Προς το περιεχόμενο

BlackBerry Z30 (Black & White) @ 377€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι καθεστε και σκάτε? αν δεν ειναι προσφορα αφηστε να πέσει πιο κάτω το ποστ και μη το συντηρείτε και θα φανει αν ήταν για κάποιους ή όχι!!

• Moderators
Δημοσ.

Από το site που μας ανοιξες δυο τοπικ, εχεις ψωνισει; Από που στελνει; Από

"Διεύθυνση / Πόλη Koventna 7, 81103, Bratislava, Slovakia"   όπως λεει στο bestprice;

Ένας γνωστός μου είχε πάρει tablet από αυτούς πριν από κανά 6μηνο περίπου.

Δωσε μας καμια πληροφορια για το μαγαζι, δεν προλαβες μαλλον το edit που ρωτησα για την διευθυνση.

Καλή προσφορά για όποιον θέλει αγορά από Ελλάδα.

Μαλλον δεν είναι λεμε από Ελλαδα. ^

Δημοσ.

Δωσε μας καμια πληροφορια για το μαγαζι, δεν προλαβες μαλλον το edit που ρωτησα για την διευθυνση.

Μαλλον δεν είναι λεμε από Ελλαδα. ^

Δεν πρόσεξα το edit. Ναι η εταιρεία είναι εξωτερικού και αν δεν κάνω λάθος Σλοβακία.

Το καλό είναι ότι δεν σε χρεώνει μεταφορικά και ότι η παράδοση είναι αρκετά γρήγορη. Αν είναι θα ρωτήσω για περισσότερες πληροφορίες το παιδί που αγόρασε από εκει.

Δημοσ.

Εγώ ήθελα να δείξω ότι το rating κτλ δεν παίζει ρόλο. Από εκεί και πέρα..

Εξαιρέσεις θα υπάρχουν παντού, ακόμα και ένας αξιόπιστος πωλητής να βαρέσει κανόνι. Ειδικά στις περιπτώσεις όμως που υπάρχει ratio άνω του 98-99% με πάνω από 1000 κριτικές μιλάμε για 1/1000 να παιχτεί λαμογιά.

Δημοσ.

Για το Q5 τι γνώμη έχετε γιατί διαβάζω ότι το πληκτρολόγιο παρουσιάζει θέματα (παιζουν τα κουμπιά δεξιά αριστερά.)?

Δημοσ.

Για το Q5 τι γνώμη έχετε γιατί διαβάζω ότι το πληκτρολόγιο παρουσιάζει θέματα (παιζουν τα κουμπιά δεξιά αριστερά.)?

Να φανταστώ θες φτηνό qwerty γιαυτό και το Q5; Δεν ξέρω να σε βοηθήσω πάντως φίλε μου.. Το Q10 πάντως είναι πολύ δυνατό! Το είχα δει και στα 240eu πριν από μερικές μέρες από το ίδιο κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

μωρε ενσωματωμενη μπαταρια δεν εχει??

εε δεν ψηνομαι γιατι τα κρατω τα bb,τωρα με το ος10 αξιζουν την πολυχρονη σχεση!

• Like 1
Δημοσ.

μωρε ενσωματωμενη μπαταρια δεν εχει??

εε δεν ψηνομαι γιατι τα κρατω τα bb,τωρα με το ος10 αξιζουν την πολυχρονη σχεση!

Θέλω ένα κινητό με πλήκτρα για τη γυναίκα μου.Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο άλλο blackberry με το τελευταίο Os10 στα 200€ ?Το q5 φαίνεται καλή επιλογή αλλά φοβάμαι μήπως έχει κατασκευαστικά θέματα.

Δημοσ.

Θέλω ένα κινητό με πλήκτρα για τη γυναίκα μου.Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο άλλο blackberry με το τελευταίο Os10 στα 200€ ?Το q5 φαίνεται καλή επιλογή αλλά φοβάμαι μήπως έχει κατασκευαστικά θέματα.

Πάντως το έψαξα φίλε και δεν βρήκα να έχει κάποιο πρόβλημα το Q5. Ίσα ίσα κάποιοι λένε ότι τους βολεύει περισσότερο το keyboard του από το Q10.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το έψαξα φίλε και δεν βρήκα να έχει κάποιο πρόβλημα το Q5. Ίσα ίσα κάποιοι λένε ότι τους βολεύει περισσότερο το keyboard του από το Q10.

Ευχαριστώ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...