thelos257 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Την καλησπέρα μου σε όλους-ες σας σήμερα έχω βγάλει την κάρτα γραφικών μου από τον υπολογιστην μου γιατί έκανε παρα πολύ θόρυβο με αποτέλεσμα να με τρελλενει τα βραδυα που έχω αναμενο τον υπολογιστή μου. Ο υπολογιστής μου είναι το dell studio xps 8100. η κάρτα γραφικών που έβγαλα είναι η: Nvidia GT 220. και έχω τοποθετήσει το σύρμα το ασπρο στην πάνω κάρτα γραφικών που είναι πάνω στην μητρική πλακέτα με αποτέλεσμα να μην ανάβει η οθόνη και να κάνει τρεια πι πι πι. Το πρόβλημα που μπορεί να είναι ; Έχω κοιτάξει και μνήμες ραμ και όλα είναι ΟΚ δεν ταραστηκε τίποτα από τον τόπο του. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων για την βοήθεια,
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τα 3 beep που ακους ειναι συνεχομενα και επαναλαμβανομενα; απο forum της dell βρηκα τι σημαινουν τα beep codes για το μοντελο σου 1 BIOS ROM checksum in progress or failure. BIOS Chip System board failure, covers BIOS corruption or ROM error 2 No RAM Detected No memory detected 3 Chipset Error (North and South Bridge Chipset, DMA/IMR/Timer Error for Intel platform); Chipset Error System board Failure (Power LED Blinking Amber) Time-Of-Day Clock test failure. Gate A20 failure Super I/O chip failure Keyboard controller test failure. 4 RAM Read/Write failure Memory failure 5 RTC Power Fail CMOS battery failure 6 Video BIOS Test Failure Video card failure 7 CPU Failure CPU 1
thelos257 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τα 3 beep που ακους ειναι συνεχομενα και επαναλαμβανομενα; απο forum της dell βρηκα τι σημαινουν τα beep codes για το μοντελο σου 1 BIOS ROM checksum in progress or failure. BIOS Chip System board failure, covers BIOS corruption or ROM error 2 No RAM Detected No memory detected 3 Chipset Error (North and South Bridge Chipset, DMA/IMR/Timer Error for Intel platform); Chipset Error System board Failure (Power LED Blinking Amber) Time-Of-Day Clock test failure. Gate A20 failure Super I/O chip failure Keyboard controller test failure. 4 RAM Read/Write failure Memory failure 5 RTC Power Fail CMOS battery failure 6 Video BIOS Test Failure Video card failure 7 CPU Failure CPU Στα ελληνικα φιλε Χρησταρα τι συμενουν ;
thelos257 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τελικα το προβλημα λυθηκε πηγα και αγορασα αλλη καρτα γραφικων την Nvidia 210 ουτε θορυβος υπαρχει ουτε τιποτα
Ailuros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Επέτρεψα στον εαυτό μου μια μικρή διορθωσούλα γιατί το "ανερηστηράκι" μάλλον δεν το ξέρουν πολλοί 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα