Προς το περιεχόμενο

Ηοw to save android games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Θελω να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω να κανω save ενα παιχνιδι στο τηλεφωνο μου δλδ τωρα παιζω το angry birds και θα κανω φορματ το τηλεφωνο μου και δεν θελω να χασω τα σταδια που εχω ξεκλειδωσει θελω με καποιο τροπο να φυλαξω το save του παιχνιδιου χωρις να αναγκαστω να το ξεκινησω απο αρχης...Ελπιζω να καταλαβατε τι 8ελω να πω αν ξερετε πως πειτε  μου...

Δημοσ.

Παιδια αυτο το προγραμμα λεει οτι πρεπει να ειναι ροοτ το τηλεφωνο μου και εμενα δεν ειναι ροοτ

Δημοσ.

Κάνε ροοτ πρώτα.

ποια συσκευή έχεις?

oχι φιλε δεν θα κανω δεν γνωριζω και δεν θελω να ασχολι8ο απλος θελω με ενα προγραμμα να αποθηκευσω τα παιχνιδια μου για να μπορω μετα το φορματ να συνεχεισω εκει που εμεινα

Δημοσ.

oχι φιλε δεν θα κανω δεν γνωριζω και δεν θελω να ασχολι8ο απλος θελω με ενα προγραμμα να αποθηκευσω τα παιχνιδια μου για να μπορω μετα το φορματ να συνεχεισω εκει που εμεινα

δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος τρόπος τότε.

Δημοσ.

δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος τρόπος τότε.

γιατι ετσι? δλδ για να κανω save τα αρχεια μου πρεπει αναγκαστικα να κανω ροοτ το τηλεφωνο μου?

Δημοσ.

γιατι ετσι? δλδ για να κανω save τα αρχεια μου πρεπει αναγκαστικα να κανω ροοτ το τηλεφωνο μου?

ναι, τα save των περισσότερων εφαρμογών δυστιχώς δεν μπορείς να τα κάνεις απλά copy/paste στο pc.

γενικά τα data των εφαρμογων θέλει ροοτ ώστε κάποιο πρόγραμμα όπως το titanium να έχει πρόσβαση να τα πάρει.

Δημοσ.

Στις επιλογές backup & reset, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το backup my data. Αυτό υποτίθεται ότι σώζει τα πάντα στο cloud και όταν κάνεις restore τη συσκευή, επαναφέρει τα πάντα, όμως, όπως είπε ο haris013 νωρίτερα, δεν είναι πάντα  αξιόπιστο. 

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Helium https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

Δημοσ.

Στις επιλογές backup & reset, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το backup my data. Αυτό υποτίθεται ότι σώζει τα πάντα στο cloud και όταν κάνεις restore τη συσκευή, επαναφέρει τα πάντα, όμως, όπως είπε ο haris013 νωρίτερα, δεν είναι πάντα  αξιόπιστο. 

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Helium https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

αυτο το προγραμμα ειναι αξιοπιστο?

και ηθελα να ρωτισω ειναι ευκολο να κανεις ροοτ το τηλεφωνο? 

Δημοσ.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω, όλες μου οι συσκευές αποκτούν root access απ την πρώτη μέρα. 

Ανάλογα με τη συσκευή, το root μπορεί να είναι από πολύ εύκολο εως ζόρικο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω, όλες μου οι συσκευές αποκτούν root access απ την πρώτη μέρα. 

Ανάλογα με τη συσκευή, το root μπορεί να είναι από πολύ εύκολο εως ζόρικο.

δλδ τι ??δεν καταλαβα για θα ειναι δυσκολο η ευκολο

Δημοσ.

Ανάλογα με τη συσκευή, θα είναι εύκολο ή δύσκολο.

κοιτα εγω εχω το galaxy s2 8α ειναι δυσκολο? αλλα δεν ξερω καν να το κανω ροοτ;/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...