Yperaspisths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έκανα online κράτηση στην ryanair και το όνομα και το επίθετο το είχα γράψει στα Ελληνικα. Έκανα online check in και το σύστημα της ryanair μετέφρασε το ονοματεπώνυμο μόνο του στα Αγγλικά ,αλλά το εχει γράψει οτι να ναι. Θα υπάρξει πρόβλημα;
arc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν πετάς εντός Ελλάδας δε θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν πετάς εκτός, τότε φεύγοντας μάλλον δεν θα εχεις πρόβλημα, αλλά γυρίζοντας μάλλον θα φας πόρτα (εκτός αν εισαι τόσο τυχερός που να πετυχεις Ελληνα στο check in και στο gate)
Yperaspisths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Kρήτη παει η μάνα μου. Το όνομα της το πέτυχαν σωστά, το επίθετο πάλι οτι να ναι . Αλλάζει μεσω ιντερνετ; Την Κυριακή πετάει
arc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν το απο που είναι εντός Ελλάδος μάλλον θα την βγάλει καθαρή, εκτός αν πέσει σε αυστηρό προϊσταμενο που θα την στείλει να αλλάξει το όνομα και σίγουρα θα ειναι πάω απο 30-40 ευρω
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Kρήτη παει η μάνα μου. Το όνομα της το πέτυχαν σωστά, το επίθετο πάλι οτι να ναι . Αλλάζει μεσω ιντερνετ; Την Κυριακή πετάει πρέπει να πάρεις τηλ να βάλουν ένα note για να μην έχεις πρόβλημα, το χα πάθει με aegean που είχαν βάλει το όνομα για επώνυμο κ τούμπαλιν 1
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ρώτα την pavlinara τι έκανε, είχε πάθει το ίδιο http://www.insomnia.gr/topic/413223-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-ryanair/page-35 1
Yperaspisths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν το απο που είναι εντός Ελλάδος μάλλον θα την βγάλει καθαρή, εκτός αν πέσει σε αυστηρό προϊσταμενο που θα την στείλει να αλλάξει το όνομα και σίγουρα θα ειναι πάω απο 30-40 ευρω Το λάθος είναι δικό τους. Απο την στιγμή που εχει επιλογή στα Ελληνικά και εγω βάζω σωστά το όνομα και το επίθετο, δεν με ενδιαφέρει αν το κάνουν λάθος αυτοί.
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το λάθος είναι δικό τους. Απο την στιγμή που εχει επιλογή στα Ελληνικά και εγω βάζω σωστά το όνομα και το επίθετο, δεν με ενδιαφέρει αν το κάνουν λάθος αυτοί. δεν είναι λογική αυτή απ τη στιγμή που μπορεί να λυθεί με ένα τηλέφωνο... στην τελική η μητέρα σου θα ταλαιπωρηθεί όχι εκείνοι...
arc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πρέπει να πάρεις τηλ να βάλουν ένα note για να μην έχεις πρόβλημα, το χα πάθει με aegean που είχαν βάλει το όνομα για επώνυμο κ τούμπαλιν Μιλάμε για ryanair.Ειναι διαφορετικά τα πράγματα. Εγω προτείνω να μη βάλει Note και τραβήξει προσοχη γιατί εκεί ψάχνουν αφορμή να στείλουν τον πελάτη ταμείο (να δώσει - οχι να παρει) Το λάθος είναι δικό τους. Απο την στιγμή που εχει επιλογή στα Ελληνικά και εγω βάζω σωστά το όνομα και το επίθετο, δεν με ενδιαφέρει αν το κάνουν λάθος αυτοί. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν θες να το παλέψεις έτσι κάνε το. 1
Yperaspisths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τίποτα δεν έκαναν πέταξα κανονικά Ωραία!!! Την Κυριακή θα σας ενημερώσω αν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα
Galatea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το λάθος είναι δικό τους. Απο την στιγμή που εχει επιλογή στα Ελληνικά και εγω βάζω σωστά το όνομα και το επίθετο, δεν με ενδιαφέρει αν το κάνουν λάθος αυτοί. Πρέπει να επικοινωνήσετε χθες με τη ryanair! Με όλα τα στοιχεία της φόρμας που έχετε! 1
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εμπειρία με ryanair δεν έχω, αλλά 2-3 φορές που 'χε παιχτεί τέτοιο λάθος, δεν έκανα τίποτα, δεν μου πε κανείς κάτι. Σίγουρα με swiss και easyjet, δε θυμάμαι αν ήταν κι άλλη.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για εντός Ελλάδας σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα. Πόσο μάλλον όταν σου ζητάει τα στοιχεία στα ελληνικά πχ "Κος"........................................................................ και όχι "Mr"...................................................................................... 1
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το λάθος είναι δικό τους. Απο την στιγμή που εχει επιλογή στα Ελληνικά και εγω βάζω σωστά το όνομα και το επίθετο, δεν με ενδιαφέρει αν το κάνουν λάθος αυτοί. το λαθος ειναι δικό σου. στην αεροπλοία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. To αναφέρει στη σελίδα οτι το ονομα πρεπει να ειναι στα λατινικα όπως αναγράφεται στην ταυτότητα... Για να μη σου κάνουν μανούρες παρε τηλέφωνο στο helpdesk και κανονισε το... (fyi, μεχρι πριν 3 μηνες ήταν μονο στα αγγλικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα