theodoros8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ωραία, download speed 3.8-5.7 Mb/s (peak 6.5Mb/s) από firefox (χωρίς accelerator) το να γίνονται zip μεγάλα αρχεία δεν είναι λίγο σπατάλη σε επεξεργαστική ισχύ; Αν γινόταν από τον browser όσο το ανέβαζε να το δεχτώ.. Πλεον οταν ανεβαζει καποιος ενα kai monadiko αρχειο,ειτε zip ειτε με αλλο extension, τοτε δεν θα γινεται zip αλλα θα γινεται download το ιδιο το αρχειο. Ετσι ενα αρχειο 2gb θα ειναι διαθεσιμο αμεσα(η τουλαχιστον σε λιγοτερο απο 10 sec). http://54.229.200.200/blog.html 1
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Drag n drop, ωραιος ! Επισης καλη φαση που μπορω να το πεταξω οπουδηποτε στο ασπρο. Απλα (θα σε πρηξω παλι) σημειωσε μια περιοχη για drag n drop. Η απλα γραψε Add [or drag] files to send. Πω πω , επηρεασα τη κατασκευη ενος προτζεκτ. Μισο να ψωνιστω.....ΟΚ, περασε Καλη συνεχεια
dewn735 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 bug report από εμένα... αν δώσω focus σε κάποιο textbox και κάνω Hover στο "add files" γίνεται αυτό:
theodoros8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 bug report από εμένα... αν δώσω focus σε κάποιο textbox και κάνω Hover στο "add files" γίνεται αυτό: Fixed. Ευχαριστω!
alou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μια και είσαι στη φάση να μαζεύεις λεπτομέρειες, δες και το z-index του tooltip, όταν έχει μείνει :focus σε κάποιο input. ηθελες επιβεβαιωση;
theodoros8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ηθελες επιβεβαιωση; Οχι ρε συ, απλα δεν ειχα καταλαβει το reproduction του bug ! το θυμομουν οτι το ειχες πει και εσυ!
slevinkelevra Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εχεις την ατυχια να ψαχνω κ γω html5 και τα ρεστα, οποτε θα σε πρηξω παλι Αν στο drag 'n' drop εβαλες xhr2, δεν ειναι τιποτα να βαλεις κ ενα κουμπι abort. Αμα αποφασισα να ανεβασω ενα βιντεο κανα giga, και διαπιστωσω οτι τελικα δεν ηθελα να ανεβασω αυτο, αλλα καποιο αλλο, θα περιμενω να ανεβει για να το διαγραψω? Δωσε μου abort μπαρμπα. Αν θυμαμαι καλα, σε xhr2, το abort ειναι τοσο απλο <button id="aborter">abort this</button> //javascript //create xhr var xhr = new XMLHttpRequest(); //send files , check imogen poots images, have a coffee... //what the button will do? document.getElementById("aborter").addEventListener("click",abortme, false); //the function function abortme(){ xhr.abort(); } Δεν θυμαμαι που ειχα δει παραδειγμα, αλλα εμενα μου δουλεψε , καπως ετσι θα ναι μωρε, απλη js Also δες Site: εδω PS ελα ρε insomnia εβαλες και συ drag'n'drop uploading files? Πολυ μπροστα. Μας κακομαθαινεις
theodoros8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αν στο drag 'n' drop εβαλες xhr2, δεν ειναι τιποτα να βαλεις κ ενα κουμπι abort. Αμα αποφασισα να ανεβασω ενα βιντεο κανα giga, και διαπιστωσω οτι τελικα δεν ηθελα να ανεβασω αυτο, αλλα καποιο αλλο, θα περιμενω να ανεβει για να το διαγραψω? Δωσε μου abort μπαρμπα. Αν πατήσεις το X (το εικονιδο ΔΕ σε καθε αρχειο) αυτο θα φυγει απο την λιστα και θα παει στο επομενο. Drag n drop, ωραιος ! Επισης καλη φαση που μπορω να το πεταξω οπουδηποτε στο ασπρο. Απλα (θα σε πρηξω παλι) σημειωσε μια περιοχη για drag n drop. Η απλα γραψε Add [or drag] files to send. Ετοιμο.Οταν κανεις drag(και οχι drop) μεσα στη σελιδα τοτε θα δεις το animation(ελπιζω δλδ, ακομα δεν το δοκιμασα με αλλο browser εκτος του safari osx).
alou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ένα παντελώς πρόχειρο παράδειγμα svg anim που θα μπορούσε να είναι στο drag & drop, αν γίνει ένα path (ή λίγα τεσπα) το svg και όχι πολλά, τα animations δεν θα τρώνε πολλά resources και θα τρέχουν μια χαρά (όπου τρέχουν ) 1
theodoros8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μετά από απουσία ολίγων ημερών ξεκίνησα πάλι την ανάπτυξη της εφαρμογής. Διόρθωσα μερικά προβλήματα που είχα με το ανέβασμα μοναδικών και πολλαπλών αρχείων. Μένει τώρα να βρώ λύση για αρχεία με μη-αγγλικούς χαρακτήρες(πχ Ελληνικά). Επίσης διόρθωσα μερικά θέματα με την κρυπτογράφηση των αρχείων και τώρα όλα τα αρχεία είναι σε AES-256. Επίσης για μερικές πληροφορίες για τους servers της Amazon. Τελευταία η amazon πρόσθεσε στην οικογένεια των ec2 server τους t2.micro, t2.small και t2.medium. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά ? Οτι θα έχω free(για 1 χρόνο) νέους t2.micro servers με 1GB RAM(από 600ΜΒ) και ταχύτερους επεξεργαστές Intel Xeon στα 2.5Ghz (3Ghz σε turbo mode). Επίσης όταν σκεφτώ να αναβαθμίσω σε t2.small (2GB RAM) τότε θα πληρώνω μόνο 0.020€ την ώρα(0.020Χ24Χ30=14€ το μήνα για ένα σερβερ ικανό να σηκώσει πολλά uploads ταυτόχρονα και με σεβαστό bandwidth. Aν αποφασίσω οτι 1GB μου είναι αρκετό τότε η τιμή του t2.micro(μετά το πέρας του 1 έτους) είναι 7€/μήνα περίπου, τίποτα δλδ, ξεφτίλα! http://54.229.200.200/blog.html Προς το παρών η σχεδίαση CSS3 είναι on hold.
bikey77 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το εικονίδιο με τη σαϊτα παραπέμπει σε Yousendit. Ίσως να επέλεγες κάποιο άλλο. Επίσης, στο τέλος, το σωστό είναι "your files have been sent". Τέλος, το copy this link θα ήταν καλύτερο να κάνει όντως copy και όχι να είναι link και να μπορεί να το κάνει share (για να το στειλει με κάποιο social app, mail ή οτιδήποτε άλλο).
theodoros8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το εικονίδιο με τη σαϊτα παραπέμπει σε Yousendit. Ίσως να επέλεγες κάποιο άλλο. Επίσης, στο τέλος, το σωστό είναι "your files have been sent". Τέλος, το copy this link θα ήταν καλύτερο να κάνει όντως copy και όχι να είναι link και να μπορεί να το κάνει share (για να το στειλει με κάποιο social app, mail ή οτιδήποτε άλλο). Ευχαριστώ για τα σχόλια, θα τα κοιτάξω. Συγκεκριμένα για το icon είμαι σε beta ακομα και ο σχεδιασμός είναι δοκιμαστικός(οσον αφορά κυρίως εικονιδια και εικόνες). Τωρα για το sen(d)t ….ντρεπομαι o ανορθόγραφος….
theodoros8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παεί καιρός της παρουσίασης του project μου και πλέον δεν είναι beta. Από σήμερα οι χρήστες *nix μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία αποστολής αρχείων μέσω terminal. Για να στείλετε τα αρχεία σας δώστε : curl -X POST -F "uploadfile[]=@file" https://sendhimfiles.com/cli οπου file το αρχείο σας πχ: curl -X POST -F "uploadfile[][email protected]" https://sendhimfiles.com/cli Η παράμετρος -F μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά αρχεία (-F “uploadfile[]=@eikona_1.jpg” -F “uploadfile[]=@eikona_2.jpg”) Όταν τελειώσει το upload θα δείτε το σύνδεσμο προς τα αρχεία σας για να τον μοιραστείται. O σύνδεσμος είναι leech protected και θα πρέπει να τον κάνετε paste σε browser (wget ή άλλοι download managers δεν δουλευουν) Επίσης υπάρχει και έτοιμο scriptακι (bash): #!/bin/bash depth=$#; if(($depth<1));then echo "Usage: sh sendhim.sh FILE_1 [FILE_2]"; exit; fi file[2]="" count=0 base=1 for var in "$@" do (( COUNT +=base)) file[$count]="uploadfile[]=@$var" s=' -F ' out_curl=$out_curl$s$file done echo -e `curl -# -S -X POST $out_curl https://sendhimfiles.com/cli` τρεξτε το έτσι: sh sendhim.sh File_1.jpg File_2.jpg Επιθυμητές οι δοκιμές(μιας και ειναι beta η λειτουργία) Ευχαριστώ! 1
theodoros8 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) .....και κάτι που ήθελα να ποσταρω εδώ και καιρό απλά περίμενα ενα 6μηνο για να μαζέψω μερικά στοιχεία. Απο την αρχή της προσπάθειας,από αρχές Ιουλίου μέχρι τώρα: 1375 αρχεία έχουν αποσταλθεί Συνολικό μέγεθος:35GB περίπου Συνολικό κόστος 71 € περίπου (domain+amazon aws+google email+SSL πιστοποιητικό) 5000 περίπου μοναδικοί επισκέπτες Λόγω του ότι δεν χρησιμοποιώ cookies άρα δεν έχω google analytics δεν μπορώ να πώ με σιγουριά από ποιές χώρες έρχονται οι επισκέπτες αλλά εμπειρικά μπορώ να πώ οτι η Ινδία είναι νούμερο 1. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο. Γενικά έχω επισκέπτες από τις γύρω χώρες, Πακισταν, Ιρακ, Ιραν, Ινδία αλλά και από αφρικανικές χωρες, Νηγηρία, Ανκόλα. Ο απλός σερβερ(1GB RAM), PHP +Apache+Mod_pagespeed αντεξε σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις χωρίς κανένα κρέμασμα, ακόμα και όταν είχα πολλούς χρήστες να ανεβάζουν αρχεία. Μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα σε αυτές τις ρυθμίσεις : <IfModule mpm_prefork_module> StartServers 1 MinSpareServers 20 MaxSpareServers 50 MaxRequestWorkers 600 MaxRequestsPerChild 10000 MaxClients 15 MaxConnectionsPerChild 0 </IfModule> KeepAlive On MaxKeepAliveRequests 300 HostnameLookups Off Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, δεδομένου οτι ζούμε στην εποχή του dropbox+wetransfer+sendspace και άλλων μεγαθήριων! Μελλοντικά σχέδια: Εφαρμογή για android( για iOS μου έληξε η συνδρομή και δεν μπορώ 100€ αυτή τη στιγμή) Καλύτερη αποστολή μεσω command line PC + MacOS client(στο πολύ μακρινο μελλον ) Εμφάνιση στην 1η (αντε στη 2η) σελίδα αποτελεσμάτων της google χωρίς διαφήμιση Open sourcing της εφαρμογής Ισως μεταφορά σε node.js Ελπίζω να βοήθησα κάποιους με τα δεδομένα, ίσως για μερικούς που θέλουν να επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο στο μέλλον! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2015 από theodoros8 3
alou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο ΚΑΙ για τα στοιχεία που μοιράζεσαι! Καλή συνέχεια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα