Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα πρόσφατα Link.png Site: ΑΥΤΗ την TV και αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα να την συνδέσω με τον υπολογιστή μου για να μπορώ να βλέπω ταινίες.

Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών μου (8800GT) που έχει μόνο 2 εξόδους DVI και δεν συνδέεται με την κάρτα ήχου ώστε να μεταφέρει και ήχο.

Η τηλεόραση έχει μόνο εισόδους HDMI, RCA και Digital για ήχο. Αγόρασα ειδικά καλώδια DVI/RGB + 3.5mm/RCA και παρ΄οτι ο ήχος μεταφέρεται η τηλεόραση αρνείται πεισματικά να δείξει εικόνα.

Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός έχει αποτέλεσμα να λαμβάνει η TV εικόνα αλλά ΟΧΙ ήχο.

Πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! Please Help!!!!

Συνημμένο το back-panel της TV μου.

post-244362-0-01681600-1403546228_thumb.jpg

Δημοσ.

Στα specs της Toshiba αναφερει την Digital θυρα ήχου σαν "Digital Audio Out : Yes (Optical)".

Αν την συνδεσω με το PC πιστευεται οτι υπαρχει περιπτωση να "συνεργαζεται" με το HDMI και να παιρνω ηχο και εικονα?????

Δημοσ.

η 8800 ειναι απολιθωμα παρε μια

https://www.skroutz.gr/s/4214191/MSI-GeForce-GT610-1GB-Silent-LP-V809-677R.html

να κανεις την δουλεια σου

-----------------------

υπαρχει και η πιο φθηνη λυση

https://www.skroutz.gr/c/112/multimedia-speakers/m/61/Logitech.html

θα βγαζει και καλυτερο ηχο απο την οθονη και θα εχεις εγγυηση logitech οποτε μην φοβασαι τιποτα

Δημοσ.

μπορεις να μας πεις ποια ακριβως καρτα γραφικων 8800GT εχεις?  

εννοω ακριβες μαρκα-μοντελο..!

Δημοσ.

Αν η καρτα γραφικων εχει πανω συνδεση 2 πιν ειναι για τον ηχο.το ιδιο προβλημα ειχα με μια 8600 που δεν μ εβγαζε ηχο μεσω hdmi.Συνδεσε. τα 2 πιν της καρτας με το s/pdif της μητρηκης σου και θα εισαι κομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...