wazzaa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΑΡΙΚΑ ,εεε καρμεν, συγνώμη... (κάθε φορά που βλέπω υπογραφή σου,γελάω) Πανέξυπνη (η υπογραφή, μην παρεξηγηθώ) .Μπράβο σου.Λοιπόν,Πρώτον, ανέβασε μια φωτογραφία από περιέργεια. Σίγουρα θα σε βοηθήσουμε και σε πράγματα που δεν τα εχεις "δει" εσύ.Δεύτερον, με ένα ανεμιστήρα σε gpu μια χαρά θερμοκρασίες έχεις.Τρίτον, ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥ. Μια σύντομη ιστορία για να καταλάβεις.Εγώ έχω δίπλα ένα ξυλουργό από το σπίτι μου. Καθαρίζω το κουτί μου πολλές φορες με ένα πιστολάκι επαγγελματικό της μάνας μου. Βγάζει πολύ αέρα. Μια φορά κάνω την δοκιμή και αφού το έχω "καθαρίσει" ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον, πήγα δίπλα στον ξυλουργό που έχει φυσητήρι το οποίο είναι παναγία βοήθα. Από απόσταση 5 εκατοστών άμα σημαδεύεις το δέρμα σου, κάνει "κοιλιά", δηλαδή βαθούλωμα (απότι μου έχει πει, έχει πάνω από 5 bar πίεση για όσους ξέρουν) Λοιπόν όταν το έκανα με αυτό, ήτανε σαν να μην είχα καθαρίσει ποτέ το κουτί μου. ΈΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΝΗ. Αυτή η σύντομη ιστορία. Αν βρεις κάτι τέτοιο, θα κάνεις πραγματική δουλειά.....Τέταρτον, άλλαξε πάστα στον επεξεργαστή σου.Κάνε αυτά και ξανασυζητάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εχω τετοιο φυσητηρι που λες αλλα δεν το εχω δοκιμασει γιατι οπως ειπες φυσαει πολυ δυνατα και φοβαμαι μην παθει καμια ζημια το pc. Το χρησιμοιποιησες απευθειας πανω στη μητρικη ή αποσυναρμολογησες το pc και το εκανες σε κομματι κομματι?? Επισης λετε να αλλαξω τους 2 πανω Coolermaster Megaflow με αυτους?? http://www.eworld.com.gr/products/details/2436 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Λέμε πρώτα να κάνεις όλες τις προηγούμενες διαδικασίες που ανέφερα και μετά θα συζητήσουμε άμα αξίζει να χαλάσεις και άλλα λεφτά..... Άρα κάνε αυτά και βλέπουμε.Εγώ δεν το αποσυναρμολογώ καθόλου αλλά το φυσάω παντού και κυρίως εκεί που μαζεύει σκόνη(φίλτρα αέρα, τροφοδοτικό ανεμιστήρα, πάτος κουτιού κτλ)ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 εγω λεω καθαρισε το και εαν εχει παλι αυξημενες θερμοκρασιες βαλε αυτον μπροστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Το καθαρισα σημερα, οχι τελειως αλλα εκανα οτι μπορουσα. Παστα δεν αλλαξα ακομα αλλα θα αλλαξω αυριο μεθαυριο. Εχω μια Prolimatech και μια Arctic Silver Ceramique, ποια απ τις δυο λετε να ειναι καλυτερη?? Και δυο φωτο πριν το καθαρισω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Συγνώμη για το αστείο σχόλιο αλλά η φωτό μήπως είναι πολύ παλιά???Βλέπω χαλί στο πάτωμα και εσένα με κάλτσες..... Στην Πάρνηθα μένεις ???AXAXAXA Χαβαλέ κάνω, μην παρεξηγηθείς.....ΥΓ: Το κουτί φαίνεται βρώμικο πάντως.... Αν και να φαινότανε καθάρο πάλι μπορεί να "έκρυβε βρωμιά"Έβγαλε αρκετή σκόνη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μεσα το κουτι δεν ειχε τοσο αλλα οι ανεμιστηρες ειχαν πιασει παχνη. Μια ερωτηση οταν παω να αλλαξω παστα στον cpu και βλεπω οτι εχει κολλησει ψυκτρα, να το τραβηξω ή παιζει να παθει καμια ζημια ο cpu?? Επισης για τον καθαρισμο της παλιας παστας συνηθιζα να χρησιμοποιω οινοπνευμα σε μπατονετα, ειναι καλη η μεθοδος μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Άνοιξε το pc και βάλε κάποιο πρόγραμμα να στρεσάρει λίγο τη cpu , μετά κλείστο και η ψύκτρα θα βγει εύκολα. Την πάστα κι εγώ με χαρτί ποτισμένο με οινόπνευμα την καθαρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μεσα το κουτι δεν ειχε τοσο αλλα οι ανεμιστηρες ειχαν πιασει παχνη. Μια ερωτηση οταν παω να αλλαξω παστα στον cpu και βλεπω οτι εχει κολλησει ψυκτρα, να το τραβηξω ή παιζει να παθει καμια ζημια ο cpu?? Επισης για τον καθαρισμο της παλιας παστας συνηθιζα να χρησιμοποιω οινοπνευμα σε μπατονετα, ειναι καλη η μεθοδος μου?? Aπλά γύρνα την δεξιά αριστερά μερικές φορές τη ψύκτρα να σπάσει η πάστα και τραβάς. Στους intel δε παίζει να πάρεις και το cpu μαζί οπότε μην αγχώνεσαι. Για καθαρισμό οινόπνευμα βαμβάκι και για τα δύσκολα σημεία μπατονέτα καλά το πας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τρελη διαφορα στις θερμοκρασιες απο max 72 ο cpu τωρα 60 και η gpu απο 72 τωρα 65. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Οχι ρε συ αποκλείεται εγώ λέω να αλλάξεις κουτί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Είδες??? Φαντάσου.... Άρα είσαι μια χαρά και γλύτωσες και μερικά λεφτά από την αγορά ένος κουτιού....Για άλλη μια φορά μπράβο στην κοινότητα του Insomnia που βρήκε την οικονομικότερη λύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 υπαρχει καλητερο απο το haf x? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα