Giannis Basileiou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με τη λήψη ψηφιακών καναλιών. Μέχρι πριν είκοσι μέρες όλα λειτουργούσαν οκ. Κάποιος συνιδιοκτήτης στην οικοδομή προφανώς έβαλε χέρι στην καλωδίωση της κεντρικής εγκατάσταση της πολυκατοικίας και πλέον δεν πιάνω σχεδόν τίποτα. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να λύσω το πρόβλημα με μια κεραία εσωτερικού χώρου ή έστω με μια εξωτερικού χώρου αλλά τοποθετημένη στο μπαλκόνι μου. Τα δεδομένα είναι τα εξής. Μένω στον πρώτο όροφο σε κέντρο πόλης. Το σημείο εκπομπής απέχει από την πόλη περίπου 20 χιλιόμετρα, σε ευθεία. Μεταξύ του μπαλκονιού μου και του σημείου εκπομπής παρεμβάλλεται ένα οικοδομικό τετράγωνο με πολυκατοικίες ακριβώς στην απέναντι μεριά του δρόμου. Μετά από αυτό το οικοδομικό τετράγωνο δεν υπάρχουν άλλα ψηλά παρά μόνο μονοκατοικίες. Υπάρχει πιθανότητα να κάνω δουλειά κι αν ναι με τι εξοπλισμό; Σας ευχαριστώ.
soteras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εξωτερικού χώρου και μόνο μάλλον ο τυπάς αν γίνετε το έλα να δεις στην ταράτσα κάτι έκανε λάθος γιατί δεν βρίσκεις τη γραμμή που φεύγει απο το μπαλκόνι σου και να δείς που καταλήγει το καλώδιο σου.Επίσης όλες οι πολυκατικίες έχουν το κεντρικό κουτάκι που καταλήγουν τα καλώδια της κεραίας αν μιλάμε ότι έχετε μια κεραία σύνδεσε πάλι το δικό σου.Υππόξιν αν βάλεις εξωτερική θα ήταν καλύτερο να μπει κάπου που έχεις μόνο εσύ πρόσβαση κατά εμένα γιατί υπάρχουν άπειρη κάφροι που θα πουν ας βάλω και εγώ ένα καλώδιο στην κεραία αυτή πάνω και ας μην μου ανήκει.
Giannis Basileiou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Φίλε soteras δυστυχώς δεν μπορώ να ψάξω να βρω το δικό μου καλώδιο και να το κουμπώσω εκ νέου, ούτε να το ελέγξω. Όταν ήμουν φαντάρος τοποθετήθηκε κεντρική κεραία στην οικοδομή κι ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση δε σημείωσε ποιο καλώδιο καταλήγει που. Προϊόντος του χρόνου στην ταράτσα τοποθετήθηκε σκεπή, το συνεργείο μάζεψε τα καλώδια και κυριολεκτικά τα έκανε ένα κουβάρι ενώ σε κάποια σημεία τα "εξαφάνισαν". Είναι δύσκολο να εντοπίσω πλέον το καλώδιο που κατεβαίνει στο σπίτι μου. Θα προχωρήσω σε εξωτερική κεραία. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Gas74 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Φιλε εβλεπες μεχρι πριν λιγο καιρο και τωρα δεν βλεπεις..?ρωτα απο πανω σου ολα τα διαμερισματα αν εκανε καποιος καποια αλλαγη σε μπριζα τηλεορασης ή αν πειραξε κατι...επειδη οι μπριζες στις πολυκατοικιες ειναι διαβατικες δηλ αφηνουν σημα στο διαμερισμα και συνεχιζουν προς τα κατω στο επομενο(δηλαδη καθε μπριζα εχει δυο καλωδια μεσα) ισως καποιος απο πανω να σου εκανε την δουλεια,ρωτα τον δευτερο αν βλεπει,ρωτα τον τριτο αν βλεπει...οποιος βλεπει τελευταιος,αυτος ειναι το προβλημα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα