nike1600 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οπως λεει ο τιτλος εχω ενα LG L70, το οποιο εχει ομως μικρο εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο, οποτε οτι παιχνιδι ή εφαρμογη κατεβαζω απο το playstore, τα μετακινω στην sd καρτα ( με το app2sd ) για να εχω ελευθερο τον εσωτερικο αποθηκευτικο, και ολα λειτουργουν καλα. Οταν ομως κατεβαζω καποιο παιχνιδι απο τον υπολογιστη (π.χ gta san andreas) βαζω το apk στην εξωτερικη sd card που εχω βαλει εγω, και τα sd data (τα obb) παλι στην sd καρτα. Δηλαδη τιποτα απο το παιχνιδι δεν ειναι στην μνημη του τηλεφωνου. Κανω install το apk οταν ομως το ανοιγω βγαζω μυνημα xapk file validation failed. Kαι δεν ειναι μονο το san andreas αλλα και πολλα αλλα που εχω δοκιμασει. Μηπως φταιει που δεν εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη το λογισμικο της lg? Δεν ξερω... Καμια ιδεα?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πιθανοτατα το παιχνιδι εξαρχης να μην εχει επιλογη να μετακινηθει στην καρτα μνημης,παρ ολα αυτα εσενα γινεται Ετσι ομως δεν τρεχει το παιχνιδι γιατι ψαχνει αλλου τα αρχεια του.
nike1600 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οταν παντως κανω install το apk στο app2sd εχει την επιλογη να μετακινηθει, και ακομα και αν το μετακινησω κανει το ιδιο.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 αυτο σου εξηγω,αν η εφαρμογη απο μονη της δεν εχει να μετακινηθει δεν μπορει να τρεξει.Εσυ προφανως εχεις πειραξει τη συσκευη και ολες οι εφαρμογες μπορουν να μετακινηθουν(ακομα κ αυτες που δεν εχουν τη δυνατοτητα)
nike1600 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 οχι δεν εχει πειραχτει στοκ ειναι, ουτε root. Οντως δεν μπορουν ολες να μετακινηθουν μερικες ειναι μονο στην μνημη του τηλεφωνου Λοιπον update εκανα επαναφορα, διεγραψα τα παντα και μπορεσα ισα ισα να χωρεσω το obb και το apk στην εσωτερικη μνημη, και λειτουργει το παιχνιδι αψογα. Για να ελευθερωθει ομως χωρος επρεπε να διαγραψω στοιχειωδεις εφαρμογες... Οποτε πρεπει με καποιον τροπο να μπορεσω να το κανω να τρεξει ενω το obb ειναι στην εξωτερικη καρτα, καμια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα