Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μετά από αρκετό καιρο δουλειας εφτασα το project μου σε σημείο που χρήζει δοκιμης η αλλιώς beta testing.

Προκειται για μια υπηρεσία αποστολής αρχείων. Τόσο απλά. 

Προς το παρών δεν στελνει email στον παραλήπτη, απλά ανεβαζει το αρχείο και δημιουργεί ένα link.

Το UI βασίζεται πάνω σε bootstrap με αρκετή custom δουλεια.

To upload στο γνωστό plupload και σε δικό μου κώδικα.

Τρεχει σε Amazon EC2 (free tier) και αποθηκευση σε S3 της ιδιας εταιριας. 

Μελλοντικά θα τρεχει σε https domain και side-server encryption στο S3 και φυσικα μεγαλυτερο Ec2 αναλογα με τα εξοδα και την επισκεψιμοτητα.

Παρακαλω για τις δοκιμες μην ανεβαζεται προσωπικα αρχεια(οχι πως υπηρχε περιπτωση, απλα το λεω)ανεβαστε κατι free και κατα προτιμηση πολλα και μεσαιου μεγεθους αρχεια.

Αν μπορείται, γραψτε τις ταχυτητες που πιανετε.

Φυσικα ολα θα διαγραφουν.

Ελπιζω σε βοηθεια σας για τις δοκιμες. Επισης καθε κριτικη για το UI  ειναι δεκτη.

http://54.229.200.200

Ευχαριστω!

post-262611-0-98187500-1403542011_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

1000-1247kb/s σε αρχείο 1.3Gb upload

Download - Error

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>CF36E5E27EDBDB86</RequestId><HostId>gbfuxd/ELWONl4S0yxZ2lA7+dVXFx1+Zt9EiHZHU0n01+VCsFAggGQbRDFlL8YI6</HostId></Error> 

Πολύ ωραίο και πολύ απλό!

Συμβουλή, βάλε κάποιο handler να μην επιτρέπει να κλείσει το tab αν γίνεται μεταφορά.. είναι τραγικό!

Δημοσ.

1000-1247kb/s σε αρχείο 1.3Gb upload

Download - Error

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>CF36E5E27EDBDB86</RequestId><HostId>gbfuxd/ELWONl4S0yxZ2lA7+dVXFx1+Zt9EiHZHU0n01+VCsFAggGQbRDFlL8YI6</HostId></Error> 

Πολύ ωραίο και πολύ απλό!

Συμβουλή, βάλε κάποιο handler να μην επιτρέπει να κλείσει το tab αν γίνεται μεταφορά.. είναι τραγικό!

να σου πω τ γινεται. οταν τελειωνει το upload κανει zip  αρχειο το οποιο σημαινει λιγη ωρα σε μεγαλα αρχεια. Σωστα πρεπει να δωσω το αρχειο οταν ειναι ετοιμο. Φαντασου ακομα κανει zip:) Ευχαριστω για την δοκιμη

Btw το αρχειο ειναι πλεον ετοιμο.

Δημοσ.

ωραία, download speed 3.8-5.7 Mb/s (peak 6.5Mb/s) από firefox (χωρίς accelerator)

το να γίνονται zip μεγάλα αρχεία δεν είναι λίγο σπατάλη σε επεξεργαστική ισχύ; Αν γινόταν από τον browser όσο το ανέβαζε να το δεχτώ..

Δημοσ.

ναι γινεται κατι τετοιο. Θα το κοιταξω! ευχαριστω και παλι για την δοκιμη, ελπιζω να βοηθησουν και οι αλλοι συμφορουμιτες!

Δημοσ.

Ετοιμο! το έκανα. Ευχαριστω για την συμβουλη!

Δημοσ.

Ωραίο και απλό, όντως, καλή επιτυχία :D

Μια και είσαι στη φάση να μαζεύεις λεπτομέρειες, δες και το z-index του tooltip, όταν έχει μείνει :focus σε κάποιο input.

Και μια ιδέα, επειδή έχει αναμονή ειδικά το ανέβασμα και το ρομποτάκι είναι καλοφτιαγμένο, αν το έχεις σε γραμικό κάντο canvas / svg με κάποια κίνηση (αν θες βοήθεια με αυτό πες γιατί έπαιζα πρόσφατα, υπάρχουν ωραία js libraries για τέτοια πράγματα).

• Like 2
Δημοσ.

Δε ξέρω αν σε πέτυχα σε αλλαγές αλλά τώρα ότι και να ανεβάσω μου δίνει αυτό:

<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>
<RequestId>CE3AF983D65385DF</RequestId>
<HostId>
HOFKghnsNPMciEq4fRDZYekgPKhl7ApjA5RJqARw2+kCth48OvwH7fuGYqXTEaSP
</HostId>
</Error>

Δημοσ.

Δε ξέρω αν σε πέτυχα σε αλλαγές αλλά τώρα ότι και να ανεβάσω μου δίνει αυτό:

<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>
<RequestId>CE3AF983D65385DF</RequestId>
<HostId>
HOFKghnsNPMciEq4fRDZYekgPKhl7ApjA5RJqARw2+kCth48OvwH7fuGYqXTEaSP
</HostId>
</Error>

ναι ναι σε αλλαγες αλλα τωρα ειναι οκ. :)

Btw η σελιδα παιζει και σε iOS με ενα ωραιο feature που μπορεις να ανεβασεις πολλες εικονες χωρις να μπερδευονται τα filenames(μιας και ολες οι φωτο σε ios φαινονται να εχουν το ιδιο ονομα :), apple ειναι αυτη!

Δημοσ.

Γιατι οχι drag and drop , τουλαχιστον σε pc/laptop? Ελπιζω να σε εμπνευσει Link.png Site: http://html5doctor.com/drag-and-drop-to-server/

Responsive design?

Ναι ρε φιλος, κανε κατι το ρομποτακι...

Ωραια φαση, ωραιο clean design.

Αμα συμπληρωσω και τα 2 mail μαζι με το μυνημα , θα πρεπει να στειλει το αρχειο και το μυνημα απο το ενα mail στο αλλο? Γιατι εμενα δεν...

Και που σαι, λεπτομερειες, η βαλε His/Hers e-mail ή ξερω γω other mail. Κατι απροσωπο, οχι μονο αρσενικο η μονο θηλυκο οι ξενοι τα κοιτανε αυτα

Καλες δουλειες

Δημοσ.

Γιατι οχι drag and drop , τουλαχιστον σε pc/laptop? Ελπιζω να σε εμπνευσει Link.png Site: http://html5doctor.com/drag-and-drop-to-server/

Θα το κοιτάξω.

Responsive design?

Μια χαρά δουλευει σε iphone, απλα λιγο μου τα χαλαει οταν γυρναω το orientation

Ναι ρε φιλος, κανε κατι το ρομποτακι...

Αυτο σίγουρα θα το κανω,ισως με animation

Ωραια φαση, ωραιο clean design.

Είμαι του minimal

Αμα συμπληρωσω και τα 2 mail μαζι με το μυνημα , θα πρεπει να στειλει το αρχειο και το μυνημα απο το ενα mail στο αλλο? Γιατι εμενα δεν...

Οπως ειχα πει στο #1 δεν δουλευει για λογους ευκολιας του testing. 

Και που σαι, λεπτομερειες, η βαλε His/Hers e-mail ή ξερω γω other mail. Κατι απροσωπο, οχι μονο αρσενικο η μονο θηλυκο οι ξενοι τα κοιτανε αυτα

Διαβαζεις τη σκεψη μου? Κοιταξε το! :)

Καλες δουλειες

Να εισαι καλα, με βοηθησες αφανταστα!

Δημοσ.

Responsive design δεν ειναι να παιζει καλα μονο σε iphone. Ειναι να προσαρμοζεται αυτοματα σε καθε συσκευη.

Και επειδη νεες συσκευες και οθονες σκανε καθε μερα, το σωστο ειναι να το προσαρμοζεις συμφωνα με την οθονη, οχι με την συσκευη.  

Για μενα, βαλε css3 και media queries ωστε να εχεις ενα σαιτ που να παιζει καλα παντου. Αν εγω οπως ειμαι παω κ μικρυνω το παραθυρο του Χρωμιου θα κρυψει το ρομποτ  :( . Σε τετοιο μεγεθος, ανετα θα μπορουσε να ναι ταμπλετα και να μου εκρυβες τη μασκοτ σου. Κανονικα αυτο με css3 και media queries δε θα πρεπε να γινετε. 

post-228178-0-89931300-1403640436_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...