tsairon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια..Πηρα μια καινουρια tv και συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο που μεσα ειχα τα ΠΑΝΤΑ και μου για να κανει εγκατασταση του σκληρου στην τηλεοραση μου τα εσβησε ΟΛΑ. Υπαρχει καποιος τροπος να τα επανακτησω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων..
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καταρχην μην χρησιμοποιησεις τον δισκο δευτερον κατεβαζεις το active@file recovery(ΔΕΝ ειναι δωρεαν) και κανεις ενα superscan στον δισκο. 99.9% θα σου βρει ολα τα αρχεια. Το θεμα ειναι εχεις καπου αλλου τοσο χωρο ωστε να στα κανει ανακτηση;
tsairon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τι εννοεις αν εχω καπου αλλου χωρο;;στον εξωτερικο σκληρο ειχα 200gb (αυτα που εχασα δλδ). στον σταθερο εχω ελευθερο 350..δεν γινεται να τα βαλω στον σταθερο η/υ? εγραψα και μια ταινια μεσα παιζει ρολο; τελος,δεν υπαρχει κατι δωρεαν;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 χρειαζεσαι ενα χωρο ωστε να κανει ανακτηση τον δισκο,δεν μπορεις να κανεις ανακτηση και να γραφεις τα ανακτωμενα ΜΕΣΑ στον ιδιο δισκο. ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ που εγραψες ταινια μεσα στον δισκο,εγραψες πανω απο δεδομενα που θα πηγαιναν για ανακτηση και μαλλον τα εχασες τουτα(αν η ταινια ειναι πχ 4 γιγα,απ τα 200 γιγα που εχεις χασει αυτα τα 4 λογικα δεν θα μπορουν να γινουν ανακτηση γιατι γραφτηκαν αλλα δεδομενα απο πανω τους) Αλλο λογισμικο ειναι το ontrack easy recovery-δεν γνωριζω αν ειναι δωρεαν και το recuva-ειναι δωρεαν αλλα δεν κανει και τρομερη δουλεια
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε πρώτα με το TESTDISK ή και το partition recover της active,αφού μπορούν να αντιστρέψουν το format, αν δεν μπορέσουν να βρουν το διαμέρισμα με τα αρχεία σου τότε πάνε στην λύση του file recovery.
tsairon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 λοιπον 1ον κατεβασα το active file recovery(το βρηκα δωρεαν) και το εγκατεστησα..2ον οπως ειπες 4gb ειναι η ταινια που εβαλα αλλα ειχε πολυ ελευθερο χωρο πριν..500gb ειναι ο εξωτερικος και αυτα που ειχα μεσα 200gb..3ον δεν μπορω να τα ανακτησω σε ενα φακελο μεσα στο σκληρο του η/υ; 4ον θεμαστε οτι η βλακεια εγινε στην τηλεοραση ετσι; εκει σβηστηκαν τα αρχεια ολα..δεν παιζει καποιο ρολο; και κατι αλλο..να πατησω quick scan η super scan?
TheELF Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 2) Το λειτουργικό(ακόμα και αυτό της tv) πάντα γράφει στο πρώτο ελεύθερο σημείο του δίσκου που θα βρει, από την στιγμή που σβήνεται ο δίσκος ξεκινάνε ξανά οι εγγραφές από την αρχή του δίσκου 3) αρκεί να μην γίνει η ανάκτηση στον δίσκο που σβήστηκε αλλά σε άλλον. 4)παίζει ρόλο...για κάποιον που έχει την ίδια tv οπότε πες μοντέλο να ξέρει ο κόσμος..
tsairon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 quick scan η super scan? sony smart tv 50' 3d.. ρε παιδια δεν βρισκει τπτ...μονο αυτα που εχω ηδη μεσα..την ταινια δλδ και τα αρχεια του σκληρου..
άδικος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 και κατι αλλο..να πατησω quick scan η super scan? quick scan η super scan? και κανεις ενα superscan στον δισκο. 1
tsairon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 λοιπον παιδια ακυρο..τπτ δεν κανει..αυτο που κανει αυτο το προγραμμα ειναι να σου βρισκει οτι cookies η προσωρινα αποθηκευμενο στον υπολογιστη.ουτε ενα αρχειο που ειχα στον εξωτερικο σκληρο δεν βρηκα..και περιμενα κ 3 ωρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα