Darth_Fanis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με την κάρτα ήχου μου η οποία είναι η VIA HD audio VT2021. Δεν μπορώ να βρώ με τίποτα drivers. Έχω πάει στο επίσημο site της VIA αλλά οι drivers που έχει εκει είναι απο το 2012!!! Είναι δυνατόν μια τέτοια "σοβαρή" εταιρεία να έχει να ανενεώσει τους drivers των καρτών ήχου της απο το 2012;;; Πιο παλιά για να βρώ τους drivers, πήγαινα σε ένα forum χρηστών προιόντων VIA και εκεί ένα παλικάρι πόσταρε κάθε φορά links απο νέους drivers η οποίοι ΔΕΝ υπήρχαν στο κανονικό site της VIA στο οποίο κάθε φορά είχε παλιές εκδόσεις και τους κατέβαζα απο κάτι άσχετα sites. Τώρα αυτο το φόρουμ ΔΕΝ μπορώ να το βρώ(έκλεισε;...) καθώς και γενικά drivers απο αυτήν την εταιρεία, με συνέπεια να έχω μείνει με τους drivers του 2012!!! Υπάρχει κανείς να μου εξήγησει τι συμβαίνει με αυτή την σκατοεταιρεία και να με βοηθήσει να βρώ τυχόν νέους και πρόσφατους drivers;;;
Federacion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν δουλεύουν οι drivers του 12 τότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Είναι πολύ πιθανό να είναι οι τελευταίοι που εκδόθηκαν για την κάρτα. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβα.. εχει καποιο λειτουργικο προβλημα η καρτα ηχου με τους οδηγους του 2012? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από Σαϊνόμπι 1
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δες αν σου κάνουν αυτοί και μετά θα σου πω που τους βρήκα να τους βρίσκεις κ εσύ αλλά τσέκαρε τους πρώτα. Μην μασήσεις που λένε vista/xp είναι το ίδιο αρχείο μέχρι και τα Win 8.1 και είναι της 21/1/2014 http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/mb_driver_audio_via_vista_xp.exe
Darth_Fanis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... @MoviemakerGr Τους έβαλα και εγκαταστάθηκαν κανονικά απλώς κάποιες επιλογές διαχείρισης ήχου είναι απενεργοποιημένες, σαν να μην υποστηρίζονται οπότε μάλλον δεν είναι και οι πλέον κατάλληλοι. Καλά που τους βρήκες; Είναι δυνατόν να έχουν βγεί για Vista/XP και όχι για Windows 7/8.1;;; Καλή προσπάθεια πάντως...
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Φίλε αυτο το chip το χρησιμοποιεί η Gigabyte στις Z77 μητρικές της.. αρα σωστά λες και γι'αυτο σου ειπα να τους δοκιμάσεις δεν θα έχουν ολα τα futures μιας ανεξάρτητης κάρτας.. εγω παντος απο εκει στους βρήκα. 1
Darth_Fanis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Φίλε αυτο το chip το χρησιμοποιεί η Gigabyte στις Z77 μητρικές της.. αρα σωστά λες και γι'αυτο σου ειπα να τους δοκιμάσεις δεν θα έχουν ολα τα futures μιας ανεξάρτητης κάρτας.. εγω παντος απο εκει στους βρήκα. Και εγω Gigabyte εχω την GA-970A-D3 rev 1.4...Απο ότι φαίνεται η συγκεκριμένη εταιρεία (VIA) πρέπει να έχει σταματήσει την υποστήριξη στις κάρτες ήχου της...Ότι να 'ναι...
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ισως να μην εχει ανανεωσει γτ είναι παλιο μοντελο . και δεν "support" το προιον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα