Sheogorath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε το σεσουαρ... Απλό και ακίνδυνο είναι. Αλλιώς πάρε το απόφαση και ψάξε για καινούρια κάρτα...
GoDRiC- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 τιποτα απο τα 2 να'σαι καλα εδω ειμαστε... αυτο θα συμβει αν ανοιξω bs player ή αν παιξω cs καποια modes
Dimitris200216 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά και εγω αντιμετωπίζω προβλημα σχετικά με το csgo στο οποιο τις τελευταιες 3 εβδομαδες εκει που παιζω σβηνει ξαφνικα ο υπολογιστης λες και επεσε το ρευμα δεν μου βγαζει μπλε οθονη απλα σβηνει και οταν κανει επανεκκινηση ο θορηβος στο μηχανημα ακουγεται καπως περιεργα εχω intel core i7 amd radeon hd 5800 series motheboard p7p55lx audio drivers amd hd audio και VIA HD Audio Μοναδα δισκου ST3500418AS ATA Device προσαρμογεας δικτου Realtek PCIe GBE Family Controller
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Σε αλλά παιχνίδια στο κάνει; Τρέξε το 3dmark06 και πες μας.
razorblade334 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτο μου το εκανε και εμενα η r 7 370 .ειναι θεμα drivers.απεγκατεστησε τους και κατεβασε απο το σαιτ της amd πιο νεους και βαλε τους.θα φυγει.
Angelcrow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το καθάρισμα πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ!!!!!! Συγνώμη αλλά αυτο που είδα είναι το λιγότερο τραγικό! Με τόση σκόνη δεν είναι να απορείς γιατι έχει τόση θερμοκρασία και γιατί η κάρτα βγάζει artifacts! Όπως προείπα η κάρτα τα φτύνει και θέλει άμεσα καθάρισμα, νέα πάστα και τα συναφή (για αυτό βρές κανένα φίλο που να γνωρίζει) μπας και στρώσει αλλά μάλλον δεν το βλέπω. Απαραίτητα το καθάρισμα πρώτα σε όλο το μηχάνημα! Και ενα cable management! Και αλλαγή στη θερμαγωγικη πάστα της gpu!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα