kajwbtfe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θελω να παρω powerline για να συνδεσω το pc με το ρουτερ.Εχω δει αυτο http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4010pkit-av500-powerline-adapter-with-ac-pass-through-starter-kit-p-PER.612535και αυτο http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa2010pkit-av200-powerline-adapter-with-ac-pass-through-starter-kit-p-PER.612529Η συνδεση μου δεν ειναι και ιδιαιτερα καλη(μαξ τα 9mbps).Εχει σημασια να παρω τα 500αρια η και τα 200αρια ειναι οκ για τη συνδεση μου? Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 στην πραξη αμα δεν σκοπευεις να μεταφερεις αρχεια δεν θα δεις διαφορα οποιο και να παρεις.απλα μπορεις να παρεις και Powerline που να δινουν και ασυρματα κιολας.επισης θα προτιμουσα devolo σε μαρκα απο tp link αν και τα devolo ειναι λιγο πιο ακριβα.επισης αν εχεις τριφασικο θα πρεπει να παιζει και σε τριφασικο το powerline.τα devolo οσο ξερω παιζουν.και καλο ειναι να παρεις μοντελο με πριζα επανω οπως αυτα στο link που εβαλες ωστε να βαλεις το powerline στην πριζα και πανω σε αυτο το πολυπριζο για λιγοτερες παρεμβολες.
kirileman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν απώλειες στην ταχύτητα αν συνδέσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή στη πρίζα ενός powerline; Devolo έχω. Πχ, να βάλω το μόντεμ πάνω στο devolo ή σε μια άλλη πρίζα του σαλονιού 2 μέτρα πιο πέρα;
roybatty Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν απώλειες στην ταχύτητα αν συνδέσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή στη πρίζα ενός powerline; Devolo έχω. Πχ, να βάλω το μόντεμ πάνω στο devolo ή σε μια άλλη πρίζα του σαλονιού 2 μέτρα πιο πέρα; Όσο και αν θέλουνε να λένε οι εταιρίες πως η πρίζα επάνω στα powerline είναι "pass through" αν βάλεις αρκετό φορτίο η ταχύτητα επηρεάζεται. Αν βάλεις μόνο ένα router τότε δεν έχεις θέμα,εγώ που έχω συνδεδεμένο ολόκληρο πολύπριζο βλέπω διαφορά (προς το χειρότερο) όταν έχω πολλές συσκευές φορτωμένες επάνω του.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν απώλειες στην ταχύτητα αν συνδέσουμε κάποια ηλεκτρική συσκευή στη πρίζα ενός powerline; Devolo έχω. Πχ, να βάλω το μόντεμ πάνω στο devolo ή σε μια άλλη πρίζα του σαλονιού 2 μέτρα πιο πέρα; ενα ρουτερ δεν ειναι ουτε 5 watt οποτε δεν θα σου κανει θεμα.μπορεις να το βαλεις καιι σε αλλη πριζα αλλα δεν εχει νοημα για απλα ενα ρουτερ.αν ηταν καμια ενεργοβορα συσκευη τοτεε ναι θα μπορουσες να δοκιμασεις πανω στο Powerline και εκτος απο αυτο για να δεις γενικοτερα που παιζει καλυτερα και που χειροτερα. Όσο και αν θέλουνε να λένε οι εταιρίες πως η πρίζα επάνω στα powerline είναι "pass through" αν βάλεις αρκετό φορτίο η ταχύτητα επηρεάζεται. Αν βάλεις μόνο ένα router τότε δεν έχεις θέμα,εγώ που έχω συνδεδεμένο ολόκληρο πολύπριζο βλέπω διαφορά (προς το χειρότερο) όταν έχω πολλές συσκευές φορτωμένες επάνω του. Καλα ναι ειναι passthrough αλλα οτι ειναι Passthrough απλα βελτιωνει την κατασταση.δεν σημαινει οτι θα βαλεις πανω οτι θελεις και οτι θα παιζουν ολα μια χαρα.απλα βελτιωνει την κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα