Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να πας να πάρεις κάνα σοβαρό μηχάνημα της προκοπής, γιατί με αυτό και θα χαλάσεις λεφτά που δεν αξίζει να χαλάσεις και το ότι θα εξαντληθείς ψυχολογικά. Σκέψου το...

Δημοσ.

Αυτα ειναι τα ρισκα που παιρνουμε οταν αγοραζουμε κινεζικο no name ,ειτε αυτο λεγεται λαπτοπ ειτε αυτο λεγεται κινητο.

Υπαρχει μια μοδα με τα κινεζικα κινητα που ειναι σαν τηλεορασεις στο μεγεθος και το μονο που μου καυχιουνται οσοι τα αγορασαν ειναι οι πολλοι πυρηνες , η ταχυτητα και η φθηνη τιμη.

Η ερωτηση που τους κανω παντα ειναι,αν χαλασει,πεσει κατω  για παραδειγμα ,ανταλλακτικα που θα βρειτε?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ειναι τα ρισκα που παιρνουμε οταν αγοραζουμε κινεζικο no name ,ειτε αυτο λεγεται λαπτοπ ειτε αυτο λεγεται κινητο.

Υπαρχει μια μοδα με τα κινεζικα κινητα που ειναι σαν τηλεορασεις στο μεγεθος και το μονο που μου καυχιουνται οσοι τα αγορασαν ειναι οι πολλοι πυρηνες , η ταχυτητα και η φθηνη τιμη.

Η ερωτηση που τους κανω παντα ειναι,αν χαλασει,πεσει κατω για παραδειγμα ,ανταλλακτικα που θα βρειτε?

Δεν ξέρω τι παίζει με ανταλλακτικά, αλλά φίλε τα κινέζικα smartphone είναι πολύ μπροστά.
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με ανταλλακτικά, αλλά φίλε τα κινέζικα smartphone είναι πολύ μπροστά.

Eαν χαλασουν δεν θα ειναι μπροστα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...