Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα κουτι της cooler master για mini itx και ενα ssd intel και θελω να φτιαξω ενα συστηματακι φτηνο για αναπαραγωγη 1080p και μουσικη.Ειμαι αναμεσα σε ενσωματωμένο επεξεργαστη j1900 intel και σε πιο δυνατο amd am1 socket athlon 5350.θα ηθελα επισης η mobo να εχει spdif coaxial η optical λογω παλιου ενισχυτη.

Δημοσ.

ψαχνω για αυτη την mobo αλλα δεν βλεπω κανεις να την φερνει.Για να δουμε θα εχει διαθεσιμοτητα;

;;

Δημοσ.

ψαχνω για αυτη την mobo αλλα δεν βλεπω κανεις να την φερνει.Για να δουμε θα εχει διαθεσιμοτητα;

;;

Μα και τα 2 μαγαζιά στο skroutz την έχουν άμεσα διαθέσιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας και απο εμένα!  

Θέλω να φτιάξω ακριβώς το ίδιο μηχάνημα με τον φίλο soulfree90, δηλαδή ένα μηχάνημα αποκλειστικά για μουσική και αναπαραγωγή ταινιών υψηλής ανάλυσης. Το κουτί ήδη το πήρα και ψάχνω για μητρική Μini-ITX και επεξεργαστή. 

Δυστυχώς οι γνώσεις μου δεν με βοηθάν για την σωστή επιλογή.

Δεν έχω πρόβλημα με το τελικό κόστος αρκει να βγεί  μια αξιόπιστη και ποιότικη λύση Home Mediacenter.

Θα το συνδιάσω με ενα Bluray  driver  για αυτό θέλω να έχει και τις ανάλογες εξόδους εικόνας και ηχου Souround.

Η λύση που βρήκα εώς τώρα είναι αυτή η Link.png Site: μητρική και αυτος ο Link.png Site: Intel i3 επεξεργαστής .

Σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σας!

Επεξ/σία από gpelekanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...