Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλεος με τις παλιές ταυτότητες που τις κρατάνε όλοι γιατί είναι Χ.Ο... με φωτογραφία που βγήκε σε ηλικία 14 ετών.

Κανονικά θα έπρεπε να τις απορρίπτουν άμεσα σε κάθε συναλλαγή με δημόσιο-τράπεζα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει αγγλικά ή ταυτότητα της μητέρας μου

Η ταυτότητα έχει χρονική ισχύ 15 χρόνια μετά είναι τελείως άκυρη.

Μέτρα να δεις πόσα χρόνια η μάνα σου βασικά κυκλοφορεί με ληγμένη ταυτότητα.

Αν ήμουν υπάλληλος αεροδρομίου θα είχα στείλει πολύ κόσμο στα σπιτάκια τους με τις άκυρες ταυτότητες..

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ! 

μόλις έκανα το on line check in μου ! πετάω με ryanair για ρώμη την κυριακή!  έγραψα το όνομα μου στα ελληνικά και στo boarding pass μου το εμφανίζει μπερδεμένο! τι πρέπει να κάνω? να πάρω τηλέφωνο? θα μπορέσουν να με βοηθήσουν στο αεροδρόμιο?   
:fear:

Δημοσ.

Η ταυτότητα έχει χρονική ισχύ 15 χρόνια μετά είναι τελείως άκυρη.

Μέτρα να δεις πόσα χρόνια η μάνα σου βασικά κυκλοφορεί με ληγμένη ταυτότητα.

Αν ήμουν υπάλληλος αεροδρομίου θα είχα στείλει πολύ κόσμο στα σπιτάκια τους με τις άκυρες ταυτότητες..

Και μετά θα σου είχαν τραβήξει οι αεροπορικές τόσες αναφορές που θα είχες παει κ εσυ σπίτι σου.

Δυστυχώς δεν είναι ολα τόσο ρόδινα στο χώρο αυτο... Και στο φιναλε λες 482€ παίρνω, αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω;

Δημοσ.

Και μετά θα σου είχαν τραβήξει οι αεροπορικές τόσες αναφορές που θα είχες παει κ εσυ σπίτι σου.

Δυστυχώς δεν είναι ολα τόσο ρόδινα στο χώρο αυτο... Και στο φιναλε λες 482€ παίρνω, αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω;

Lol

Αλλά γιατι; Αν μου έρχονταν με ληγμένο διαβατήριο θα έπρεπε να τους περάσω για να μην φάω αναφορές;

Δημοσ.

Lol

Αλλά γιατι; Αν μου έρχονταν με ληγμένο διαβατήριο θα έπρεπε να τους περάσω για να μην φάω αναφορές;

Ε όχι εκεί προφανώς και όχι. Αλλα εφόσον στην ταυτότητα δε γράφει λήξη δε μπορείς να ισχυριστείς το τάδε ΦΕΚ κλπ γιατι ο επιβάτης μπορεί να σου κάνει μανούρα στην εταιρεία για άρνηση επιβίβασης (πληρώνει τρελό πρόστιμο η εταιρεία)
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα...Εκανα check in στο site και δεν μου ζητησε αριθμο ταυτοτηας μονο ημερομηνια γεννησης.Πεταω απο Αθηνα για Κρητη.Να παρω τηλεφωνο ή ειμαι ενταξει?Με εχει λουσει κρυος ιδρωτας.Τα boarding pass μου τα εβγαλε κανονικα

Δημοσ.

Έλεος με τις παλιές ταυτότητες που τις κρατάνε όλοι γιατί είναι Χ.Ο... με φωτογραφία που βγήκε σε ηλικία 14 ετών.

Κανονικά θα έπρεπε να τις απορρίπτουν άμεσα σε κάθε συναλλαγή με δημόσιο-τράπεζα.

Ναι αλλά χρησιμοποιούνται μια χαρά
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Μιας και σε 10 μέρες πετάω από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο και μετά από εκεί για Εδιμβούργο έχω να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος ξέρει φυσικά!

Μπήκα να δω την κράτηση μου (είναι 2 διαφορετικά ταξίδια μέσω ryanair), και στο δεύτερο (Λονδίνο-Εδιμβούργο) έχω κάνει την εξής ''πατάτα''. Στο όνομα γράφω ΓΑΒΡΙΕΛΑ αλλά (επειδή η κοπέλα έχει 2 επίθετα) Π.Χ. ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ, τα έβαλα κατά λάθος κολλητά ενώ στην άλλη την κράτηση έχω και ''-'' ανάμεσα.

Συγγνώμη αν σας κούρασα απλά για να καταλάβετε ακριβώς....και όταν πάω στην διαχείριση κράτησης για να βάλω αυτήν την παύλα ''-'' ανάμεσα, μου χρεώνει 110,00 λίρες για να το αλλάξω...

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι απρόοπτο...θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσω με την ryanair ή δεν θα υπάρξει πρόβλημα για μια παύλα ''-''??

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Διαφωτίστε με παρακαλώ!!!  :-D

Δημοσ.

Δεν εχει κανενας σχετικη εμπειρια με αυτο το θεμα;

Καλεσα και τον αριθμο που ειναι για εξυπηρετηση πελατων 0044 871 246 0002 αλλα με εχουν στην αναμονη συνεχεια......

Δημοσ.

Εισαι εκει; ΑΠΑΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!

(Βασικα εχει online live chat - και για καποιο λογο οταν πατησα το λινκ με εβαλε σε αναμονη)

Ναι βασικά σου έφεξε. Και θα ειχες κανει τη δουλειά σου αν ειχες μπει στο live chat μαλλον.

post-406464-0-62310300-1484405980_thumb.png

post-406464-0-68997200-1484406017_thumb.png

post-406464-0-89041000-1484407945_thumb.png

post-406464-0-46531300-1484407985_thumb.png

post-406464-0-21435900-1484408105_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι εκει; ΑΠΑΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!

(Βασικα εχει online live chat - και για καποιο λογο οταν πατησα το λινκ με εβαλε σε αναμονη)

Ναι βασικά σου έφεξε. Και θα ειχες κανει τη δουλειά σου αν ειχες μπει στο live chat μαλλον.

Ναι το δοκιμασα φιλε μου....μου εγραφε οτι ειναι απασχολημενοι ολοι στο Live Chat....ευχαριστω παντως, εβγαλα ακρη σημερα τελικα....το σηκωσαν επιτελους και το διορθωσαν....free of charge φυσικα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...