι συμβαινει αυτο?
vdeseris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Να ρωτησω κατι γιατι ειμαι ασχετος απο smartphones,android Κλπ Πηρα ενα smartphone.Ειχε καρτα μνημης 2gb,αγορασα μια 16 gb.. κατεβαζω εφαρμογες κ παιχνιδια..εχω κατεβασει 4-5 παιχνιδια κ εφαρμογες κ εχει ελευθερα 13gb. Αλλα τωρα οταν παω να κατεβασω οποιοδηποτε παιχνιδι, μου λεει "δεν υπαρχει ελευθερος χωρος" γιατι συμβαινει αυτο? Οι εφαρμογές περνάνε στην μνήμη του κινητού. Στην κάρτα μνήμης περνάς φωτογραφίες, βίντεο, μουσική. Ανάλογα με την έκδοση που έχεις μπορείς να μεταφέρεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης από τον διαχειριστή εφαρμογών.
Aims Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Οι εφαρμογές περνάνε στην μνήμη του κινητού. Στην κάρτα μνήμης περνάς φωτογραφίες, βίντεο, μουσική. Ανάλογα με την έκδοση που έχεις μπορείς να μεταφέρεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης από τον διαχειριστή εφαρμογών. ευχαριστω φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα