Arkoudiar1s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το νέο tower μου. Έχω έναν samsung evo 120gb k του έχω περάσει τα windows 7 μέσα k προγράμματα k έναν wd 1tb για ταινίες παιχνίδια, μουσική. Το θέμα είναι ότι ναι μεν στο device manager διαβάζει τον western digital, αλλα όταν παw στο my computer δεν τον εμφανίζει καθόλου. Τι μπορεί να φταίει? Είχε κάποιος άλλος symforumitis αντίστοιχο πρόβλημα? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ο 1ΤΒ ειναι καινουριος δισκος; αν ναι(δηλαδη τον πηρες και απλα τον συνδεσες)πρεπει να τον φορμαρεις μεσα απο τη διαχειριση δισκων. 1
Arkoudiar1s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ο 1ΤΒ ειναι καινουριος δισκος; αν ναι(δηλαδη τον πηρες και απλα τον συνδεσες)πρεπει να τον φορμαρεις μεσα απο τη διαχειριση δισκων. Ναι φιλε Χρηστάρας ο δίσκος (1tb) είναι καινούργιος. θα κάνω αυτό που με πρoτεiνες ελπίζω να τον καταφέρω.. ο 1ΤΒ ειναι καινουριος δισκος; αν ναι(δηλαδη τον πηρες και απλα τον συνδεσες)πρεπει να τον φορμαρεις μεσα απο τη διαχειριση δισκων. Φανταστικός Χρηστάρας με έσωσες, το φορμαρα μέσω του Disk management και το αναγνώρισε k το έφτιαξα. +1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα