Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 ενστάσεις :

1) Για τροφοδοτικό το xfx 450,το οποίο δεν υπερέχει μόνο σε ποιότητα & δύναμη αλλά και σ'εγγύηση,προστασίες κλπ κλπ (κάνει όμως + 10€)

2) Για σκληρό έναν Western Digital Caviar Blue 1GB που έχει διπλάσια χωρητικότητα για μόλις + 13€

Δημοσ.

Βγαίνουν πάνω από το budget.Αν μπορούσες να βάζες καλύτερο τροφοδοτικό με τον 750K θα'σουν οκ (εγώ θα προτιμούσα και λίγο καλύτερη μητρική).

Δημοσ.

2 ενστάσεις :

1) Για τροφοδοτικό το xfx 450,το οποίο δεν υπερέχει μόνο σε ποιότητα & δύναμη αλλά και σ'εγγύηση,προστασίες κλπ κλπ (κάνει όμως + 10€)

2) Για σκληρό έναν Western Digital Caviar Blue 1GB που έχει διπλάσια χωρητικότητα για μόλις + 13€

Όταν σκεφτόμουν για σκληρό κατέληξα στο ότι δε θα χρειαστώ ποτέ το 1TB (για διάφορους λόγους).

Για το τροφοδοτικό ήθελα μια budget λύση. Αν έδινα παραπάνω χρήματα σίγουρα θα κοίταγα προς τα xfx μιας και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Στα υπόλοιπα είμαι ΟΚ ;

Δημοσ.

Όταν σκεφτόμουν για σκληρό κατέληξα στο ότι δε θα χρειαστώ ποτέ το 1TB (για διάφορους λόγους).

Για το τροφοδοτικό ήθελα μια budget λύση. Αν έδινα παραπάνω χρήματα σίγουρα θα κοίταγα προς τα xfx μιας και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Στα υπόλοιπα είμαι ΟΚ ;

Στα υπόλοιπα είσαι ok,αλλά χάνεις πολλά γλιτώνοντας 20€ τώρα (έστω κι αν τώρα δεν θα κάνουν μεγάλη διαφορά)

ακόμη σοφή πολύ η πρόταση του millenium για τον 750K. με άλλη ψύκτρα και καλό overclock γίνεται αγνώριστος

Δημοσ.

Στα υπόλοιπα είσαι ok,αλλά χάνεις πολλά γλιτώνοντας 20€ τώρα (έστω κι αν τώρα δεν θα κάνουν μεγάλη διαφορά)

Το ξέρω αλλά θα πάρω το ρίσκο. Όποτε ήταν να αγοράσω κάτι τελικά αγόραζα κάτι ακριβότερο. Αυτή τη φορά είπα να μείνω μέσα σε ένα αυστηρό χρηματικό όριο και ότι βγει. Εξάλλου το θέλω για δεύτερο PC και δε θα το "ζορίζω" πολύ.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Τα λέμε μάλλον στο thread με τον οδηγό συναρμολόγησης γιατί δε με βλέπω να τα καταφέρνω μόνος μου :P .

Δημοσ.

Το ξέρω αλλά θα πάρω το ρίσκο. Όποτε ήταν να αγοράσω κάτι τελικά αγόραζα κάτι ακριβότερο. Αυτή τη φορά είπα να μείνω μέσα σε ένα αυστηρό χρηματικό όριο και ότι βγει. Εξάλλου το θέλω για δεύτερο PC και δε θα το "ζορίζω" πολύ.

Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Τα λέμε μάλλον στο thread με τον οδηγό συναρμολόγησης γιατί δε με βλέπω να τα καταφέρνω μόνος μου :P .

ΜΗΝ πάρεις το ρίσκο του τροφοδοτικού. Απλά,ΜΗΝ! Το VS είναι χάλια,και δεν αξίζει να το αγοράσεις. Ούτε η επιλογή για τον σκληρό είναι λογική,αλλά τουλάχιστον μπορεί να μην σου χρειαστούν τα έξτρα gigabyte. Το XFX είναι ΑΙΩΝΕΣ μπροστά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...