TonyMetalizer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενας φιλος θα χρησιμοποιησει μια οθονη με υποδοχη vga για λιγο καιρο η καρτα γραφικων του εχει υποδοχη DVI-I ενας φθηνος ανταπτορας με ενα vga καλωδιο αρκει?να παει σε καλωδιο dvi-vga? οι τιμες των καλωδιων πεζουν ρολο? τη προτινετε?.Ευχαριστω εχει δυο παλιους δεν ξερω αν κανουν ομος ο ενας εχει λιγοτερα πινακια ξερουμε την διαφορα με τον αλλον? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από TonyMetalizer
TonyMetalizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ξερω οτι ειναι παλια τεχνολογια αλλα οχι τοσο παλια ρε πεδες κανενας δεν ξερει?
Gas74 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Πιστευω οτι γενικως θα εχεις προβλημα με τον ηχο φιλε......παρε ενα καλουτσικο καινουργιο καλωδιο αλλα με τον ηχο τι θα κανεις?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ο δεξια ειναι DVI-Α δηλαδη μονο αναλογικο σημα περναει απο εκει(vga καλωδιο δηλαδη-"το μπλε") http://el.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface
TonyMetalizer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 τη σχεση εχει ο ηχος ρε φιλε εχει ηχεια με ξεχωριστο καλωδιο .Εχω φαει τον κοσμο να βρω τι ειναι το αριστερο αλλα δεν βρησκω τιποτα
cabdik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 τη σχεση εχει ο ηχος ρε φιλε εχει ηχεια με ξεχωριστο καλωδιο .Εχω φαει τον κοσμο να βρω τι ειναι το αριστερο αλλα δεν βρησκω τιποτα μαλλον ειναι ψηφιακο single link..! οι καρτες γραφικων συνηθως εχουν DVI-I εξοδο. δλδ εχουν δυνατοτητα και ψηφιακου και αναλογικου σηματος. τα VGA αναφερονται σε αναλογικα σηματα. αρα εσυ οποιοδηποτε μετατροπεα DVI->VGA βαλεις, λογικα δεν θα εχεις προβλημα! ο ηχος δεν μεταφερεται στο VGA, οποτε μην ασχολεισαι καν..!! 1
Gas74 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 τη σχεση εχει ο ηχος ρε φιλε εχει ηχεια με ξεχωριστο καλωδιο .Εχω φαει τον κοσμο να βρω τι ειναι το αριστερο αλλα δεν βρησκω τιποτα φιλε μου δεν ειπα οτι το VGA ειναι για τον ηχο...σου προτεινα να παρεις ενα καινουργιο...απλα ρωτησα τι θα κανεις με το ηχο!!!Νοthing more,nothing less!!Mακαρι να σου πανε ολα καλα!!
AMD Expert Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 φιλε μου δεν ειπα οτι το VGA ειναι για τον ηχο...σου προτεινα να παρεις ενα καινουργιο...απλα ρωτησα τι θα κανεις με το ηχο!!!Νοthing more,nothing less!!Mακαρι να σου πανε ολα καλα!! Μα το DVI έτσι κι αλλιώς δεν μεταφέρει ήχο. Μπερδεύεσαι με το HDMI τη σχεση εχει ο ηχος ρε φιλε εχει ηχεια με ξεχωριστο καλωδιο .Εχω φαει τον κοσμο να βρω τι ειναι το αριστερο αλλα δεν βρησκω τιποτα Όποιον απ'τους δύο και να βάλεις δεν θα'χεις πρόβλημα λογικά. Και έκρηξη ή να χαλάσει κάτι δεν πρόκειται να γίνει,οπότε δοκιμάστε αν κάνουν και τα 2 ή μόνο ένα (γιατί σίγουρα ένα απ'τα δύο κάνει). Απλά πάρτε ένα καλής ποιότητας vga καλώδιο και είστε ok (υπάρχουν χαμηλής ποιότητας vga καλώδια που δεν αναγνωρίζουν τα στοιχεία EDID της οθόνης και δεν μπορείς να βάλεις την μέγιστη ανάλυση). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα