Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας! 

Ειχα στην κατοχη μου τα Razer Kraken 7.1 τα οποια χαλασαν.Για την ακριβεια εσπασε το βυσμα.Την 1η φορα μου τα αντικατεστησαν αλλα τωρα δεν κανουν τιποτα.Τελος παντων ψαχνω ακουστικα η headset με τιμη γυρω στα 160 ευρω.Με μια μικρη αναζητηση εχω δει τα Sennheiser HD 558.Μπορω να παραγγειλω μονο απο Ελλαδα,οχι απο εξωτερικο.Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Δημοσ.

Προσωπικά έχω τα Audio technica ATH M50 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για τη sennheiser που λες έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια αλλά δεν τα έχω ακούσει από κοντά

Δημοσ.

turtle beach που προτεινε πανω ειναι πολυ καλα, ΜΟΝΟ που ειναι για XBOX360 !!!! Ας προσεχουμε λιγο τι προτεινουμε αυτα θα παει να τα αγορασει καποιος!!!. Οχι στα roccat επειδη ειναι χοντροκομενα και μετα απο ωρα σου βαρενουν το κεφαλι.

Καθαρα για μουσικη ομως πας sennheiser ή audio technicha. (προφανως υπαρχουν και αλλες αξιολογες μαρκες απλα εγω σε αυτες τις 2 θα πηγαινα)

http://www.skroutz.gr/s/4602088/Audio-Technica-ATH-M50X.html

http://www.skroutz.gr/s/2369690/Audio-Technica-ATH-PRO500-MKII.html

Και τα sennheiser που ειπες ειναι πολυ καλα, εγω θα επαιρνα τα technica προσωπικα. Αλλα και παλι τοσα λεφτα ειναι παρα πολλα. Εκτος και αν εισαι τιποτα DJ ή δουλευεις σε στουντιο ηχογραφισεων. Και με 80 ευρω η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη!!!

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι αναμεσα στα Link.png Site: Razer Adaro DJ και στα Link.png Site: Sennheiser HD 558

Πλακα μας κανεις ρε μαν , συγκρινεις την σοβαρη εταιρια που ασχολειται με ηχο με την Razer? Γελαει ακομα και ο CEO της Razer.

Παρε τα sennheiser μην παιζεις μετα λεφτα σου.Αν θες να τα πεταξεις τα δεχομαι εγω μην τα δωσεις στην razer.

Δημοσ.

αχαχαχα

διαφορες μεταξυ dj hifi studio ακουστικων? εχω διαβασει πολλα.πφφ αρχιζω να μπερδευομαι

Δημοσ.

αχαχαχα

διαφορες μεταξυ dj hifi studio ακουστικων? εχω διαβασει πολλα.πφφ αρχιζω να μπερδευομαι

παρε τα sennheiser ή τα audio technica εφοσον θελεις για μουσικη! Μην το ψαχνεις αλλο. Ειναι top notch και τα 2. Με γεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...