nikosgalis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν εχεις δικο σου domain και server για τα εμαιλ σου, προφανως αυτες οι υπηρεσιες δεν προκειται ποτε να σε ικανοποιησουν, οποτε αστες, μην ασχολεισαι. Για το email, OK Αλλα θελω να εχω συγχρονισμο αρχειων σε 3 υπολογιστες + 3 mobile devices , οποτε το cloud με ενδιαφερει...
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για το email, OK Αλλα θελω να εχω συγχρονισμο αρχειων σε 3 υπολογιστες + 3 mobile devices , οποτε το cloud με ενδιαφερει... http://owncloud.org/
Athanasios2104 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για το email, OK Αλλα θελω να εχω συγχρονισμο αρχειων σε 3 υπολογιστες + 3 mobile devices , οποτε το cloud με ενδιαφερει... πρόσφατα μου δημιουργήθηκε αυτήν η ανάγκη και σε μένα (αν και όχι σε τόσους υπολογιστές), και μετά από ψάξιμο προσανατολίζομαι σε Goodsync της Sibersystem σε συνδυασμό με ένα network storage (usb disk κουμπωμένο σε router που υποστηρίζει ftp server). Κάτι σαν NAS δηλαδή χωρίς βέβαια το αντίστοιχο κόστος. 1
StigmaX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν δεν έχεις τπτ παράνομα βίντεο με παιδάκια αδυνατώ να καταλάβω τι έχει κάποιος να φοβηθεί απο το cloud... 2
Manos Petrucci Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλα ολα αυτα, αλλά πραγματικά απορώ με την ευκολία που εμπιστεύεστε τα αρχεία σας σε όλες αυτές τις εταιρίες, χωρίς encryption Στο OneDrive θα ανεβαζα τις ταινίες μου ευχαρίστως (είμαι συνδρομητής του Office 365). Αλλά όχι και τις φωτογραφίες τις οικογένειάς μου ... Ή όλο το υλικό της επιχείρισής μου. Και τα pdf των φορολογικών δηλώσεών μου... κλπ, κλπ Μη μπερδεύεις το facebook με τις Cloud υπηρεσίες... Αν πρόκειται για οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο, νομίζεις έχουν όρεξη οι μυστικές υπηρεσίες να ψάξουν να τις δουν; Κι όταν νιώθεις έτσι ανασφαλής γενικότερα, δεν νομίζω ότι νιώθεις και πολύ ελεύθερος. Μην αυθυποβάλλεσαι με τη μυστικοπάθεια που σου προκαλλούν τα αρρωστημένα μυαλά αυτού του πλανήτη. 2
nikosgalis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μη μπερδεύεις το facebook με τις Cloud υπηρεσίες... Αν πρόκειται για οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο, νομίζεις έχουν όρεξη οι μυστικές υπηρεσίες να ψάξουν να τις δουν; Κι όταν νιώθεις έτσι ανασφαλής γενικότερα, δεν νομίζω ότι νιώθεις και πολύ ελεύθερος. Μην αυθυποβάλλεσαι με τη μυστικοπάθεια που σου προκαλλούν τα αρρωστημένα μυαλά αυτού του πλανήτη. Είμαι αρκετά μεγάλος και συνειδητοποιημένος για να καταλαβαινω ποιο ειναι το όριο ... Δεν έχω "παρασυρθεί" από αρρωστημένα μυαλά, σε διαβεβαιώ. Δυστυχως ολη μας η ζωή ειναι online. Η Google ξέρει πχ αν ψάχνεις για ταξίδι στο Λονδίνο, ή για φάρμακο για Aids. Δεν έχω καμία διάθεση να της δώσω πρόσβαση και στις φωτογραφίες μου, στις επαγγελματικές παρουσιάσεις μου, ή στο xls με τα οικονομικά μου. Αν νιώθεις εσύ χαλαρος, δικαίωμά σου να το κάνεις ... Φαντάζομαι ότι ξέρεις το φαινόμενο του βατράχου που βράζει. Ετσι, σιγά σιγά, δεν θα υπάρχει τίποτε κρυφό από κανέναν... 3
dali13gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ακολουθει στις επιθετικες τιμες την google, ενω προσφατα βελτιωσε σημαντικα και τους ορους χρησης και διαφανειας της!! +1 απο εμενα. η apple εκτος συναγωνισμου με τις τιμες που ανακοινωσε πριν 1 μηνα, αλλα προσωπικα θελω να δω πως θα ακολουθησει η dropbox που την θεωρω ως την καλυτερη cloud λυση με βαση την εμπειρια μου. Την συμφερει να παραμεινει τοσο ακριβη; Το μόνο πακέτο που έχουν κοινό είναι αυτό με τα 200GB κι εκεί έχουν την ίδια τιμή Apple και Microsoft.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για το email, OK Αλλα θελω να εχω συγχρονισμο αρχειων σε 3 υπολογιστες + 3 mobile devices , οποτε το cloud με ενδιαφερει... Δες το owncloud τότε αν θες να έχεις και το δικό σου cloud service: http://owncloud.org/(παίζω μια χαρά με Linux/Mac OS/Windows/Android clients). Μπορείς να το συνδιάσεις και με VPN access σε αυτό (πχ μέσω OpenVPN στο μηχανάνημα με το owncloud)
paok4dim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν παιζει αυτο... Το trucrypt container πρεπει να ανεβαινει ολοκληρο. Δηλαδη αν τα αρχεια σου ειναι 16Gb και προσθεσεις μια φωτογραφια, τοτε πρεπει να ανεβει ολο το container παλι... Κανεις κατι διαφορετικο? Ολοκληρο το ανεβαζω απλα αν θελω να ανεβασω νεες φωτο πχ απλα ανεβαζω καινουργιο container μονο αυτες
nikosgalis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δες το owncloud τότε αν θες να έχεις και το δικό σου cloud service: http://owncloud.org/(παίζω μια χαρά με Linux/Mac OS/Windows/Android clients). Μπορείς να το συνδιάσεις και με VPN access σε αυτό (πχ μέσω OpenVPN στο μηχανάνημα με το owncloud) Ναι, αυτο ειναι στη λιστα μου εδω και πολυ καιρο. Κανει καλους συγχρονισμους αρχειων; Ο client πώς ειναι ? Για μεγάλους φακέλους, κάνει πολλή ώρα να τους σκανάρει ? Ολοκληρο το ανεβαζω απλα αν θελω να ανεβασω νεες φωτο πχ απλα ανεβαζω καινουργιο container μονο αυτες Μεγαλο βασανο. Δεν παιζει σε εμενα... Πολλα αρχεια αλλαζουν καθε μερα (πχ PHP files μιας εφαρμογης, διασπαρμενα σε πολλους φακελους)
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι, αυτο ειναι στη λιστα μου εδω και πολυ καιρο. Κανει καλους συγχρονισμους αρχειων; Ο client πώς ειναι ? Για μεγάλους φακέλους, κάνει πολλή ώρα να τους σκανάρει ? Για καλύτερα αποτελέσματα με μεγάλα αρχεία μπορείς να δείς το Bittorrent Sync: http://blog.bittorrent.com/2013/05/23/how-i-created-my-own-personal-cloud-using-bittorrent-sync-owncloud-and-raspberry-pi/ https://forum.owncloud.org/viewtopic.php?f=8&t=11374 http://www.johnaldred.com/bittorrent-sync-making-your-own-cloud/
arma1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εγω που ειμαι ειδη χρηστης του onedrive 10 giga εχω, πως παιρνω τα αλλα 5?
xtrim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εμένα που είμαι συνδρομητής στο Office 365 γιατί μου έδωσαν μόνο 20GB αντί για 1TB ;;; Edit: Άκυρο, τώρα συνειδητοποίησα ότι θα μου έρθει από τον Ιούλιο το tera
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 παιδια υπομονη...ριχτε και ενα διαβασμα στο αρθρο στο τελος κατω κατω..... (καλα τα free gb που θα μας δωσουν αλλα ειναι πολυ τραγικες οι ταχυτητες upload....) Οι νέες τιμές καθώς και τα νέα όρια θα ισχύσουν από τον επόμενο μήνα ενώ οι υπάρχοντες συνδρομητές θα «μεταφερθούν» στα νέα όρια αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα