Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή το συνέδριο της Google I/O την προσεχή Τετάρτη, έγινε γνωστό πως τα Google Glass θα είναι διαθέσιμα και εκτός Αμερικής, διευρύνοντας έτσι την αγορά τους σε πολύ μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό σε σχέση με την αρχική διαθεσιμότητα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα ζευγάρι γυαλιά με το αντίτιμο των 1.000£. Η αγορά μπορεί να γίνει μέσω του Google Play, με τη beta έκδοση, την Explorer Edition να είναι η μοναδική διαθέσιμη. Επίσης, τα πλαστικά μέρη του θα είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις και υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ενός δωρεάν πλαισίου ή φακού.

Η έκδοση των Google Glass που θα γίνει διαθέσιμη στη Μεγάλη Βρετανία θα περιλαμβάνει μια εφαρμογή από τη βρετανική εφημερίδα The Guardian, με τους κυριότερους τίτλους ειδήσεων της μέρας, το Shazam app για αναγνώριση μουσικών κομματιών καθώς και την εφαρμογή fitness, Zombies Run!.

Τα Google Glass θα παρουσιαστούν στο κοινό στις 27 και 28 Ιουνίου σε εκδήλωση στο Λονδίνο, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα στην Stable Street.

Link.png Site: TechCrunch

Δημοσ.

Είδα προχτές έναν glasswhore τουρίστα στη θεσσαλονίκη, ασυναίσθητα γύρισα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το ξέρω future me ότι θα γελάω το 2030 με το σχόλιο μου αυτό το ξέρω...

Δημοσ.

γιατι τοσο ακριβα?Δεν το συνηθιζει η google

Είναι για Developers, δεν έχουν βγει ακόμη για το ευρύ κοινό, όταν θα γίνει αυτό θα έχουν σαφώς μειωμένη τιμή.

Δημοσ.

Νομιζω πως αν απευθυνοταν σε devs θα ειχαν αρκετα μειωμενη τιμη απο αυτη της εκδοσης για το κοινο, γιατι οπως και να το κανουμε οταν του λες του Dev οτι θελω να κανεις εφαρμογες για το Google Glass αλλα αντι να σε πληρωσω θα μου σκασεις 1500$ για να παρεις τη συσκευη ακουγεται καπως.

Δημοσ.

Τα Google Glass δεν απευθύνονται ακόμη στο ευρύ κοινό. Γι' αυτό και χαρακτηρίζονται ως beta. Όποιος όμως έχει τα ποσά κι επιθυμεί, ας το πάρει, να μαζεύει και η εταιρία feedback.

Καλό το "Glasswholes" αλλά σε μερικά χρόνια, Δ.Ν.Τ.! Αυτή η τεχνολογία - μαζί με τα ρολόγια που θα τρέχουν Android - ήρθε για να μείνει. Θέμα χρόνου να εξελιχθεί ως mainstream.

Δημοσ.

Τα Google Glass δεν απευθύνονται ακόμη στο ευρύ κοινό. Γι' αυτό και χαρακτηρίζονται ως beta. Όποιος όμως έχει τα ποσά κι επιθυμεί, ας το πάρει, να μαζεύει και η εταιρία feedback.

Καλό το "Glasswholes" αλλά σε μερικά χρόνια, Δ.Ν.Τ.! Αυτή η τεχνολογία - μαζί με τα ρολόγια που θα τρέχουν Android - ήρθε για να μείνει. Θέμα χρόνου να εξελιχθεί ως mainstream.

Θα το δούμε αυτό..

Δημοσ.

Πολλες φορες, ευχομουν να υπηρχε κατι ωστε να μπορω να τραβηξω βιντεο αυτο που βλεπω, κατευθειαν απο τα ματια μου, κατι χωρις ογκο/βαρος και χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιησω τα χερια μου.

Ειναι κατι το οποιο βοηθαει σε πολλες περιπτωσεις.

μη μου πειτε gopro και κρανος. Εχει και κατι καμμενα κινεζικα γυαλια με καμερες αλλα μπα δεν κανουν.

"Glasswhores" "glassholes" κτλ δεν το καταλαβαινω. Εχει κομπλεξ ο κοσμος.

Το google glass ειναι κατι το οποιο μερικοι περιμενουν σαν τεχνολογια. οταν™ το εξελιξουν αρκετα και γινει και πιο προσιτο.

Δημοσ.

Πολλες φορες, ευχομουν να υπηρχε κατι ωστε να μπορω να τραβηξω βιντεο αυτο που βλεπω, κατευθειαν απο τα ματια μου, κατι χωρις ογκο/βαρος και χωρις να χρειαζεται να χρησιμοποιησω τα χερια μου.

Ειναι κατι το οποιο βοηθαει σε πολλες περιπτωσεις.

μη μου πειτε gopro και κρανος. Εχει και κατι καμμενα κινεζικα γυαλια με καμερες αλλα μπα δεν κανουν.

"Glasswhores" "glassholes" κτλ δεν το καταλαβαινω. Εχει κομπλεξ ο κοσμος.

Το google glass ειναι κατι το οποιο μερικοι περιμενουν σαν τεχνολογια. οταν™ το εξελιξουν αρκετα και γινει και πιο προσιτο.

Ναι κόμπλεξ είναι. Πάλι καλά που το κατάλαβες..

Facepalm.jpg

Δημοσ.

Και όμως οι πρώτοι glass holes έκαναν την εμφάνιση τους από την IBM.

IBM-parkbench.jpg

http://www.geekosystem.com/ibm-wearable-computer-ad/

Ορίστε και η πατέντα που αγοράστηκε από την Google.
https://www.google.com/patents/EP1176449B1

Εντωμεταξύ έχουμε μια νέα killer-app για τα Gogle Glass.
Google Glass Snoopers Can Steal Your Passcode With a Glance
Δημοσ.

Ναι κόμπλεξ είναι. Πάλι καλά που το κατάλαβες..

Facepalm.jpg

Ναι εχεις δικιο δεν ειναι κομπλεξ. ειναι τροπος σκεψης. peace.

Εντωμεταξύ έχουμε μια νέα killer-app για τα Gogle Glass.
Google Glass Snoopers Can Steal Your Passcode With a Glance

Φιλε ναι αυτο ειναι προβλημα και μαλιστα παλιο. οι επομενες γενιες θα χρησιμοποιουν random positioned γραμματοσειρες σε συνδιασμο με σκαναρισμα ιριδας, αποτυπωματα,προσωπο.

Αλλα γενικα η μ@λακια οταν τεχνολογια οπως το google glass βγαινει στην αγορα και χρησιμοποιειται απο μπολικο κοσμο, ειναι οτι υπαρχει θεμα με ιδιοτικοτητα.

καμερες παντου :) Δυστυχως προς τα εκει βαδιζουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...