Bormpos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 http://www.alibaba.com/product-detail/-VL700-NEW-14-laptop-Intel_517464536.html Επεσε κατω και εσπασαν τα πλαστικα του με αποτελεσμα να μην μπορει να σταθει ορθια η οθονη. Δεν μπορω να βρω πουθενα το κατω μερος για να το αλλαξω. Καμια ιδεα?
giorgosathens Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Επικοινώνησες με τον πωλητη στο alibaba μηπως εχουν αυτοί ανταλλακτικά;;;
Peleus17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γνώμη μου είναι να πας να πάρεις κάνα σοβαρό μηχάνημα της προκοπής, γιατί με αυτό και θα χαλάσεις λεφτά που δεν αξίζει να χαλάσεις και το ότι θα εξαντληθείς ψυχολογικά. Σκέψου το...
Roger Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι τα ρισκα που παιρνουμε οταν αγοραζουμε κινεζικο no name ,ειτε αυτο λεγεται λαπτοπ ειτε αυτο λεγεται κινητο. Υπαρχει μια μοδα με τα κινεζικα κινητα που ειναι σαν τηλεορασεις στο μεγεθος και το μονο που μου καυχιουνται οσοι τα αγορασαν ειναι οι πολλοι πυρηνες , η ταχυτητα και η φθηνη τιμη. Η ερωτηση που τους κανω παντα ειναι,αν χαλασει,πεσει κατω για παραδειγμα ,ανταλλακτικα που θα βρειτε? 1
Peleus17 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αυτα ειναι τα ρισκα που παιρνουμε οταν αγοραζουμε κινεζικο no name ,ειτε αυτο λεγεται λαπτοπ ειτε αυτο λεγεται κινητο. Υπαρχει μια μοδα με τα κινεζικα κινητα που ειναι σαν τηλεορασεις στο μεγεθος και το μονο που μου καυχιουνται οσοι τα αγορασαν ειναι οι πολλοι πυρηνες , η ταχυτητα και η φθηνη τιμη. Η ερωτηση που τους κανω παντα ειναι,αν χαλασει,πεσει κατω για παραδειγμα ,ανταλλακτικα που θα βρειτε? Δεν ξέρω τι παίζει με ανταλλακτικά, αλλά φίλε τα κινέζικα smartphone είναι πολύ μπροστά.
Roger Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι παίζει με ανταλλακτικά, αλλά φίλε τα κινέζικα smartphone είναι πολύ μπροστά. Eαν χαλασουν δεν θα ειναι μπροστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα