giannis939 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Αγόρασα πρόσφατα Site: ΑΥΤΗ την TV και αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα να την συνδέσω με τον υπολογιστή μου για να μπορώ να βλέπω ταινίες. Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών μου (8800GT) που έχει μόνο 2 εξόδους DVI και δεν συνδέεται με την κάρτα ήχου ώστε να μεταφέρει και ήχο. Η τηλεόραση έχει μόνο εισόδους HDMI, RCA και Digital για ήχο. Αγόρασα ειδικά καλώδια DVI/RGB + 3.5mm/RCA και παρ΄οτι ο ήχος μεταφέρεται η τηλεόραση αρνείται πεισματικά να δείξει εικόνα. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός έχει αποτέλεσμα να λαμβάνει η TV εικόνα αλλά ΟΧΙ ήχο. Πλέον σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! Please Help!!!! Συνημμένο το back-panel της TV μου.
dimitrisOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 μπορείς να συνδέσεις ηχεία στην κάρτα ήχου για να έχεις από εκεί ήχο
giannis939 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν εχω ηχεια και δεν θελω να αγορασω. Αυτος ειναι αλωστε ο λογος που εχω αγορασει Monitor-Tv
giannis939 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Στα specs της Toshiba αναφερει την Digital θυρα ήχου σαν "Digital Audio Out : Yes (Optical)". Αν την συνδεσω με το PC πιστευεται οτι υπαρχει περιπτωση να "συνεργαζεται" με το HDMI και να παιρνω ηχο και εικονα?????
micahel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 η 8800 ειναι απολιθωμα παρε μια https://www.skroutz.gr/s/4214191/MSI-GeForce-GT610-1GB-Silent-LP-V809-677R.html να κανεις την δουλεια σου ----------------------- υπαρχει και η πιο φθηνη λυση https://www.skroutz.gr/c/112/multimedia-speakers/m/61/Logitech.html θα βγαζει και καλυτερο ηχο απο την οθονη και θα εχεις εγγυηση logitech οποτε μην φοβασαι τιποτα
cabdik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 μπορεις να μας πεις ποια ακριβως καρτα γραφικων 8800GT εχεις? εννοω ακριβες μαρκα-μοντελο..!
spyroszou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αν η καρτα γραφικων εχει πανω συνδεση 2 πιν ειναι για τον ηχο.το ιδιο προβλημα ειχα με μια 8600 που δεν μ εβγαζε ηχο μεσω hdmi.Συνδεσε. τα 2 πιν της καρτας με το s/pdif της μητρηκης σου και θα εισαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα