Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!!Τωρα θα αλλαξουμε ιντερνετ στο σπιτι και δεν ξερουμε τι να προτιμησουμε!!!Εχουμε Wind και μου εχει σπασει τα νευρα συνεχως χανει το σημα και θελει restart το router(2-3 φορες την μερα τωρα τελευταια) και εχω εκνευριστει αρα δεν την ξαναπροτιμω!!!!!Οποτε ψαχνω μια εταιρια με καλο 24αρι ιντερνετ καλη τιμη (οχι την ακριβεια του ΟΤΕ εκτος αν εχει κανα καλο πακετο) επισης μαζι θελω σταθερο!!!Μενω στη Τριπολη κοντα σχετικα απο εκει που εκπεμπει και ψαχνω κατι που δεν εχει διακοπες και ping και ας κανω καποιες μικρες παραχωρησεις στην ταχυτητα!!!!Ποια εταιρια να επιλεξω???

Δημοσ.

Καλή ευκαιρία για να συνδυάσεις και τηλεόραση (Nova) μαζί είναι το 29,90 της Forthnet....με απεριόριστα σταθερά και σε κινητά με αστική χρέωση..αν τους πεις για μεταφορά από άλλη εταιρεία που θες να κάνεις εσύ μπορεί να σου δώσουν και τα 720΄ για κινητά.

Για σκέτο 2play και η Hol και η Cyta έχουν καλά προγράμματα...βλέπεις τι έχει ο καθένας στο site του..και κρίνεις με τις ανάγκες σου...

Πάρε και στις εταιρείες να σου κάνω προσφορά εφόσον είσαι από φορητότητα..κατά 90% θα πάρεις καλύτερες τιμές από τις επίσημες...

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας!!!!Τωρα θα αλλαξουμε ιντερνετ στο σπιτι και δεν ξερουμε τι να προτιμησουμε!!!Εχουμε Wind και μου εχει σπασει τα νευρα συνεχως χανει το σημα και θελει restart το router(2-3 φορες την μερα τωρα τελευταια) και εχω εκνευριστει αρα δεν την ξαναπροτιμω!!!!!Οποτε ψαχνω μια εταιρια με καλο 24αρι ιντερνετ καλη τιμη (οχι την ακριβεια του ΟΤΕ εκτος αν εχει κανα καλο πακετο) επισης μαζι θελω σταθερο!!!Μενω στη Τριπολη κοντα σχετικα απο εκει που εκπεμπει και ψαχνω κατι που δεν εχει διακοπες και ping και ας κανω καποιες μικρες παραχωρησεις στην ταχυτητα!!!!Ποια εταιρια να επιλεξω???

Για τα restart φταίει το ruter της Wind αν έχεις όμως και κινητό πακέτο είναι η πιο συμφέρουσα.

Η Nova θα σ'εκνευρισει περισσότερο μιας και αυτα που σου δινει στο πακέτο δεν αξιζουν ουτε ενα ευρώ,σκέτη forthnet εχω εγώ χρόνια τώρα κ καλα τα πάμε.. αλλα οπως σωστά έγραψες καλυτερα να σου πουν κάποιοι απο την περιοχή σου γιατι αυτα αλλάζουν ανα περιοχές. 

Δημοσ.

Για τα restart φταίει το ruter της Wind αν έχεις όμως και κινητό πακέτο είναι η πιο συμφέρουσα.

Η Nova θα σ'εκνευρισει περισσότερο μιας και αυτα που σου δινει στο πακέτο δεν αξιζουν ουτε ενα ευρώ,σκέτη forthnet εχω εγώ χρόνια τώρα κ καλα τα πάμε.. αλλα οπως σωστά έγραψες καλυτερα να σου πουν κάποιοι απο την περιοχή σου γιατι αυτα αλλάζουν ανα περιοχές. 

Αν βάλει το 3play θα έχει και δορυφορικά κανάλια  και μετά αν θέλει μπορεί να προσθέσει το πακέτο με τις ταινίες ή τα αθλητικά 

Δημοσ.

Εντάξει το start pack εφόσον είναι και επαρχία το παιδί του δίνει επιλογές...με ένα πεντάευρο παραπάνω θα έχει και 5 επιλογές παραπάνω στην τιβί...τα fox,fox life για σειρές...το novalife που μπροστά στα ελεύθερα φαίνεται όαση...τα κανάλια με τα ντοκυμαντέρ και τα ταξίδια..τα μουσικά κανάλια που κάποιος στην αθήνα τα έχει στάνταρ αλλά στην επαρχία δεν υπάρχουν ελεύθερα..

To 3play είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση....από το να δώσει κάποιος 23-25 ευρώ για 2play το να δώσει ένα 5ευρω παραπάνω για να έχει και δορυφορική δεν είναι τίποτα...πόσο μάλλον που με φορητότητα παίζει να πάρει με 29,90 και τις 12 ώρες προς κινητά.

Αξίζει και με το παραπάνω πιστεύω...

Δημοσ.

Ρε μάγκες εγώ αν και 14 χρόνων είμαι τρέλα κολλημένος με Μπομπ σφουγγαρακη!!!!άμα το πακέτο έχει και nickelOdeon και Disney xd τότε ενδιαφέρομαι με τα χίλια!!!!!επίσης και με αυτό με τα κινητά θα ψηθούν και πι γονείς μου!!!!είχαμε παλιά forthnet αλλά αλλάξαμε λόγο οικονομικού πακέτου στην wind αλλά δεν ξανα Πάμε λόγο αργού ίντερνετ πολλά σαββατοκύριακα που μας έτρωγε την ψυχή και τον κακών router!!!!!αλλά έχω ένα θεματάκι!!!τι τέλος ενεργοποίησης έχουν όλα αυτά τα πακέτα των τριών εταιριών???(cyta,hol,forthnet triple και double pack)

Δημοσ.

Έχει και Disney και Nickelodeon...το τέλος ενεργοποίησης όπου και να πας είναι στο 30ευρω...

Ίντερνετ,ταχύτητες και σταθερότητα εξαρτάται κυρίως από την καλωδίωση σου..η Forthnet είναι εκτός ΟΤΕ η καλύτερη και πιο σταθερή για gaming...αλλά άμα είναι παλιό το κτίριο και ο χαλκός ταλαιπωρημένος ότι και να βάλεις μικρές διαφορές θα δεις.

Δημοσ.

η Forthnet είναι εκτός ΟΤΕ η καλύτερη και πιο σταθερή για gaming...

Eδώ θα διαφωνήσω, με την CYTA είχα 45ms και με την Forthnet τώρα έχει ανέβει κολλημένο και σταθερά στα 75 ms.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου από προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα να μείνεις εκεί που είσαι. Δεν υπάρχει πάροχος που να μην έχω αλλάξει και να μην μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Η Wind έχει τις καλύτερες τιμές και αν τυχόν προκύψει πρόβλημα, μπορείς να το αναφέρεις και να σε βοηθήσουν άμεσα. Με εξαίρεση τον ΟΤΕ που έχει καλή εξυπηρέτηση, αλλά πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να έχεις αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Φιλαράκο.........οτι λεει ο

Backpacker!!

Σωστος!

Ψηλέ....εγώ σου λέω τι έχω στην γραμμή μου, θα μου πεις εμένα τι βλέπω everyday?

Δημοσ.

Τελικα μετα απο συζητηση δεν θελουμε nova για λογους ακριβου εξοπλισμου και αλλους λογους οσο και αν συνφερει το πακετο(και τζαμπα να τανε)Αρα εχουμε και λεμε 2play χωρις διακοπες και καλες ταχυτητες!!!!Ειμαι σχετικα κοντα στον κομβο και εχω καπου 14-15 mpbs αλλα με Wind σπανε τα νευρα μου με καποια πραγματα!!!!Ειμαστε κοντα σε Forthnet τι λετε και εσεις??

Δημοσ.

Τελικα μετα απο συζητηση δεν θελουμε nova για λογους ακριβου εξοπλισμου και αλλους λογους οσο και αν συνφερει το πακετο(και τζαμπα να τανε)Αρα εχουμε και λεμε 2play χωρις διακοπες και καλες ταχυτητες!!!!Ειμαι σχετικα κοντα στον κομβο και εχω καπου 14-15 mpbs αλλα με Wind σπανε τα νευρα μου με καποια πραγματα!!!!Ειμαστε κοντα σε Forthnet τι λετε και εσεις??

Άμα δεν θες nova οκ..αλλά να ξέρεις δεν έχει το παραμικρό κόστος..τζάμπα εγκατάσταση/πιάτο/ρουτερ/αποκωδικοποιητής...

Δλδ είτε απλά αλλάξεις εταιρεία και πας στην οποιαδήποτε..είτε πας στο 3play της nova μόνο τα τέλη μεταφοράς θα πληρώσεις που είναι για όλες το ιδιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...