Προς το περιεχόμενο

Gaming Mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πείτε μου ένα καλό gaming mouse για FPS Games.

Είμαι ανάμεσα στα:

Razer Taipan

και

Razer DeathAdder

Δημοσ.

Τον Haris μπορει να τον βολευει το deathadder αλλα εσενα να μην σου καθεται καλα στο χερι αντιθετα το rival να σου ειναι κουτι. Οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα δοκιμασεις απο κοντα και να δεις ποιο σε βολευει απο τα δυο. Ειδικα στα ποντικια δεν σημαινει οτι οτι βολευει καποιον θα βολεψει απαραιτητα και εσενα

Δημοσ.

Αν επιλέξεις deathadder, πάρε το 3.5g η black edition. Tο 2013 έχει αρκετό latency και smoothing.

KΑΙ ΠΌΤΕ LASER ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ FPS

Μην ακουω μλκιες...εννοειται πως δεν εχει latency ή smoothing! Απο το μυαλο σας τα βγαζετε αυτα? Προφανως δεν θα κανεις calibration με το mousepad εκει μπαινει το smoothing. Το latency ασχολιαστο..

To DeathAdder βολευει για μεσαια προς μικρα χερια ? 

Ειμαι Claw grip.

Η κοινη γνωμη λεει ναι.

• Like 1
Δημοσ.

To DeathAdder βολευει για μεσαια προς μικρα χερια ? 

Ειμαι Claw grip.

Εισαι claw grip οποτε μαλλον δεν θα σε βολεψει. Claw grip ανθρωποι εχουν κοινα χαρακτηριστικα με εμας τους hybrid claw/palm grip (γιατι ειμαστε περισσοτερο claw και λιγοτερο palm) και τα ποντικια που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και να μας βολεψουν ειναι καπως κοινα. Το deathadder ειναι αρκετα "μακρυ" για εμας και καπως αβολο. Τσεκαρε αλλα ποντικια καλυτερα, οπως το Roccat cone pure. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...