aetos1988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Το ίδιο θέμα είχα με την Nvidia GTX 560Ti που είχα και τελικά ήταν θέμα drivers αλλά αυτό που με προβληματίζει στην περίπτωσή σου είναι το γεγονός ότι εμφανίζονται και στα δύο παιχνίδια που σημαίνει ότι ελαττώνονται οι πιθανότητες να είναι ο driver , είναι και φυσιολογικές οι θερμοκρασίες οπότε No problem vs PROBLEM εγώ το παίζω διπλό
STORM1978 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εμένα πάντως μου δείχνει κάρτα γραφικών εκτός και αν είναι τροφοδοτικό γιατί είπε την τρομερή λέξη ΠΛΑΙΣΙΟ! Θα έχει κανα turbo-x τροφοδοτικό της κακιάς ώρας μέσα!
aetos1988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι όντως τώρα το διάβασα άρα ισχύει ο τύπος του ΠΛΑΙΣΙΟΥ << Αγορά από Πλαίσιο+πελάτης με λίγες γνώσεις * turbo-x2 = κοροϊδία Πελάτη >> 2
GoDRiC- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 χαχα φυσικα και δεν εχει τουρμπο.... το προβλημα φτιαχτηκε σε σχεση με πριν.. δε βλεπω κατι περιεργο εκτος απο κατι μαυρα artifacts που καμια φορα αναβοσβηνουν... αν δεν επιστρεψει το προιγουμενο, το προβλημα εχει φτιαχτει κατα 70-80% μπορω να πω... οι ακτινες χαθηκαν και στο dota 2 και στο cs:go και δεν εκανα τιποτα......... δε ξερω πως εγινε... παρολα αυτα το προβλημα παραμενει οπως ειπα..... οι θερμοκρασιες οταν τρεχω τα παιχνιδια ειναι 60-70 και οταν δε τα τρεχω 47-50 στη καρτα γραφικων ολα αυτα... αρκετα μεγαλο θα ελεγα ετσι....; το χειμωνα ειναι πιο κατω φυσικα... το μοντελο ειναι amd radeon hd 6900 series, παλιο... τον υπολογιστη τον εχω 4 χρονια αλλα η καρτα γραφικων θα ειναι παντα κομπλε ωστε να παιζει απλα cs:go και dota 2 σε low settings ρε παιδια ετσι δεν ειναι..; αφου οταν την πηρα τοτε, ηδη μπορουσε να σηκωσει dota 2 και cs:go ευκολα... αυτα τα 2 θελω να παιζω τιποτε αλλο....... εκτος αν βγει dota 3 ή new cs:go που εκει την κατσαμε χαχα
Liakos10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 το οτι βελτιωθηκε καπως χωρις να κανεις τιποτα μαλλον δεν ειναι καλο. ισως να τα φτυνει η καρτα σιγα σιγα και να κανει τα δικα της...
GoDRiC- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 σωστα βιαστηκα να χαρω διοτι ξαναεμφανιστηκε το προβλημα μετα απο κανα μισαωρο παιχνιδιου...........................
STORM1978 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ανοίγεις το πλαϊνό του κουτιού πέρνεις ένα πιστολάκι μαλλιών, full στο κρυο και φυσάς να φύγουν όλες οι σκόνες από παντού και από όλα τα ανεμιστήρια που βλε΄πεις, τροφοδοτικού, επεξεργαστή, κάρτας γραφικών, βγάλε και μια φωτογραφία να το δούμε τον υπολογιστή πρίν.
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μαλλον αρχιζει και τα φτύνει η καρτα σου, δυστυχώς.. Παρολα αυτα δοκιμασε να κατεβασεις το Gpu Tweak, και μειωσε τα ρολογια του Core Clock και Memory clock κατα 100mhz.πατα apply και μπες στα games να δεις αν θα σου ξαναβγάλει τα artifacts.
GoDRiC- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 να ρωτησω... αν παω στον πινακα ελεγχου και κανω unistall το amd catalyst install manager, σημαινει οτι εκανα unstall τους drivers της καρτας γραφικων; και για να τους βαλω παλι αρκει να το ξανακατεβασω απο amd.com ή θελει cd; εχω μπερδευτει με αυτο το amd catalyst Μαλλον αρχιζει και τα φτύνει η καρτα σου, δυστυχώς.. Παρολα αυτα δοκιμασε να κατεβασεις το Gpu Tweak, και μειωσε τα ρολογια του Core Clock και Memory clock κατα 100mhz.πατα apply και μπες στα games να δεις αν θα σου ξαναβγάλει τα artifacts. To GPU Clock ηταν max 800 το πηγα 700.. το αλλο ηταν στο min οποτε δε το πειραξα.. Ρε γαμωτο αφου οι θερμοκρασιες δεν ειναι και τεραστιες και γενικα δε βλεπω κατι κακο στην καρτα γραφικων για ποιο λογο να'χω τετοιο προβλημα btw ειναι καλυτερο να'χω το pc με τα καπακια στο πλαι ή να τα βγαλω; btw βρεθηκε αυτο που κραταω μεσα στον υπολογιστη μου αλλα μαλλον ωγηκε ή δεν ηταν συνδεδεμενο καν... τον υπολογιστη μου ο ξαδερφος μου τον εκτισε και νομιζω το ειχαμε βαλει τουτο αλλα δε θυμαμαι κιολας.... αυτο το πραγμα αφορα μονο το wireless internet ετσι; δεν εχει σχεση με το θεμα μου.... εδω σας εστειλα μερικες φωτογραφιες..
aetos1988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Αυτό όπως σωστά ανάφερες είναι ασύρματη κάρτα δικτύου και δεν έχει σχέση με το πρόβλημα το πιθανότερο είναι να τα φτύνει η κάρτα , συγκεκριμένα μάλλον κάποιο τσιπ μνήμης
GoDRiC- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 σημερα το βραδυ παλι εφτιαξε το προβλημα... αυτη τη φορα για περισσοτερο.... τωρα δεν ειμαι στον υπολογιστη μου.. λογικα οταν τον ανοιξω παλι σε κανα 2ωρο θα εμφανιστει παλι.... :S
GoDRiC- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 μεχρι τωρα το βραδυ ΔΕΝ ξαναειδα προβλημα... λογικα θα εμφανιστει απο το πρωι;; παιδια τι αλλο να κανω........; εκτος απο το καθαρισμα που θα γινει στην ωρα του..
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το καθάρισμα πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ!!!!!! Συγνώμη αλλά αυτο που είδα είναι το λιγότερο τραγικό! Με τόση σκόνη δεν είναι να απορείς γιατι έχει τόση θερμοκρασία και γιατί η κάρτα βγάζει artifacts! Όπως προείπα η κάρτα τα φτύνει και θέλει άμεσα καθάρισμα, νέα πάστα και τα συναφή (για αυτό βρές κανένα φίλο που να γνωρίζει) μπας και στρώσει αλλά μάλλον δεν το βλέπω. Απαραίτητα το καθάρισμα πρώτα σε όλο το μηχάνημα!
GoDRiC- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το καθάρισμα πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ!!!!!! Συγνώμη αλλά αυτο που είδα είναι το λιγότερο τραγικό! Με τόση σκόνη δεν είναι να απορείς γιατι έχει τόση θερμοκρασία και γιατί η κάρτα βγάζει artifacts! Όπως προείπα η κάρτα τα φτύνει και θέλει άμεσα καθάρισμα, νέα πάστα και τα συναφή (για αυτό βρές κανένα φίλο που να γνωρίζει) μπας και στρώσει αλλά μάλλον δεν το βλέπω. Απαραίτητα το καθάρισμα πρώτα σε όλο το μηχάνημα! δηλαδη δε χαλασε τιποτα και δεν ειναι θεμα οδηγων; απλα καθαρισματος; ε σιγα θα το παω απο εκει που το πηρα.... και αν κανουν μαλακια θα τα ακουσουν.. αφου στο service λεει και ''καθαρισμος'', τους εμπιστευομαι ξερω'γω... και δηλαδη να τους πω να το καθαρισουν και να βαλουν νεα παστα;
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πλαίσιο δεν με την καμιά! Καλά σου είναι τόσο δύσκολο να ανοίξεις το καπάκι και να το φυσίξεις με ένα σεσουαρ μαλλιών! Δεν το πιστεύω! Δηλαδή για μια δουλειά που θα σου πάρει βαριά 5-10 λεπτά θές να βάλεις κάποιον άλλον και να τον πληρώσεις? Ε αν δεν τα λυπάσαι τα χρήματα κάντο. Από που είσαι και δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα