agnostos99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τι καθεστε και σκάτε? αν δεν ειναι προσφορα αφηστε να πέσει πιο κάτω το ποστ και μη το συντηρείτε και θα φανει αν ήταν για κάποιους ή όχι!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Από το site που μας ανοιξες δυο τοπικ, εχεις ψωνισει; Από που στελνει; Από "Διεύθυνση / Πόλη Koventna 7, 81103, Bratislava, Slovakia" όπως λεει στο bestprice; Ένας γνωστός μου είχε πάρει tablet από αυτούς πριν από κανά 6μηνο περίπου. Δωσε μας καμια πληροφορια για το μαγαζι, δεν προλαβες μαλλον το edit που ρωτησα για την διευθυνση. Καλή προσφορά για όποιον θέλει αγορά από Ελλάδα. Μαλλον δεν είναι λεμε από Ελλαδα. ^
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δωσε μας καμια πληροφορια για το μαγαζι, δεν προλαβες μαλλον το edit που ρωτησα για την διευθυνση. Μαλλον δεν είναι λεμε από Ελλαδα. ^ Δεν πρόσεξα το edit. Ναι η εταιρεία είναι εξωτερικού και αν δεν κάνω λάθος Σλοβακία. Το καλό είναι ότι δεν σε χρεώνει μεταφορικά και ότι η παράδοση είναι αρκετά γρήγορη. Αν είναι θα ρωτήσω για περισσότερες πληροφορίες το παιδί που αγόρασε από εκει.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγώ ήθελα να δείξω ότι το rating κτλ δεν παίζει ρόλο. Από εκεί και πέρα.. Εξαιρέσεις θα υπάρχουν παντού, ακόμα και ένας αξιόπιστος πωλητής να βαρέσει κανόνι. Ειδικά στις περιπτώσεις όμως που υπάρχει ratio άνω του 98-99% με πάνω από 1000 κριτικές μιλάμε για 1/1000 να παιχτεί λαμογιά.
mertaghon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 πωπω και εχω καινουργιο ζ10,να το χτυπαγα.. μπαταριαρα το ζ30..
basiliose Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για το Q5 τι γνώμη έχετε γιατί διαβάζω ότι το πληκτρολόγιο παρουσιάζει θέματα (παιζουν τα κουμπιά δεξιά αριστερά.)?
jmirko15 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για το Q5 τι γνώμη έχετε γιατί διαβάζω ότι το πληκτρολόγιο παρουσιάζει θέματα (παιζουν τα κουμπιά δεξιά αριστερά.)? Να φανταστώ θες φτηνό qwerty γιαυτό και το Q5; Δεν ξέρω να σε βοηθήσω πάντως φίλε μου.. Το Q10 πάντως είναι πολύ δυνατό! Το είχα δει και στα 240eu πριν από μερικές μέρες από το ίδιο κατάστημα. 1
mertaghon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για το Q5 τι γνώμη έχετε γιατί διαβάζω ότι το πληκτρολόγιο παρουσιάζει θέματα (παιζουν τα κουμπιά δεξιά αριστερά.)? μωρε ενσωματωμενη μπαταρια δεν εχει?? εε δεν ψηνομαι γιατι τα κρατω τα bb,τωρα με το ος10 αξιζουν την πολυχρονη σχεση! 1
basiliose Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μωρε ενσωματωμενη μπαταρια δεν εχει?? εε δεν ψηνομαι γιατι τα κρατω τα bb,τωρα με το ος10 αξιζουν την πολυχρονη σχεση! Θέλω ένα κινητό με πλήκτρα για τη γυναίκα μου.Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο άλλο blackberry με το τελευταίο Os10 στα 200€ ?Το q5 φαίνεται καλή επιλογή αλλά φοβάμαι μήπως έχει κατασκευαστικά θέματα.
jmirko15 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Θέλω ένα κινητό με πλήκτρα για τη γυναίκα μου.Έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο άλλο blackberry με το τελευταίο Os10 στα 200€ ?Το q5 φαίνεται καλή επιλογή αλλά φοβάμαι μήπως έχει κατασκευαστικά θέματα. Πάντως το έψαξα φίλε και δεν βρήκα να έχει κάποιο πρόβλημα το Q5. Ίσα ίσα κάποιοι λένε ότι τους βολεύει περισσότερο το keyboard του από το Q10. 1
basiliose Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πάντως το έψαξα φίλε και δεν βρήκα να έχει κάποιο πρόβλημα το Q5. Ίσα ίσα κάποιοι λένε ότι τους βολεύει περισσότερο το keyboard του από το Q10. Ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα