Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
Ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω με το laptop μου εδώ και 3-4 μήνες το οποίο δεν μπορώ με τίποτα να βρω που οφείλεται. Το πρόβλημα μου είναι ότι το laptop μου κλείνει ή τελείως ή μόνο η οθόνη (σαν να μπαίνει σε hibernate) σε τελείως τυχαίες στιγμές ενώ μπορεί για μια βδομάδα να μην έχει κανένα πρόβλημα "επιλέγει" μέρες στις οποίες κλείνει διαρκώς και επίμονα. 

Παρατηρήσεις:

1. Είναι το παρακάτω laptop, το αγόρασα από το Πλαίσιο (σας παρακαλώ μην σχολιάσετε το γεγονός ότι πήγα και αγόρασα Turbo-x  :cry: ).
    Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2561626/Turbo-X-Furious-17i736-875-i7-3630QM-8GB-750GB.html
  2. Πιθανότατα δεν είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης διότι το έχω "πιάσει" να κλείνει σε θερμοκρασίες CPU και motherboard λιγότερες από 50 βαθμούς ή μόλις το έχω ανοίξει.
  3. Το παθαίνει και με βγαλμένη μπαταρία.
  4. Πολλές φορές ακούγεται ένα "κλικ" όταν κλίνει.
  5. Σε περίπτωση που κλείσει τελείως είτε περιμένω να ανοίξει από μόνο του είτε χρειάζεται να βγάλω και το τροφοδοτικό και την μπαταριά και να τα ξαναβάλω για να με "υπακούσει" και να ξανανοίξει από το κουμπάκι.
  6. Το έχω πάει αρχικά σε service ξένο στο οποίο απλώς μου κάναν format αλλά και στο πλαίσιο που μου αλλάξαν το CPU fan.
  7. Έχει τύχει να κλείσει τόσες πολλές φορές ταυτόχρονα ώστε να πάθει πρόβλημα το software και να χρειαστεί να κάνω format.
  8. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι πολύ σπανιότερα ανοίγει και μόνο του. Δηλαδή μία φορά το είχα κλείσει χωρίς να κλείσω την οθόνη "καπάκι" και ξαφνικά άνοιξε.

Θα εκτιμήσω όποια βοήθεια, αν και είναι ο πιο περίεργο πρόβλημα που μου έχει τύχει με υπολογιστή τόσα χρόνια ενώ δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω που οφείλεται. 

Δημοσ.

Βασικά απο την στιγμή που ειναι σε εγγύηση πρέπει να το ξανα πας στο πλαίσιο ωστε να βρούν το πρόβλημα και να το λύσουν , αν υπάρχει καποια σοβαρή ζημιά που δεν εχει πέρνει επισκευή ισως σου κανουν και αντικατάσταση

Δημοσ.

Εμ... δεν έχει εγγύηση πλέον... τους το πήγα πριν λήξει η εγγύηση και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να το βρουν (απλώς αλλάξαν το CPU fan) αλλά η εγγύηση έληξε πριν 10 μέρες περίπου.

Υ.Γ.: Το πρόβλημα έχω 3-4 μήνες όχι το λάπτοπ  :mellow:

Δημοσ.

εαν σου σβησει ομως την ωρα που κανεις update την εκατσες.δεν ξερω πως να κανεις bios update με ασφαλεια στην περιπτωση σου.εχεις κανει καμια αναβαθμιση hardware στο λαπτοπ τους τελευταιους μηνες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...