GoDRiC- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Απο Αθηνα ειμαι δεν εχει σημασια απλα οι περισσοτεροι που ξερω δε ξερουν απο αυτα... εκτος αν το κανει κανενας εθελοντικα απο'δω τι να σου πω... και ναι μου ειναι δυσκολο δε ξερω τιποτα απο hardware μπορει με τον τροπο που το κανω να κανω ζημια σε οτιδηποτε.... και ειδες το κουτι μου; δε νομιζω να αρκει απλα να το ανοιξω και να ριξω πιστολακι.... θα πρεπει να ανοιξω κιολας πραγματα κλπ και'γω δε θελω να τα κανω αυτα.... και με τις καινουργιες παστες που λες κλπ.... δεν εχω ιδεα απλα.... εγω φταιω; δε θελω να το ρισκαρω.. αν ηταν κανενα pc που θα το πεταγα και ηθελα να τεσταρω τις ''γνωσεις'' μου οκ αλλα θα το κρατησω ακομα αφου μονο 2 παιχνιδια παιζω σε low settings τα οποια τα αντεχει απλα ειμαι βρωμιαρης και δε το καθαρισα ποτε
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Με το να το φυσήξεις απλά ακόμη και με γκοφλέρ από απόσταση 20-30 εκατοστά μην ανυσηχείς δεν παθαίνει τίποτα! Κάνε τουλάχιστον αυτό και βλέπουμε μετά τι θα κάνουμε παραπέρα.
GoDRiC- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Με το να το φυσήξεις απλά ακόμη και με γκοφλέρ από απόσταση 20-30 εκατοστά μην ανυσηχείς δεν παθαίνει τίποτα! Κάνε τουλάχιστον αυτό και βλέπουμε μετά τι θα κάνουμε παραπέρα. τι ειναι αυτο; το πιστοκαλι για τα μαλλια κανει; και τι απλα να το ανοιξω και να αρχισω;; μπροστα εχει κατι καλωδια αν ειδες και γενικα δεν ειναι πολυ βολικο.... να τα αφησω ετσι; btw αυτο με τα πολλα καλωδια εκει ειναι φυσιολογικο ή οχι;
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 το γκοφλέρ είναι αυτά που έχουν στα βενζινάδικα για να βάζεις αέρα στα λάστιχα του αμαξιού μπορείς να το πας εκεί. Δεν πειράζει τίποτα, απλά το πιστολάκι (πιστοκάλι που λες και εσυ ) μια χαρα θα κάνει την δουλειά απλά να πατάς τον κρύο αέρα και όπου υπάρχει ανεμιστήρας μέσα στο κουτί μην φοβάσε βάλτο πολύ κοντά να διώξεις όλες τις σκόνες (τροφοδοτικού, επεξεργαστή και κάρτας γραφικών). ορίστε και μερικά βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=jIN2AyNU05k
GoDRiC- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 καλα ναι το καθαρισμα θα γινει... παντως σημερα ΟΛΗ την μερα δεν ειδα αλλο προβλημα.. μαγικο;; να δουμε ποτε θα ξαναεμφανιστουν..
GoDRiC- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 θα ηθελε κανεις εθελοντικα (η και οχι) να με βοηθησει απο κοντα; κατα προτιμηση gamer, για να φερει και τη καρτα γραφικων μαζι του
Sheogorath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Οπα όπα, κάτσε, για 8 μήνες δεν έκανες τίποτα ρε φιλαράκι? !! Αμα δουλεύει έτσι, ασε το στην ησυχία του!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μετά συγχωρήσεως, αλλά οι γνώσεις της πλειοψηφίας των τεχνικών υπολογιστών είναι ίδιες με του παιδιού που αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τα artifacts. Υπάρχουν και γνώστες μερακλήδες του αθλήματος που στο κάνουν το pc σαν καινούριο, απλά εκ πείρας από την πλειοψηφία έχω συνειδητοποιήσει ότι θα σου πάρουν λεφτά και μάλιστα πολλά για το τίποτα και στο τέλος το pc σου θα έχει το ίδιο πρόβλημα. Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα, τόσο από δική μου εμπειρία αλλά όσο και από γνωστών μου. Είχα αντιμετωπίσει θέμα με ένα παλιό μου σύστημα το οποίο δεν μπούταρε, το πήγα σε τεχνικό, δεν βρήκε κάτι όπως είπε και όλα καλά και μόλις πήρα πίσω το μηχάνημα έκανε τα ίδια. Έστρωσα τον εαυτό μου στο διάβασμα και έλυσα το πρόβλημα. Έφταιγε πολύ απλά το τροφοδοτικό, το οποίο άλλαξα με ένα άλλο το οποίο είχα καβάτζα και για καλή μου τύχη ήταν επώνυμο (δεν θυμάμαι μάρκα δυστυχώς).
vagos456 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ένα 20€ τον έλεγχο. Άμα το πάει για έλεγχο και του πούνε κάρτα γραφικών,που αυτό είναι.Αγοράζει μια και τη βάζει.Εάν τη πάρει από το κατάστημα θα του τη βάλουν δωρεάν εάν δεν μπορεί ο ίδιος.
GoDRiC- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 για 8 μηνες επαιζα με artifacts, οι θερμοκρασιες ειναι καλες.. τωρα ομως οταν παιζω θα φαω και BSOD με κωδικο του error ''atimpag.sys''.. το googleαρα και ειδα διαφορες λυσεις, τις δοκιμασα ολες σχεδον αλλα δεν ειδα τυχη..... (για καποιο λογο οταν παιζω deathmatch δεν τρωω blue screen, οταν παιζω competitive και casual τοτε τρωω, για οσους ξερουν απο cs) επισης BSOD θα φαω και αν ανοιξω bs player, θα αναβοσβήσει οι οθονη 3-4 φορες με το κλασσικο που γραφει ''το προγραμμα οδηγησης σταματησε να λειτουργει και μπλαμπλα με επυτιχια'', και μετα θα φαω μπλε οθονη αν δε κλεισω τον bs.... αυτα πανω κατω οσοι θελετε για να μη μου πειτε τα ιδια να κανω, πατηστε atimpag.sys fix στο google και δειτε λυσεις, τις εχω κανει... απλα για να μη μου πει κανεις τα ιδια.... τα'χω κανει ολα εκτος απο το /sfc scannow που για καποιο λογο δεν καθαριζει ολα τα κατεστραμμενα αρχεια οπως γραφει, καθαριζει μερικα, δε ξερω γιατι... το pc ειναι μεσα στη σκονη φυσικα, δε προκειται να το καθαρισω μονος μου και δεν εχω και καποιον να βοηθησει εθελοντικα... στην ουσια ψαχνω καποιον με γνωσεις σε software και hardware και σε χτισιμο υπολογιστη, να μενει αθηνα, και να θελει να με βοηθησει απο κοντα σε καποια πραγματα που θελω... προτου κανω λαθος βηματα απο μονος μου
Sheogorath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δες το βίντεο με το σεσουαρ, είναι πανεύκολο, και αν το βάλεις στο ΚΡΥΟ δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν και μάλλον σε κόβω για αλλαγή gpu... Aν ήμουν Αθήνα με χαρά φιλαράκι, αλλά τώρα απο Ξάνθη, δεν...
GoDRiC- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 οποιος ειναι απο αθηνα και γνωριζει απο αυτα και θελει να βοηθησει απο κοντα ας γραψει
f1vettel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ψοφησε η καρτα σου φιλε.Ψαξε για καινουρια και προσεχε με το o/c
GoDRiC- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ναι δε προκειται να αγορασω καινουργια αν δε το τσεκαρω... και δε μπορω να βρω 1 ατομο να το τσεκαρω... λοιπον αν δε βρω κανενα, μπορω να πω στο πλαισιο να μου το καθαρισουν και να βαλουν και κανονικο αερα εκτος απο συμπιεσμενο;; και μετα να το ανοιξουν και να τρεξουν κανα game για να δουν αν εφταιγε η σκονη.... μετα να δοκιμασουν μια gaming καρτα και να δουν αν φτιαχνεται το προβλημα.... ολα αυτα μπορουν να τα κανουν;; δηλαδη να τρεξουν το steam κανονικα και να μπουν σε game... αλλα πρεπει να ειμαι κι εγω μπροστα..... γενικως ονειρα βλεπω..... γι'αυτο ηθελα καποιον που ασχολειται με αυτα για να το κανω οπως το σκεφτομαι.... τωρα στο πλαισιο και λεφτα θα δωσω και δε θα γινει η δουλεια οπως θελω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα