Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον χαμό που γίνεται στο τομέα ασφαλείας των site και τα αλλεπάλληλα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτόν, αλλά και σε συνδυασμό με την ανάγκη των χρηστών για διατήρηση λογαριασμών σε μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων, οι password managers γίνονται πια απαραίτητοι.

Οι επιλογές είναι πολλές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα η κάθε μία, προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιόν password manager προτιμάτε εσείς και για ποιούς λόγους;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lastpass, αν και δεν το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση, μιας και αυτους τους 2-3 κωδικους που ελω καθε μερα τους θυμαμαι απεξω.
Το εβαλα επειδη το ειδα σαν εφαρμογη στο store των wp, ειπα να το δοκιμασω και απο τοτε το κρατισα.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Last pass κι εγώ, αν και κάποια στιγμή δοκίμασα το roboform που ήταν καλό αλλά έπρεπε να συνδέω το usb με το πρόγραμμα για να μου εμφανίσει τους κωδικούς.

Δημοσ.

Lastpass, το οποιο ειναι και δωρεαν αν δεν θες να το χρησιμοποιησεις σε κινητο.

προσωπικα το χρησιμοποιω γιατι εχει καλη τιμη (1 ευρω το μηνα νομιζω), και εχει ios ενσωματωση στον safari που με βολευει.

ειναι δωρεαν σε ολες τις πλατφορμες και ολους τους browsers.

απο θεματα ασφαλειας δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα, ουτε εχω διαβασει κατι.

τους απιστευτα ευαθσθητους κωδικους βεβαια και καρτες, δεν τους εμπιστευομαι πουθενα προσωπικα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Κeepass και αυτον που εχει ο Firefox .

Το keepass πως δουλεύει;

Το έβαλα στον Chrome αλλά δεν μου ζητάει να αποθηκεύσει τους κωδικούς.

Δημοσ.

Το keepass πως δουλεύει;

Το έβαλα στον Chrome αλλά δεν μου ζητάει να αποθηκεύσει τους κωδικούς.

Το keepass είναι ένας password manager που θα πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου.

Δεν είναι πρόσθετο όπως για παράδειγμα το Lastpass.Αυτό που εγκατεστησες άπλα δίνει την δυνατότητα στον browser να επικοινωνεί με την βάση δεδομένων που έχεις δημιουργήσει στο keepass.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ : http://keepass.info/

• Like 1
Δημοσ.

password safe εγώ... 

https://pwsafe.org/

πολύ ικανοποιημένος.. το αρχείο με τα κλειδιά το έχω στο onedrive και από εκεί το φορτώνω σε 2 laptop & 1 desktop για να έχω πρόσβαση από όπου χρειάζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...