dimi5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γεια σας Θελω να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω να κανω save ενα παιχνιδι στο τηλεφωνο μου δλδ τωρα παιζω το angry birds και θα κανω φορματ το τηλεφωνο μου και δεν θελω να χασω τα σταδια που εχω ξεκλειδωσει θελω με καποιο τροπο να φυλαξω το save του παιχνιδιου χωρις να αναγκαστω να το ξεκινησω απο αρχης...Ελπιζω να καταλαβατε τι 8ελω να πω αν ξερετε πως πειτε μου...
dimi5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Παιδια αυτο το προγραμμα λεει οτι πρεπει να ειναι ροοτ το τηλεφωνο μου και εμενα δεν ειναι ροοτ
dimi5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κάνε ροοτ πρώτα. ποια συσκευή έχεις? oχι φιλε δεν θα κανω δεν γνωριζω και δεν θελω να ασχολι8ο απλος θελω με ενα προγραμμα να αποθηκευσω τα παιχνιδια μου για να μπορω μετα το φορματ να συνεχεισω εκει που εμεινα
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 oχι φιλε δεν θα κανω δεν γνωριζω και δεν θελω να ασχολι8ο απλος θελω με ενα προγραμμα να αποθηκευσω τα παιχνιδια μου για να μπορω μετα το φορματ να συνεχεισω εκει που εμεινα δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος τρόπος τότε.
dimi5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος τρόπος τότε. γιατι ετσι? δλδ για να κανω save τα αρχεια μου πρεπει αναγκαστικα να κανω ροοτ το τηλεφωνο μου?
haris013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 γιατι ετσι? δλδ για να κανω save τα αρχεια μου πρεπει αναγκαστικα να κανω ροοτ το τηλεφωνο μου? ναι, τα save των περισσότερων εφαρμογών δυστιχώς δεν μπορείς να τα κάνεις απλά copy/paste στο pc. γενικά τα data των εφαρμογων θέλει ροοτ ώστε κάποιο πρόγραμμα όπως το titanium να έχει πρόσβαση να τα πάρει.
angmar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Στις επιλογές backup & reset, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το backup my data. Αυτό υποτίθεται ότι σώζει τα πάντα στο cloud και όταν κάνεις restore τη συσκευή, επαναφέρει τα πάντα, όμως, όπως είπε ο haris013 νωρίτερα, δεν είναι πάντα αξιόπιστο. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Helium https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup
dimi5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Στις επιλογές backup & reset, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το backup my data. Αυτό υποτίθεται ότι σώζει τα πάντα στο cloud και όταν κάνεις restore τη συσκευή, επαναφέρει τα πάντα, όμως, όπως είπε ο haris013 νωρίτερα, δεν είναι πάντα αξιόπιστο. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Helium https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup αυτο το προγραμμα ειναι αξιοπιστο? και ηθελα να ρωτισω ειναι ευκολο να κανεις ροοτ το τηλεφωνο?
angmar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω, όλες μου οι συσκευές αποκτούν root access απ την πρώτη μέρα. Ανάλογα με τη συσκευή, το root μπορεί να είναι από πολύ εύκολο εως ζόρικο. 1
dimi5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω, όλες μου οι συσκευές αποκτούν root access απ την πρώτη μέρα. Ανάλογα με τη συσκευή, το root μπορεί να είναι από πολύ εύκολο εως ζόρικο. δλδ τι ??δεν καταλαβα για θα ειναι δυσκολο η ευκολο
angmar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ανάλογα με τη συσκευή, θα είναι εύκολο ή δύσκολο.
dimi5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ανάλογα με τη συσκευή, θα είναι εύκολο ή δύσκολο. κοιτα εγω εχω το galaxy s2 8α ειναι δυσκολο? αλλα δεν ξερω καν να το κανω ροοτ;/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα