Cr1tical Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Θέλω να αγοράσω άμεσα ένα οικονομικό smartphone και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θέλω να ξοδέψω πάνω από 150 ευρώ. Αργότερα θα πάρω κάποιο καλύτερο... Να μην πολυλογώ, τσέκαρα το Lumia 520,γκάλαξι s3 mini & core. Για τα windowsphone έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το touch, γρήγορο και ελαφρύ λογισμικό, βέβαια το Lumia υστερεί στο led flash και στην μπροστινή κάμερα ( led flash για μένα και όχι για φώτο... για κανα φακό, για την μπροστινή δεν σκοπεύω να κάνω skype... ) Ανάμεσα στο s3 mini & core διαπίστωσα πολύ μικρές διαφορές, έμφαση δίνω στη μεγαλύτερη οθόνη του core και δεν θυμάμαι αν έχει καλύτερη ram. Συνεπώς έχουμε και λέμε, τι διαλέγω και γιατι??? Θα μου πεις, σιγά τα λεφτά που θα δώσεις... Δεν με πειράζει όμως να δω μερικές απόψεις από άτομα που ξέρουν περισσότερα... Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι, ευχαρίστως απλά να μην ξεφεύγει από το μπάτζετ που διαθέτω γιατί όπως είπε δεν ενδιαφέρομαι για κάτι στα παραπάνω χρήματα, με λίγα παραπάνω χρήματα θα έπαιρνα το s3 που ίσως είναι και ότι καλύτερο στα χρήματά του. Ευχαριστώ για το χρόνο και σορρυ αν κούρασα με το κατεβατό μου.
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν μπορεις να περιεμενεις 15 μερες ταχυδρομειο με 100-120ε παιρνεις απο Κινα σουπερ κινητο πολυ ανωτερο απο αυτα
Cr1tical Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν μπορεις να περιεμενεις 15 μερες ταχυδρομειο με 100-120ε παιρνεις απο Κινα σουπερ κινητο πολυ ανωτερο απο αυτα Μπορείς να μου στείλεις σε pm κάποιο site να κοιτάξω? Από τις παραπάνω συσκευές αξίζει κάποια περισσότερο;
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δες εδω πχ http://www.minideal.net/ Δες τα Lenovo Xiaomi Hongmi Huawei κλπ 1
doctorkostis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Συμφωνω με τον adi32, θα παρεις καλυτερο κινητο για τα χρηματα που δινεις. Επισης περιορισου στις "καλες" κινεζικες εταιρειες που σου ανεφερε πιο πανω. Με τα 150€ που διαθετεις παιζεις σε 8πυρηνο ή 4πυρηνο με 2GB RAM και καλη οθονη. 1
mech35 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αλλά πριν κάνεις την παραγγελία διάβασε λίγο τι παίζει με τα ταχυδρομεία και τα τελωνεία , μην μπλέξεις τσάμπα.... και ψάξε για το κινητό που θα διαλέξεις μήπως εμφανίζει τίποτα προβλήματα, π.χ. στο myphone.gr ψάξε για το μοντέλο σου πριν παραγγείλεις. Άντε και καλές αγορές
eddie1996 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η σε περίπτωση που δεν θες από κίνα τότε moto g στα 155 ευρώ.
heyou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Tι λες για το LG L7 II? Γύρω στα 105 ευρώ κοστίζει http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii_p710-5275.php
eleytherios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Προσωπικά έχω αγοράσει με 150 euro πριν 2 μήνες το nokia lumia 820 από το ebay και είμαι πολύ ευχαριστημένος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα