vaiosgtr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ειπα να δοκιμασω τα linux τα οποια μου αρεσουν για καθημερινη χρηση, ομως θελω να βαλω και τα 8.1 dual boot αλλα: υπαρχει καποια ρυθμιση που ενω θα ειναι συνδεδεμένος ο υπολογιστης με το router να μην εχω προσβαση στο internet ? και εννοω καθόλου, ουτε updates να κανει.
salida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν θέλεις απλά να μην κάνει update υπάρχει ένας τρόπος, αν θέλεις γενικά να μην έχει internet πουθενά, άλλος τρόπος.
vaiosgtr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 δεν ηξερα οτι γινοταν να μην κανει update... αυτο με βολευει περισσοτερο. για πες τον τροπο
selianx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Windows Update\Αλλαγή ρυθμίσεων και επιλέγεις να μην γίνεται ποτέ έλεγχος.....
salida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για να μην κάνει update : Ανοίγουμε control panel -> Windows Update πάμε στα αριστερά Change Settings -> απο το drop down menu διαλέγουμε Never Check for updates. μετά προαιρετικά : control panel -> administrative tools -> Services -> Windows update δεξί κλικ Properties -> start up type -> disabled -> apply
vaiosgtr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ειναι δυσκολο να μου πειτε και πως να μην εχω καθολου internet ?
salida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ο πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις disable το network adapter. Control panel -> Network and Sharing center -> Αριστερά Change Adapter settings -> διαλέγεις τον adapter που έχεις ethernet ή wireless δεξί κλικ disable. διαφορετικά μπορείς απλά να βάλεις ρυθμίσεις IP οτι νά ναι πχ 169.254.0.1
MaxPayne Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 offtopic,γιατι δεν θες να εχεις ιντερνετ ατιμουτσικο ?
salida Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 offtopic,γιατι δεν θες να εχεις ιντερνετ ατιμουτσικο ? Σωστή παρατήρηση, Αν απλά κόψεις το Internet δεν γλυτώνεις το να κάνεις ενεργοποιήση τα windows.
vaiosgtr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ok. ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες. τι εννοεις ενεργοποιηση των windows ? θελω να κοψω το internet γιατι οσο καιρο χρησιμοποιουσα τα windows κολλουσαν ιους και δεν θελω καμια μερα εκει που εχω κανα 2ωρο rendering η microsoft να κανει update ταυτοχρονα. ασε τα ενοχλητικα μυνηματα...
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 με ενα σωστο αντιβιωτικο και τις αυτοματες ενημερωσεις απενεργοποιημενες δεν θα εχεις καποιο προβλημα. 1
infin1tyGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 θελω να κοψω το internet γιατι οσο καιρο χρησιμοποιουσα τα windows κολλουσαν ιους και δεν θελω καμια μερα εκει που εχω κανα 2ωρο rendering η microsoft να κανει update ταυτοχρονα. ασε τα ενοχλητικα μυνηματα... Αν προσέχεις ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεσαι, τι κατεβάζεις και έχεις κι ένα καλό antivirus δε θα έχεις πρόβλημα από ιούς. Όσο για το Windows Update, μπορείς να το απενεργοποιήσεις εντελώς ή να το ρυθμίσεις ώστε να κάνεις χειροκίνητα έλεγχο και κατέβασμα ενημερώσεων όποτε σε βολεύει.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εχεις μεγάλο δίκιο, κόψε το ίντερνετ απο τα windows και αργότερα οταν συνηθίσεις το Linux κόψε και τα windows να βρεις την υγειά σου.
rfc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν βαλεις στατικες ips και δε δηλωσεις gateway, δε θα βγαινεις ιντερνετ. 1
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 θελω να κοψω το internet γιατι οσο καιρο χρησιμοποιουσα τα windows κολλουσαν ιους και δεν θελω καμια μερα εκει που εχω κανα 2ωρο rendering η microsoft να κανει update ταυτοχρονα. ασε τα ενοχλητικα μυνηματα... Μπορείς να ρυθμίσεις τα updatesαυτόματα χωρίς όμως να τα κόψεις τελείως. Στον πίνακα ελέγχου->windows update->Αλλαγή ρυθμίσεων έχει μια επιλογή για να γίνεται έλεγχος για ενημερώσεις αλλά να επιλέγεις αν θα γίνει λήψη και εγκατάσταση. Αυτήν την επιλογή βάζω πάντα για να έχω τον έλεγχο ποιά updates θα πάρει και πότε θα τα πάρει. Όσον αφορά τους ιούς, μόνο με το να είσαι συνδεμένος στο internet δεν κολλάς τίποτα, ούτε αν μπαίνεις σε ασφαλείς σελίδες και δεν πατάς σε όποιο λίνκ σου στέλνουν. Αν απά θέλεις τα win για δουλειά δεν χρειάζεται να κόψεις τίποτα. Αν επιμένεις μπορείς απλά να απενεργοποιήσεις τον προσαρμογέα δικτύου από τον πίνακα ελέγχου->κέντρο δικτύου->αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα