Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

επειδη εκανα μια γκαφα χρειαζομαι (και παλι) την πολυτιμη βοηθεια σας. Καταρχας δεν ξερω αν πρεπει να βαλω το θεμα στην κατηγορια Windows ή Linux αλλα τεσπα. Προχθες, μου εφερε ενας φιλος εναν χαλασμενο σκληρο. Αφου ειδα οτι τα windows δεν τον αναγνωριζαν αλλα πιστευα οτι υπαρχει περιπτωση να κουτσοδουλευει αποφασισα να τον δοκιμασω σε linux. Βρηκα ενα παλιο φλασακι που ειχα καποτε βαλει το backtrack και bootαρα απο εκει. Ο δισκος οντως ψιλοδουλευε αλλα επειδη ηθελε ωρες να σωσει τα 7 GB ειπα να το αναβαλλω για αλλη φορα. Ετσι εκανα την βλακεια (καθως βιαζομουν) και εκλεισα το pc απο το κουμπι χωρις να τερματισω το backtrack. Μεγα λαθος! Απο τοτε εμφανιζεται η οθονη που φαινεται στην εικονα πριν την εκκινηση για περιπου 2 λεπτα και μετα λεει "Error PXE" (ή κατι παρομοιο, δεν θυμαμαι) και επειτα bootαρει στα windows. Και απο εκει που το pc ανοιγε σε 30" τωρα ανοιγει σε 2' και 30" (goddammit! :X ) Να σημειωσω επισης οτι η γραμμη που εχω βαλει σε κοκκινο πλαισιο εμφανιζοταν παντα απο τοτε που χρησιμοποιω το WoL αλλα μονο για 3" Ακομη, εχω δοκιμασει να επιλεξω χειροκινητa τον δισκο στον οποιο ειναι τα windows και παλι τα ιδια και εννοειται οτι το φλασακι το εχω αποσυνδεσει. 

Αλλη μια φοβερη ιστορια απο μενα  :-D  Ευχαριστω για τον χρονο σας!

2zp1ile.jpg

Δημοσ.

Ψάχνει να βρει να κάνει εκκίνηση μέσου δικτύου, ακόμα και αν έχεις βάλει μέσα από το bios σαν πρώτο δίσκο αυτό με τα windows φρόντισε να ψάξεις για την επιλογή network boot και να την απενεργοποιήσεις,μπορεί να την έχει και με διαφορετικό όνομα οπότε δες μια τι υπάρχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια σορρυ για την καθυστερηση αλλα τι να κανουμε, καλοκαιρι ειναι. Στο BIOS δεν βρηκα επιλογη network boot αλλα το προβλημα σταματησε μονο του. Αν ξαναρχισει θα ανεβασω φωτο με ολες τις επιλογες! Σας ευχαριστω παντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...