Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει μια μητρική 1155 socket (Z68X-UD3P-B3) από το Πλαίσιο. Για να μην μακρηγορώ η μητρική παρουσίασε πρόβλημα. Το πήγα για επισκευή και το διαπίστωσαν και οι ίδιοι. (η εγγύηση είναι 3 χρόνια)

Δυστυχώς το μαγαζί δεν έχει μητρική 1155 socket εκτός από μία η οποία έχει πολύ χειρότερη απόδοση (B75M-D3H). Κάτι το οποίο θέλω να το αποφύγω.

Το κύριο ερώτημα μου είναι ότι θα αναγκαστώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων για να αγοράσω μητρική ίδιας απόδοσης αναγκαστικά από άλλο μαγαζί. Παρόλα αυτά όπως μου έχει συμβεί και στο παρελθόν το Πλαίσιο θα μου αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων και θα μου ζητήσει να αγοράσω κάποιο προϊόν - προϊόντα προκειμένου να εξοφλήσω το ποσό. 

Υπάρχει κάποιο νομικό θέμα και δεν μου επιτρέπεται η επιστροφή χρημάτων? Αν δεν υπάρχει που μπορώ να απευθυνθώ για να απαιτήσω την επιστροφή χρημάτων μου; Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα δεχτούν και θα αρχίσουν ότι και καλά είναι αδύνατον αυτό που ζητάω. Είναι όντως αδύνατον ή πρόκειται για απάτη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Νομίζω πως η πολιτική που εφαρμόζεται γενικότερα ειναι οτι αν δεν μπορούν να σου δώσουν προιόν ίδιας αξίας απο θέμα χαρακτηριστικών με αυτο που αγόρασες γίνεται επιστροφή των χρημάτων ή σου κόβουν καποιο πιστωτικό

Δημοσ.

Πιστωτικό θα μου κόψουν σίγουρα (από όσο ξέρω πιστωτικό είναι ότι μπορώ να αγοράσω κάποιο προϊόν ή προϊόντα μέχρι να φτάσω την αξία του προϊόντος που έφερα για ανταλλαγή).

Το θέμα είναι ότι θέλω επιστροφή χρημάτων καθώς η πίστωση δεν με εξυπηρετεί στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του "εκπροσώπου": Εφόσον υπάρχει το προϊόν που αγόρασες διαθέσιμο, το αντικαθιστούμε αμέσως. Αν δεν υπάρχει το ίδιο, θα δώσουμε ένα προϊόν καλύτερων χαρακτηριστικών από αυτό που αγόρασες και αν αυτό πάλι δεν υπάρχει, επιστρέφουμε ακριβώς το ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς σου.

Δημοσ.

ναι ναι.

η κυρια που αναφερεται παραπανω εχει απαντησει και σε αλλα θεματα στο φορουμ και αν κανεις μια αναζητηση με το ονομα της θα δεις οτι εργαζεται εκει περα συμφωνα με το ιντερνετ.

Τυπωσε αν θες τη σελιδα που σου εστειλα και πηγαινε στο καταστημα και οταν αρχισουν τα μα-μου τους δινεις τη σελιδα και λες επικοινωνηστε με την κυρια η οποια διαβεβαιωνει οτι τα πραγματα στην "εταιρια" σας γινονται ετσι.

Δημοσ.

εγω οταν ειχα αγορασει εναν σκληρο εξωτερικο ο οποιος καικε μετα απο μια εβδομαδα,μετα απο πολυ φασαρια κι τσακωμο με τον προισταμενο τελικα δεχτηκαν να μου επιστρεψουν τα χρηματα,να απαιτησεις τα λευτα σου πισω

Δημοσ.

Τους εχω παρει 600 ευρωπουλα και μου ειπαν και ευχαριστω που δεν τους εκανα μηνυση για την ταλαιπωρια.

Λεφτα εδωσες λεφτα θα παρεις!

Δημοσ.

Μίλησα στο τηλέφωνο με τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Μετά από λίγη συζήτηση τελικά συμφώνησαν να μου επιστραφούν τα χρήματα και ας μου έλεγαν στην αρχή "δεν είναι στην πολιτική του καταστήματος". Παρόλα αυτά μπορώ να πω πως δεν επέμεναν και πολύ.

Δημοσ.

ανεφερες καθολου αυτο που εστειλα παραπανω περι των ποστ κλπ;

επισης πλεον καταλαβες κ εσυ οτι πλαισιο ουτε απ εξω μην περασεις ε; :Ρ

παρε απο αλλο καταστημα που αρχικα σεβονται τον πελατη και μετα κοιταζουν την κονομα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μίλησα στο τηλέφωνο με τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Μετά από λίγη συζήτηση τελικά συμφώνησαν να μου επιστραφούν τα χρήματα και ας μου έλεγαν στην αρχή "δεν είναι στην πολιτική του καταστήματος". Παρόλα αυτά μπορώ να πω πως δεν επέμεναν και πολύ.

έπρεπε να του απαντήσεις ότι σκοτώνεις κόσμο και δεν είναι στην πολιτική σου να σε συλλαμβάνουν και να σε τρέχουν σε δικαστήριο... :-D

διότι ως γνωστόν η "πολιτική" υπερισχύει του νόμου...

...oh wait :P

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει μια μητρική 1155 socket (Z68X-UD3P-B3) από το Πλαίσιο. Για να μην μακρηγορώ η μητρική παρουσίασε πρόβλημα. Το πήγα για επισκευή και το διαπίστωσαν και οι ίδιοι. (η εγγύηση είναι 3 χρόνια)

Δυστυχώς το μαγαζί δεν έχει μητρική 1155 socket εκτός από μία η οποία έχει πολύ χειρότερη απόδοση (B75M-D3H). Κάτι το οποίο θέλω να το αποφύγω.

Το κύριο ερώτημα μου είναι ότι θα αναγκαστώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων για να αγοράσω μητρική ίδιας απόδοσης αναγκαστικά από άλλο μαγαζί. Παρόλα αυτά όπως μου έχει συμβεί και στο παρελθόν το Πλαίσιο θα μου αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων και θα μου ζητήσει να αγοράσω κάποιο προϊόν - προϊόντα προκειμένου να εξοφλήσω το ποσό. 

Υπάρχει κάποιο νομικό θέμα και δεν μου επιτρέπεται η επιστροφή χρημάτων? Αν δεν υπάρχει που μπορώ να απευθυνθώ για να απαιτήσω την επιστροφή χρημάτων μου; Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα δεχτούν και θα αρχίσουν ότι και καλά είναι αδύνατον αυτό που ζητάω. Είναι όντως αδύνατον ή πρόκειται για απάτη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δύο επιλογές έχεις εφ όσον η μητρική οπτικά είναι οκ δεν υπάρχει κάποιο pin με υποψια οτι έχει στραβώσει ή κάποιος πυκνωτης αρπαγμένως ή γενικώς σημάδια στην μητρική (αν δεί κάποιος π.χ. άλατα πάνω στη ψύκτρα του chipset μπορεί να πεί ότι έγινε διαροή απο κάποιο κιτ υδρόψυξης) πάς στο πλαίσο και κάνεις φασαρία ΣΤΟ ξαναλέω μην είσαι βολικός και απαίτησε καινούρια μητρική να σου φέρουν οι ίδιοι απο που δεν σε ενδιαφέρει

Δεύτερη επιλογή εφ' όσον δεν έχεις τη διάθεση όρεξη για φασαρίες και αφού είσαι εντός (ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΤΣΚΕΥΑΣΤΗ) στην περίπτωση στου της gigabyte στέλνεις e-mail ή τηλεφωνικά με την ίδια την εταιρία και ζητάς αντικατάσταση έννοείται δεν αναφέρεις τίποτε για κλοκάρισμα και οτιδήποτε μπορεί να σε θέσει εκτός αυτής. Η εγγύηση ΠΛΑΙΣΙΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ είναι ΑΠΑΤΗ κάθε ηλεκτρονική συσκευή η οποία μπορεί να πωληθεί μεμονωμένα μητρική, cpu ram οτιδήποτε έχει εγγύηση 3ετη συνήθως απο τον ίδιο τον κατασκευαστή, ΕΣΥ και ο ΚΑΘΕ καταναλωτης ΘΕΛΕΙΣ και ΑΠΑΙΤΕΙΣ την ίδιθα μητρική που είχες  ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πάρεις το οτιδήποτε και αν είχαν στοκαρισμένο στο μαγαζί ακόμα και αν ήταν ΙΔΙΑ μητρική με την δικιά σου αλλά διαφορετικού κατασκευαστή, ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ gigabyte την πλήρωσες ΑΡΑ εφ όσον είσαι εντός εγγύησης ΘΑ ξαναπάρεις αυτή, ΜΙΛΑΤΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΕΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗ, Ναι θα αργήσει περισσότερο η αντικατάσταση της μητρικής σου μπορει να πάρει καμια 20αρια μερες ΑΛΛΑ θα αντικατασταθεί

Π.χ. ΕΓΩ ήμοθν εντός εγγύησης με ΕVGA μητρική απαίτησα την ίδια εφεραν για λογαριασμό μου μετά απο φασαρία την ίδια σφραγισμένη ΤΟ τονίζω ΣΦΡΑΙΣΜΕΝΗ παρ ότι το κατάστημα ήταν γεμάτο απο Asus, gigabyte,biostar. και το ίδιο παλαιότερα για μνήμες της OCZ ήθελα τις συγκεκριμένες ΟCZ ddr2-800 platinum με ζάλισαν να πάρω αντίστοιχες και καλά ΑΛΛΑ μιλώντας με τον κατασκευαστή ήρθαν οι σωστές σπίτι μου. Απλά παίρνει περισσότερο χρόνο, στη περίπτωση των μνημών έκανε 1 περίπου μήνα, Αν τώρα δεν μπορεί να περιμένει κάποιος τι να πώ ας πεφτει θύμα του εκάστωτε μεταπωλητή

Υ.Γ. Ξέρετε τι ποσοστό προιόντων που επιστρέφονται ως RMA ξαναπακετάρονται πολλές φορές πρόχειρα και ξαναπωλούνται μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος βολικός βλακάκος που θα το πάρει.

Υ.Γ. 2 Κάτι σημαντικό αν θέλετε να τους δυσκολέψετε την ζωή στους μεταπωλητές είναι μόλις αγοράσετε κάτι π.χ. μια μητική ενα λάπτοπ κ.ο.κ να κάνετε registration μέσω του νετ στο site  του κατασκευαστή με τα στοιχεία σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...