nomikosas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γεια σας , εχω ενα λαπτοπ fujitsu με vista. Οταν το ειχα αγορασει μια φορα και ενα καιρο δεν ειχε μεσα cd των vista και εκανα εγω 4 dvd μεσα απο τον οδηγο που ειχε ο κατασκευαστης για να μπορω να κανω επαναφορα συστηματος και γενικα για να βαζω windows και drivers αυτοματα σαν να ειχα κανει format.Ολα αυτα τα χρονια εκανα με αυτη την μεθοδο με αυτα τα cd φορματ και ολα ηταν οκ.Σημερα προσπαθησα να κανω το ιδιο γιατι ειχα εναν ιο και στην προσπαθεια μου να τον βγαλω κανοντας επαναφορα σε safe mode σε προηγουμενη ημερομηνια χαλασα ολο το λαπτοπ ... γιατι αφου εγινε η επαναφορα και πηγα να ξαναμπω μου λεει εχει γινει λαθος και οτι τα windows προσπαθουν να επισκευασουν το λαθος... το αφηνω και βγαζει το logo των windowsμε μια μικρη μπαρα απο κατω και μολις τελειωσει η μπαρα βγαζει για λιγο μπλε οθονη για δευτερολεπτο και πολυ γρηγορα κανει μονο του restart που και παλι μετα μου λεει να επιδιορθωσει το προβλημα ή αλλιως κανονικη εκινηση. Παταω κανονικη εκινηση παλι δεν με εβαζε πουθενα.... και ετσι μετα απο πολλα κλεισιματα γιατι στην επανεκινηση μου εβγαζε οτι κατι εχει γινει λαθος και οτι τα windows προσπαθουν να επισκευασουν το λαθος.κτλ κτλ ειπα να κανω αυτο που εκανα παντα στα δυσκολα . Δηλαδη να βαλω τα cd που το λαπτοπ μετα ειναι σαν απο φορματ.Βαζω το πρωτο cd , ανοιγω το λαπτοπ , μου λεει press any key to boot from cd or dvd.. παταω και οπως παντα αρχιζει να λειτουργει το dvd-rom και να αναβει το φωτακι στο λαπτοπ του επεξεργαστη/δισκου (αυτο που αναβει οταν το λαπτοπ κανει καποια διαδικασια) , μετα βγαζει μια μαυρογκρι μπαρα σε ολη την οθονη κατω και λεει με γκρι γραμματα windows is loading files... που φορτώνει κ μετα βγαζει μια μικρη μπαρα sthn mesh της οθονης που λεει απο κατω windows corporation και που φορτωνει κ αυτη κ μετα απο εκει μαυριζει η οθονη και εμφανιζει τον κερσορα του ποντικιου , το φωτακι του επεξεργαστη σβηνει και το dvd-rom δεν το ακουω ναι διαβαζει .... Περιμενω.... περιμενω μπας και μου ζητησει το δευτερο cd αλλα τιποτα. Τι να κανω? τα cd's ειναι σιγουρα οκ αφου το εχω κανει ολο αυτο στο παρελθον καμια 3-4 φορες χωρις κανενα προβλημα.Καμια ιδεα?
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ο σκληρός δίσκος είναι εντάξει;;? τον έχεις ελένξει..
nomikosas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι αφου απο εναν ιο αρχισε ολο, κ μετα δεν ξερω τι παιζει αλλα βαζω το recovery disk 1 και μετα απο λιγο κολαει η ολη διαδικασια. Το μοντέλο ειναι amilo Pi 2550 και έχω απο κατω το serial Gia win vista home premium OEMAct
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα