Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) και ποιος ειπε να το παραγγειλει απο ιντερνετ? δηλαδη απο το e-shop δεν κανει?

Δεν έχω ιδέα,φίλος!Όταν μπει στο fb επιτέλους θα τον ρωτήσω και θα μάθουμε!

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το blue ray ψιλοαχρηστο ειναι αλλα αν το θελει ας το βαλει

εγω αντι για εναν δισκο θα επαιρνα περισσοτερους μικροτερης χωριτηκοτητας για raid

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα,φίλος!Όταν μπει στο fb επιτέλους θα τον ρωτήσω και θα μάθουμε!

Οχι ότι είναι κακό αλλά από ότι καταλαβαίνω ανέλαβες ένα pc κάποιου γνωστού ( που όλο και κάτι θα βγάλεις ) χωρίς να το πολυκατέχεις ( αυτό είναι κακό )

Λοιπόν δεν θα μπώ στη διαδικασία να προτείνω pc το μόνο που θα πω είναι ότι 2000 για gaming PC δεν αξίζει με τη καμμία.

• Like 4
Δημοσ.

Οχι ότι είναι κακό αλλά από ότι καταλαβαίνω ανέλαβες ένα pc κάποιου γνωστού ( που όλο και κάτι θα βγάλεις ) χωρίς να το πολυκατέχεις ( αυτό είναι κακό )

Λοιπόν δεν θα μπώ στη διαδικασία να προτείνω pc το μόνο που θα πω είναι ότι 2000 για gaming PC δεν αξίζει με τη καμμία.

αμα εχει 27" 4Κ monitor γιατι να μην αξιζει,μονο να μην εχει καμια 19αρα 720p :lol:  :lol:

ΥΓ. οντος ειναι πολλα 2000 για gaming εκτος αν το προοριζει για ποιο επαγγελματικη χρηση στο μελον video encoding etc.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος φίλε μου,1ον,δεν πρόκειται να βγάλω απολύτως τίποτα από αυτό και 2ον το ότι δεν ξέρω ακόμα για το πώς θα γίνει η αγορά κτλ δεν νομίζω πώς έχει να κάνει με το αν το κατέχω εγώ ή όχι ;)

Δημοσ.

απο οτι βλεπω απο την συνθεση ομως ... δεν.. απλα δεν

Ναι...αυτή εδώ ήταν η αρχική του υποψήφιου αγοραστή και εγώ απλά την ψιλοάλλαξα:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbto.plaisio.gr%2FMachine%3Fstate%3D1556762B185.9B1A2060957B199.9B1A2131293B109.9B1A2056305B520.99B1A1725149B239.9B1A1930168B169.9B1A2087057B409.9B1A2092778B130.9B1A1928333B85.45B1AD2014-6-23-19-19-38&h=XAQG5HTOKΒέβαια καλό θα ήταν να μου λέγατε που τα χάλασα,ώστε να είμαι πιο προσεκτικός την άλλη φορά!

Δημοσ.

500€ cpu και 280x καρτα μονο?αυτο δεν ειναι gaming ειναι "plaisio style" gaming pc.ΜΑ 400€ για μια 280x? 260€ εχει στο skoutz!!!!

στο ειπα σε αυτα τα λευτα χωραει 780ΤΙ και με εναν ι5 4670κ να την βαλει τελεια θα παιζει!!η συνθεση που εκανες δεν αξιζει....οσο  για το κουτι απλα δεν

• Like 4
Δημοσ.

Ναι...αυτή εδώ ήταν η αρχική του υποψήφιου αγοραστή και εγώ απλά την ψιλοάλλαξα:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbto.plaisio.gr%2FMachine%3Fstate%3D1556762B185.9B1A2060957B199.9B1A2131293B109.9B1A2056305B520.99B1A1725149B239.9B1A1930168B169.9B1A2087057B409.9B1A2092778B130.9B1A1928333B85.45B1AD2014-6-23-19-19-38&h=XAQG5HTOKΒέβαια καλό θα ήταν να μου λέγατε που τα χάλασα,ώστε να είμαι πιο προσεκτικός την άλλη φορά!

Ο υποψηφιος αγοραστης θελει υποτιθεται να δωσει 2000ευρω,και δεν ειναι καν αξιος να φτιαξει ενα λογαριασμο στο Insomnia και να μας πει ο ιδιος για το Pc που θελει να φτιαξει,μονο βαζει αλλον και η ολη επικοινωνια ειναι μεσω Facebook??? Για να σοβαρευτουμε λιγο μου φενεται.

Για να μην σχολιασω καν το γεγονος οτι υπαρχουν 1000topic στο Insomnia με συνθεσεις Gaming Pc στα 1000-1300ευρω.

Οσο για τα περι Πλαισιου μονο ενταξυ τι να πω γελανε και οι πετρες.

Και τα παραπανω τα γραφω μιας και εισαι στο Forum τοσο καιρο,εχεις δει πανω κατω ποσα χρηματα χρειαζονται για ενα Gaming PC,ουτε 3000 ουτε 4000ευρω,για να του πεις και εσυ ο ιδιος(αν οντως ενδιαφερεται ).

• Like 8
Δημοσ.

το καταστημα ειναι απλα τραγικο...

Δεν το λεω απο αυτη την πλευρα.Το λεω μιας και ειμαστε πλεον στα μεσα του 2014.Μπορεις ευκολα να αγορασεις απο οποιο καταστημα θες και να στο συναρμολογησουν και να στο στειλουν εξω απο την πορτα του σπιτιου σου.(Μπορεις ακομα να παραγγειλεις απο το εξωτερικο πχ Amazon ολα τα κομματια και μετα με την βοηθεια ενως τεχνικου ή ενως φιλου να το συνδεσετε μαζι το PC).Ουτε δικαιολογια ειναι να δω να γραφει ο αλλος οτι πχ ’’Μονο το Πλαισιο ξερω’’.Μπες σε ενα Forum και ρωτα,οπως εκανα και εγω για την προσωπικη μου αγορα και αλλοι.

Δημοσ.

απο θεμα εξυπηρετησης μια χαρα ειναι 500 καλησπερες θα σου πουνε οσο για τα υπολοιπα απλα μετριοι και κατω.Ας πει ο TS στον φιλο του να μπει ο ιδιος εδω να πει τι ακριβος θελει...

• Like 1
Δημοσ.

Ο υποψηφιος αγοραστης θελει υποτιθεται να δωσει 2000ευρω,και δεν ειναι καν αξιος να φτιαξει ενα λογαριασμο στο Insomnia και να μας πει ο ιδιος για το Pc που θελει να φτιαξει,μονο βαζει αλλον και η ολη επικοινωνια ειναι μεσω Facebook??? Για να σοβαρευτουμε λιγο μου φενεται.

Για να μην σχολιασω καν το γεγονος οτι υπαρχουν 1000topic στο Insomnia με συνθεσεις Gaming Pc στα 1000-1300ευρω.

Οσο για τα περι Πλαισιου μονο ενταξυ τι να πω γελανε και οι πετρες.

Και τα παραπανω τα γραφω μιας και εισαι στο Forum τοσο καιρο,εχεις δει πανω κατω ποσα χρηματα χρειαζονται για ενα Gaming PC,ουτε 3000 ουτε 4000ευρω,για να του πεις και εσυ ο ιδιος(αν οντως ενδιαφερεται ).

Δεν έχεις άδικο,απλά το μόνο που μου είπε χθες βράδυ,ήταν να του φτιάξω μια σύνθεση από πλαίσιο για 2000 ευρώ περίπου και να έχει αυτό το συγκεκριμένο κουτί γιατί δεν θέλει άλλον.Δεν μου είπε τίποτα άλλο,σόρρυ :( Και φυσικά το ξέρω και μόνος μου ότι είναι υπερβολή τα 2000 ευρώ για gaming PC.Ούτε οθόνη,ούτε τίποτα άλλο δεν ξέρω.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο,απλά το μόνο που μου είπε χθες βράδυ,ήταν να του φτιάξω μια σύνθεση από πλαίσιο για 2000 ευρώ περίπου και να έχει αυτό το συγκεκριμένο κουτί γιατί δεν θέλει άλλον.Δεν μου είπε τίποτα άλλο,σόρρυ :( Και φυσικά το ξέρω και μόνος μου ότι είναι υπερβολή τα 2000 ευρώ για gaming PC.Ούτε οθόνη,ούτε τίποτα άλλο δεν ξέρω.

Μα αυτο ακριβως ειπα και εγω. Καποιος που οντως θελει να δωσει ενα τεραστιο ποσο οπως αυτο,θα κατσει να ασχοληθει/κανει ερευνα αγορας,οχι να πει σε καποιον αλλο’’βρες μου μια ετοιμη προταση απο το διπλανο μαγαζι(Πλαισιο)’’. Και με αυτα ακριβως που μου γραφεις το πιο πιθανο ειναι ή να μην παρει καθολου Pc,ή να παρει ενα πολυ φθηνοτερο απο αυτο που κοιταμε τωρα. Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ζητας συγνωμη εσυ :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...