Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum,εχω μια απορια σχετικα με το εαν θα μπορω να παρακολουθησω χωρις προβληματα τηλεοραση σε υπογειο το οποιο δεν συνδεεται με την κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας.Το υπογειο βγαζει στον κηπο,αρα μπορει να μπει εξωτερικη κεραια.Η απορια που μου εχει γεννηθει ειναι το κατα ποσο θα δουλεψει μια τετοια συσκευη(εξωτερικη κεραια) και εαν γενικα αξιζει τον κοπο.Πειραματιστηκα βγαζοντας εξω την τηλεοραση και χρησιμοποιωντας την κεραια της τηλεορασει να δω εαν θα επιανε κατι.Παραδοξως τα καναλια της ΝΕΡΙΤ(ΝΕΡΙΤ,ΝΕΡΙΤ Sports,ΝΕΡΙΤ HD) τα επιανε χωρις κανενα προβλημα.Ωστοσο η αποκωδικοποιητης δεν μπορουσε να βρει καποιο αλλο καναλι.

Το ολο θεμα με την εξωτερικη κεραια μου γεννηθηκε οταν πηγα και ρωτησα στον Κωτσοβολο για το εαν υπαρχει καποια συσκευη που θα με βοηθησει να πετυχω το ολο εγχειρημα.Ο πωλητης του καταστηματος μου προτεινε αυτη τη συσκευη(http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/keraies/124565-one%20for%20all-sv9450-gsm-filter) η οποια ειναι εξωτερικη κεραια και ενισχυτης σηματος.Αξιζει να σημειωθει πως ο κηπος δεν βλεπει απευθειας προς καποιο κεντρο παροχης σηματος(Υμμητος,Αιγινα) και αυτο ειναι και ενας λογος που δεν ξερω εαν θα λειτουργησει το ολο εγχηρημα.Τα λογια του πωλητη σχετικα με αυτη μου την απορια ηταν πως λογω του οτι η συσκευη ειναι και ενισχυτης σηματος περα απο κεραια το μονο που θα εχω να κανω ειναι να την τοποθετησω στο καταλληλο σημειο.

Εχοντας αναφερει τα παραπανω,θα ηθελα να μαθω εαν ολο αυτο οντως θα επιφερει καρπους μια και δεν θελω να προχωρησω σε μια τετοια αγορα εαν δεν ειμαι 100% σιγουρος για την επιτυχια της.

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...