greeneye Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ουσιαστικα θα ειναι και αποριες απλα του android 4.4.2 εχω το samsung galaxy s4 8 giga 1) Εχω φτιαξει ενα φακελο με ηχους κλησης (καποια mp3). Πως θα γινει οταν επιλεγω ηχους να βλεπω ΜΟΝΟ αυτους και οχι ολες τις παπ*ριες που εχει το κινητο μεσα? 2) Οταν βαζω ενα κομματι για ηχο κλησης στο ξεκινημα ξεκιναει σιγανο ηχο του κομματιου για 1-2 δευτερολεπτα και μετα δυναμωνει εκει που πρεπει ενω το κομματι ειναι σωστο και παιζει εξαρχης δυνατα. 3) Εχω φτιαξει ενα φακελο για ringtones δικα μου αλλα ΔΕΝ τα βλεπω, και δε μου βγαζει την επιλογη "προσθηκη" για να προσθεσω το φακελο ενω στους ηχους κλησης το βαζει... ! 4) Ομοιως πως θα βλεπω ΜΟΝΟ τα δικα μου? η αλλιως πως θα σβησω τις βλακειες του κινητου? 5) Στις ομαδες θελω να σβησω τις 3-4 του κινητου, δεν βλεπω επιλογη διαγραφης ουτε και αλλαγη ονοματος!!! Πως θα το κανω? Να τονισω οτι ειμαι μεσα στην εγγυηση αν παιζει ρολο για να σκαλισω πραγματα που ΔΕΝ πρεπει. Ευχαριστω 1
euxoulhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 1) αν δεν κανω λαθος δεν γινεται 2) η λυση ειναι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring&hl=el 3) δεν το πολυκαταλαβα...στην αρχη λες εχεις κανει φακελο ενω μετα λες δεν σου βγαζει προσθηκη για φακελο :/ τι ακριβως θες να κανεις; 4)προσπαθησε να κανεις αναπαραγωγη την μουσικη με αλλο προγραμμα απο αυτο που εχεις,βεβαια ομως μπορεις να κανεις playlist.. (εγω εχω το winamp αλλα και παλι μου τα βγαζει χημα) 5)εχε πατημενο το αριστερο κουμπι διπλα απο το κουμπι home και κοιτα εκει αν εχει διαγραφη..ή κοιτα μεσα στις ρυθμισεις.. Υ.Γ. τιποτα απο ολα αυτα δεν επηρεαζει την εγγυησή σου
greeneye Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 διορθωνω το "3" δεν το ειπα καλα. Θελω να αλλαξω τον ηχο ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!! εκει οταν επιλεγω ηχο δεν βγαζει την επιλογη που βγαζει για τον ηχο κλησης να προσθεσεις φακελο... οποτε δε μπορω να βαλω απο εκει δικο μου ηχο sms. Απο καπου αλλου γινεται με καποιο τροπο αλλα με ποιο?! στο "4" εννοω να βλεπω (αφου καταφερω να τον δω) ΜΟΝΟ τον δικο μου φακελο για ηχο sms και οχι ολα τα ασχετα του κινητου... 5) θα το δοκιμασω οπως και τα πρωτα που ειπες Αν μπορεις eyxoulhs απαντησε ξανα, ευχαριστω! 1
euxoulhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Θελω να αλλαξω τον ηχο ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!! εκει οταν επιλεγω ηχο δεν βγαζει την επιλογη που βγαζει για τον ηχο κλησης να προσθεσεις φακελο... οποτε δε μπορω να βαλω απο εκει δικο μου ηχο sms. Απο καπου αλλου γινεται με καποιο τροπο αλλα με ποιο?! αν καταλαβα καλα τωρα θες να βαζεις ως ηχο μυνηματος οτι τραγουδει εσυ γουσταρεις..αν καταλαβα τοτε σωστα οριστε..https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&hl=el με αυτο τουλαχιστον μου κανει 2πλη δουλεια..τι εννοω..το προγραμμα κανονικα ειναι για διαχειρηση αρχειων..ΑΛΛΑ οταν πας να αλλαξεις ηχο κλησης Ή μυνηματος σου βγαζει 2 επιλογες να διαλεξεις ηχο..ειτε απο τους ηχους συστηματος είτε απο το file manager..ετσι επιλεγεις το file manager και μεσα απο τους φακελους βρισκεις το song που θες και βουαλα οσον αφορα το ''4'' νομιζω σου απαντησα ακριβως απο πανω :/ 2
greeneye Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το disable increasing δουλευει σωστα, ωραια!!! επιτελους! σωστα καταλαβες στο αλλο, ναι καλη λυση ακουγεται! Λογικα πρεπει να εχει κατι και το κινητο ομως δεν γινεται να μην μπορεις να βαλεις δικο σου ηχο! Αλλα θα βαλω αυτο που ειπες να τελειωνει μαλλον! ευχαριστω. Οσο για τις ομαδες δεν βλεπω να μπορω να σβησω τις 5 default, μονο τη μια σβηνει, ουτε ονομα αλλαζει η βλακεια!!!
euxoulhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το disable increasing δουλευει σωστα, ωραια!!! επιτελους! σωστα καταλαβες στο αλλο, ναι καλη λυση ακουγεται! Λογικα πρεπει να εχει κατι και το κινητο ομως δεν γινεται να μην μπορεις να βαλεις δικο σου ηχο! Αλλα θα βαλω αυτο που ειπες να τελειωνει μαλλον! ευχαριστω. Οσο για τις ομαδες δεν βλεπω να μπορω να σβησω τις 5 default, μονο τη μια σβηνει, ουτε ονομα αλλαζει η βλακεια!!! χαιρομαι που σου δουλευει το disable increasing.. ευτυχως η δυστηχως δεν υπαρχει απο μονη της η επιλογη για επιλογη δικου σου ηχου φιλε μου,ετσι ηταν και στο galaxy ace 2 που ειχα.. τελος για τις ομαδες δεν μπορω να βρω καποια αλλη λυση :/ ελπιζω να βοηθησα 1
greeneye Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 για τις ομαδες θα δημιουργησω δικες μου και θα τις εχω πρωτες, δεν βρισκω αλλη λυση μεχρι τωρα. Σε αφηνει ευτυχως να αλλαξεις τη σειρα! Για τον ηχο δεν ειμαι βεβαιος, εχω μια μικρη επιφυλαξη οτι καπως γινεται χωρς file manager. Σε καθε περιπτωση θα ενημερωσω εδω. Ασχετα απο αυτο θα βαλω μαλλον και τον file manager. Σιγουρα βοηθησες οσο μπορουσες! , ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα