Gas74 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ψηλέ....εγώ σου λέω τι έχω στην γραμμή μου, θα μου πεις εμένα τι βλέπω everyday? ?????Διαφωνησε κανεις μαζι σου φιλε μου?Οι ταχυτητες ειναι σχετικες σε ολους τους παροχους,τυχαινει εκει που εισαι εσυ, η Cyta να τρεχει καλα.Το ιδιο συμβαινει και με αλλους παροχους ή οχι......γενικως μιλαμε.....Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου!!!Να εισαι καλα!!
gkotsop Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Άμα δεν θες nova οκ..αλλά να ξέρεις δεν έχει το παραμικρό κόστος..τζάμπα εγκατάσταση/πιάτο/ρουτερ/αποκωδικοποιητής... Δλδ είτε απλά αλλάξεις εταιρεία και πας στην οποιαδήποτε..είτε πας στο 3play της nova μόνο τα τέλη μεταφοράς θα πληρώσεις που είναι για όλες το ιδιο... Καλύτερα είναι να πάει κατευθείαν στο nova 3play αφού είναι όλα τζάμπα για την εγκατάσταση και θα μπορεί να βλέπει ότι θέλει από παιδικά μπομπ σφουγκαράκη κ.τ.λ.
Rib21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εξήγησα ότι δεν θέλουμε nova για άλλους λόγους και η τιμή είναι κάτι δεύτερο!!!!και τζάμπα να τανε δεν θα περνάμε ακόμα!!!!!
morby Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εξήγησα ότι δεν θέλουμε nova για άλλους λόγους και η τιμή είναι κάτι δεύτερο!!!!και τζάμπα να τανε δεν θα περνάμε ακόμα!!!!! Έχεις σκεφτεί να αλλάξεις ρούτερ ή να δηλώσεις βλάβη μήπως φταίει το ρούτερ σου να στο αντικαταστήσουν; Η οικονομικότερη είναι η Wind..
HadesGR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Έχεις σκεφτεί να αλλάξεις ρούτερ ή να δηλώσεις βλάβη μήπως φταίει το ρούτερ σου να στο αντικαταστήσουν; Η οικονομικότερη είναι η Wind.. Να κοιτάξει και για HOL που κανουν προσφορές τσόντα, με 17 Ευρώ έχεις τα πάντα συν μείωση στο κινητό. Εάν δεν ήθελα NOVA θα είχα πάει HOL. 1
Backpacker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εάν δεν θέλεις nova όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι μετά και σε τιμή και σε επίδοση...άντε η μία να είναι 17 ή αλλη 18 και άλλη 20.. Κατά σειρά προτίμησης από εμπειρίες δικές μου και γνωστών του κύκλου.. Hol>Cyta>Wind 1
eko13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πρεπει να καταλαβετε οτι αν ο ανθρωπος ειναι απο επαρχια οτι και να του λετε για ποιοτητα απο Αθηνα ή αλλη πολη δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ σημασια! Πρεπει να βρει ανθρωπο απο την πολη του μην πω γειτονια του! Στα πακετα τωρα και εγω φορθνετ-νοβα θα προτεινω, βαζεις το 30ρι απλο για αρχη και σχετικα ευκολα πας σε σπορτ/σινεμα στα 40 και φουλ στα 50 (λιγο πιο δυσκολο αυτο αλλα γινεται)
Rib21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Άμα είναι κάποιος από Τρίπολη να μου πει αλλά εγώ ξέρω ότι εδώ είναι πολύ καλή η forthnet και μετά η hol και τέλος cyta και wind!!!!!ΟΤΕ αποκλείεται λόγο τιμών!!!!
mixanikakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 αφού έχεις δει ότι σε καλύπτει η forthnet καλύτερα να πας όσο πιο σύντομα γιατί κάνει δώρο πιάτο και εγκατάσταση στο nova 3play http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=6208
apostol1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 φιλε με τη cyta δεν θα εχεις κανενα προβλημα.ουτε αποσυνδεσεις και καλη τεχνικη υποστηριξη,και καλες τιμες.εχω 8αρα cyta και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εγω πηγα απο forthnet σε OTE . Πολυ πιο σταθερη η γραμμή και πηρα και 2 mbps παραπάνω και εχω pings χωρις να λεει fast path Pinging nic.gr-ix.gr [176.126.38.133] with 32 bytes of data" Reply from 176.126.38.133: bytes=32 time=7ms TTL=56 Reply from 176.126.38.133: bytes=32 time=7ms TTL=56 Reply from 176.126.38.133: bytes=32 time=6ms TTL=56 Reply from 176.126.38.133: bytes=32 time=7ms TTL=56 Ping statistics for 176.126.38.133: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 6ms, Maximum = 7ms, Average = 6ms
humanoid Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Έχεις σκεφτεί να αλλάξεις ρούτερ ή να δηλώσεις βλάβη μήπως φταίει το ρούτερ σου να στο αντικαταστήσουν; Η οικονομικότερη είναι η Wind.. Θα συμφωνήσω. Οι προσφορές της τον τελευταίο καιρό είναι προκλητικές.
FERRARAKIASSS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια εγω ξεκινησα πριν 8 χρονια στην forthnet και εχω πασταση απο τον τελευταιο κομβο κανα 2χιλιομετρα νομιζω ειχε καλο νετ μετα ομωσ ανεβασε την τιμη τησ και πηγαμε στην wind ποιο αργο νετ δεν ειχα γνωρισει ποτε στην ζωη μου επερνα 1.5mbps με ποιοτητα 0.5mbps και οσα τηλεφωνα και να εκανα ολο κεισε το ρουτερ και τετοια χαλια εξυπηρετηση δεν ξερανε την τυφλα τουσ και τα ξερω κααλ οτι δεν αξιζει γτ εχω σπουδασει δυκτια αφου περασανε 2 χρονια ανελεητου βασανισμου κοιταξα για HOL στο νετ και το ειδα στα 30 το 2play και το σηζητησα με πατερα και δεν η8ελε τοσο ωσπου του εξηγησα και μπλεχτηκανε wind vs hol και πηρα το πακετο στα 17/μηνα στην αρχη βλεπω το νετ να μ λεει 2mbps και περνω τηλ γιατι επεφτε το σημα τησ και μ λεει μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα κανονικα πρεπει να πιανετε 5mbps κατι εχει το ρουτερ σασ προσπα8ουσε επι ωρεσ να το φτιαξει και μ λεει δεν γινεται 8α κλεισουμε ραντεβου με εναν τεχνικο μασ να σασ το φτιαξει ... μεσα σε 1 μερα ηρ8ε το παλικαρη και πιανω 5mbps με ποιοτητα 5 mbps ... τωρα εχω προταση απο NOVA στα 26.14/μηνα 3πλαυ αξιζει η ποιοτητα του νετ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα